- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #10.581
Günaydın herkese. Dün bizim de kontrolümüz vardı. 11+3 olmamız lazım ama 12+3 çıktık. Zaten başından beri hep ileri çıkıyor her gidişimizde. 2 gün daha ileri çıktı geçen sefere göre. Doktor satınızı 1 hafta geri çekelim dedi. Yani normalde 10 Aralık ama 3 Aralık dicem sanırım güttiğimde. Erken döllenme olabilir dedi. Cinsiyet tahmini de yapamadı bi acayip duruyordu zaten çok güldükBebeği ileri çıkan anneler size doktorunuz ne diyor. Normale döner miymiş zamanla ki acaba
son adet tarihimiz aynı cinsiyet için yorum yaptı mı doktorunuz hiç çok erken daha biliyorm ama 11 haftada öğrenenler oluyor şaşırıyorm burda 14 haftada bile yorum yapmıyorlarGüzel haberler al inş cnm, adet dönemim değil daha. En son 13 aralıkta olmuştum adet. Geçen hafta da olmuştu magnezyum verdi ama yine başladı ağrı
Kontrolüm cumartesi, ikili test için de gün verir muhtemelen. O zaman soracağım cinsiyetison adet tarihimiz aynı cinsiyet için yorum yaptı mı doktorunuz hiç çok erken daha biliyorm ama 11 haftada öğrenenler oluyor şaşırıyorm burda 14 haftada bile yorum yapmıyorlar
Yok Bursa Zubeyde hanim dogumevi. Ben sordum tahminen simdilik görünen kız dedi ay nerden bildinCanım Ankara'da ki Zübeyde hanım a mı gittin ben salı günü gittim bana tahminde bile bulunmadı
Hayırlı olsun bu arada benim 66mm çıktı 14 haftalıktı ama 13 haftalık çıktı. Dur tahmin ediyim kız mı dedi sana
canım benm doktorumda aynısını söyledi satla uyumlu gidiyordu 8+1 de 7+3 cıkınca boyuta göre satı düzenledik cunku bu haftalarda boyu neyse oymus küçük yada uzun demek mümkün degil dedi gec döllenme veya erken döllenme olurmus o yuzdn gelişimide haftaya göre oldugu icin satı düzenliyorlar B Beyaz8787Niye satı geri çekiyorlar anlamadım yani Bebek iri olamaz mı ki? Belki bu kadar erken önden gidemiyor olabilir bilmiyorum ama ilk defa duyuyorum satı geri çekelim demesini bi dr un
Ya ne bileyim erkegin herşeyi daha belirgin olurmuş ya sen benim ultrason fotoğrafımı gördün mü aynı haftadalar ama mesela ben kendiminkinin erkek olduğunu düşünüyorum. Senin bebişin uzuvları daha farklı gibi geldi bak senin için bu daha atym fotoyuYok Bursa Zubeyde hanim dogumevi. Ben sordum tahminen simdilik görünen kız dedi ay nerden bildin
Evet oglan görünümü var bunda :) bakalim artik 16. haftada net öğreniriz tospikleriYa ne bileyim erkegin herşeyi daha belirgin olurmuş ya sen benim ultrason fotoğrafımı gördün mü aynı haftadalar ama mesela ben kendiminkinin erkek olduğunu düşünüyorum. Senin bebişin uzuvları daha farklı gibi geldi bak senin için bu daha atym fotoyu
Yaaaa çok tatlı maşallah kuzuyaKeyfi yerinde galiba
Yaaa maşallah en net fotoğraflardan biri galiba. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :)Keyfi yerinde galiba
10+3 çok erken dedi doktor 14 de söylerim dedi çok merak ediyorum sağlıklı olsun ama bir oğlum var kızım olmasını çok istiyorum hayırlısı artikBelli değil sanki daha erken olabilir
Merhaba hoşgeldin Benimde kızımın adı Helin Cerenama cerenler çok yaramaz olur söyleyeyim
Yanlış bilgi 90derece değil 30derecelik açı erkek paralel ise kız
Altta paylaşıyorum görüntüyü
Kız mı acaba nub çok belli değil kafa yapısı erkek gibi ama bilemedim
Kız gibi sanki, ne dedi dr HAyırlısı oldun mssallah
Geçmiş olsun canım Bencede al rapor zaten cuma yarın dinlenirsin 3gün
Nub teorisi görüntü
Vallahi erkek mı diye yazcaktm sonra vazgectim bu kız da herşeye yorum yapıyor demesinler diyeBurada 12 haftalik. Ense kalinligi olcumunden bir kare11. haftada doktorumuz erkege benziyor demisti. Bu bulusmada oturdugu icin bi yerini gostermedi sagolsun...
Çok sağolun. Sizinkini de insallah:) çok güldürdü doktoru filan. Paylasmak istedim. Şansimiza net bir fotograf.Yaaa maşallah en net fotoğraflardan biri galiba. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah :)
Keyfi yerinde galiba
KızYeni fotomuz bu.tahmin var mi arkadaslar bakalim dr nin tahminiyle ayni mi sizin ki.
Benim gecen kontrole kadar hep 1 hafta gerideydi son kontrolumde sata gore gunuyle uyumlu cikti. Diyelim doktor sati degistirseydi o zaman bebek simdi de onden mi gidiyor olacakti? Yani tekrar tekrar degistirecekti? Sonucta bebegin gelisimi degisebilyor hafta haftacanım benm doktorumda aynısını söyledi satla uyumlu gidiyordu 8+1 de 7+3 cıkınca boyuta göre satı düzenledik cunku bu haftalarda boyu neyse oymus küçük yada uzun demek mümkün degil dedi gec döllenme veya erken döllenme olurmus o yuzdn gelişimide haftaya göre oldugu icin satı düzenliyorlar B Beyaz8787
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?