• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar salı günü doktora gitmiştim bugün dayanamadım yine doktora geldim kontrol perşembe kalp atışı var mı diye içim içimi yedi ne olacak benim bu halim bebeğede üzülüyorum ona zarar veriyorum diye
Canım hep aynı doktora mı gidiyorsun?

Jenylop Jenylop bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşalllah. Kız bebeği ya belirtileri var mıydı.Göğüs uçlarında kararma aşerme filan

Canım hep aynı doktora mı gidiyorsun?
Hayır :) şimdilik asıl kontrollerim Diyarbakır’da tüp bebek doktorumda ama acil birşey olursa burdadabir doktorum olsun diye düşündüm bir tane ayarladım çok içime sinmesede oda 2 haftadan önce bakmıyor bir daha bende başka doktora gittim bugün .üç tane doktorlar döndürüyorum bu süreci .bu Arada kanama alanım küçülmüş 3 cm olmuş 6.6 cm e kadar büyümüştü kabus gibiydi o günler buna sevindim bari ama tepeyle bebek arasında sıkışmış bir alan dedi dinlenmeye devam iğnelere devam dedi bu Arada clexanı bana sorarsan kullan dedi ama belki de clexanı bıraktım diye küçüldü kanama alanı bilemiyorum doktorda kese büyüdükçe kanama alanı küçülür dedi

Bnd hasta uyandım malesef. Daha ıkı hft once once hastaydım oysaki :KK1: Ballı limonlu su içiyorum, sırkeyle gargara yapıyorum. Umarım çabuk atlatırız. Geçmiş olsun sanada.
Ben de hastayım canım boğazım ağrıyor:( soğuk süt içtim dün ısıtmadan niye içtim bilmiyorum.. Dündsn beri ballı limonlu çok az toz zencefilli sıcak su içiyorum biraz iyi geldi gece çok kötüydüm:(

Kızlar otobüste hastaneye gidip gelirken hasta hapşıran insanlardan grip kaptım :KK43: Burun tıkalı başım fena ağrıyor. Nefes almak zor oluyor hep ağızdan. Sicak limonlu su ictim ama fayda etmedi. Ne yapayım geçirenler nolur yardım edin tavsiye verin :KK43::KK61::KK42::cry:
Çok geçmiş olsun . Ben grip olduğumda doktoruma danışıp sadece günde bir kupa ıhlamur içtim, kalın giyinip dinlendim. İlaç yazdı ama kullanmak istemedim. Tez zamanda sende iyileşirsin umarım.

Kızlar biz geldik ikili testi yaptık ultrasonda herşey normal. Kan sonucuda bir haftaya çıkacakmış yeni doktorumu çok sevdim. Herşeyi çok güzel açıklıyor. Baya ultrasonla karnıma vurdu bebişi döndürmek için sonunda çabalar sonuç verdi bacak arasını gördük kızımız oluyor çok şükür

Kızlar biz geldik ikili testi yaptık ultrasonda herşey normal. Kan sonucuda bir haftaya çıkacakmış yeni doktorumu çok sevdim. Herşeyi çok güzel açıklıyor. Baya ultrasonla karnıma vurdu bebişi döndürmek için sonunda çabalar sonuç verdi bacak arasını gördük kızımız oluyor çok şükür
Tebrik ederim

Oooo maşallah hadi hayırlı olsun kızımız darısı kız isteyenlere inş
Sen kız mı tahmin ediyordun

Maşallah subannallah kesin mi kız dedi bide kaç haftada dedi bende artık çok merak ediyorum

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Hayır :) şimdilik asıl kontrollerim Diyarbakır’da tüp bebek doktorumda ama acil birşey olursa burdadabir doktorum olsun diye düşündüm bir tane ayarladım çok içime sinmesede oda 2 haftadan önce bakmıyor bir daha bende başka doktora gittim bugün .üç tane doktorlar döndürüyorum bu süreci .bu Arada kanama alanım küçülmüş 3 cm olmuş 6.6 cm e kadar büyümüştü kabus gibiydi o günler buna sevindim bari ama tepeyle bebek arasında sıkışmış bir alan dedi dinlenmeye devam iğnelere devam dedi bu Arada clexanı bana sorarsan kullan dedi ama belki de clexanı bıraktım diye küçüldü kanama alanı bilemiyorum doktorda kese büyüdükçe kanama alanı küçülür dedi
Canım artık gebeliğin baya ilerledi bu savaşı bebek kazanacak allahın izniyle :dua::halay:yani doktor 3 günde bir bakmaz çünkğ ondan sordum. Artık biraz rahatlsan mi diyorum böyle nasıl gececek zaman sana da yazık:110:

Ya maşallah canım çok sevindim :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah minnak kuzunu

Hayirli olsun canim desene cimcime geliyor

Canım artık gebeliğin baya ilerledi bu savaşı bebek kazanacak allahın izniyle :dua::halay:yani doktor 3 günde bir bakmaz çünkğ ondan sordum. Artık biraz rahatlsan mi diyorum böyle nasıl gececek zaman sana da yazık:110:
Haklısın canım farkındayım iyi birşey değil ama aşırı stres oluyorum görünce 4-5 gün mutlu geziyorum :) inş atlatıcam bu kaygıları

Ayy maşallah :) ben başından beri kızın olacağını hissediyordum söylemiştim.

Ben de hastayım canım boğazım ağrıyor:KK43: soğuk süt içtim dün ısıtmadan niye içtim bilmiyorum.. Dündsn beri ballı limonlu çok az toz zencefilli sıcak su içiyorum biraz iyi geldi gece çok kötüydüm:KK43:
Çok geçmiş olsun canım sanada. Bağışıklığımız çok düşük, hmn hasta oluyoruz. Uyudum bıraz şimdi ama başım çatlıyor . Sinüzit olmam inşallah. Boğaz falan geçiyorda, sinüzit berbat birşey.

Oooo maşallah hadi hayırlı olsun kızımız darısı kız isteyenlere inş
Sen kız mı tahmin ediyordun
Evet canım son iki haftadır hep kızım olduğunu görüyordum rüyamda :). İçimede kız diye doğuyordu

Maşallah subannallah kesin mi kız dedi bide kaç haftada dedi bende artık çok merak ediyorum
Kesin kız dedi canım baya net gördük bacak arasını 13+0 ım bugün ama doktor bebek 13+6 dedi

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Aminn hepimizin inşallah

Ya maşallah canım çok sevindim :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah minnak kuzunu
İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla alalım

Hayirli olsun canim desene cimcime geliyor
Eveet cimcimemiz olacak inşallah her annenin bir kızı olmalı ya :)
Ayy maşallah :) ben başından beri kızın olacağını hissediyordum söylemiştim.
Evet canım demiştin yanılmadın :D
Haftaya salı günü doktora gideceğiz biz de inşallah 14+3 olacağız o zamNa belki bize de söyler cinsiyeti :)
Söyler canım bence baya büyümüş oluyor bebiş :)

Back