2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım satı neden geri çekiyor ki bebeğin iri olabilir gebelik de son adet tarihinden hesaplanır ki doğu tarihin tam belli olsun yoksa mesela normal sata göre 38 haftada olacaksın ama geri çektiği için 39 hafta sayacak seni. 40 hafta bitince de belki bebeği almak isteyecekler ama esasen 39 haftada olacaksın sakıncalı olmaz mı bilemedim benim de ilk kontrolde gerideydi 3 gün dr sorun olmaz minyon olabilir dedi mesela sen 35 yaşındasın ama yaşını göstermiyorsun öyle düşün biz yine sata göre hesaplıcaz dedi tabi doktor daha iyi bilir ileri olmasında da bir sorun yok benim son kontrolde gününü yakalamıştı haftaya ne çıkacak bilmiyorum

Güzel haberler al inş cnm, adet dönemim değil daha. En son 13 aralıkta olmuştum adet. Geçen hafta da olmuştu magnezyum verdi ama yine başladı ağrı
son adet tarihimiz aynı cinsiyet için yorum yaptı mı doktorunuz hiç çok erken daha biliyorm ama 11 haftada öğrenenler oluyor şaşırıyorm burda 14 haftada bile yorum yapmıyorlar

Slm kızlar baya yoğun günler geçirdim evde duramadim pek takipte edemedim dun aksam akıntıyla beraber biraz kırmızı leke gördüm çok korktum bu sabah dr gittim çok şükür bir sıkıntı yok kalbi atıyordu 8+4 olmuş başka da leke gelmedi allah korusun tüm hamile arkadaşları

Selam kızlar, bu gün şeytan dürttü (gerçi şeytan mı diyeyim, melek mi) gittim idrar tahlili verdim. 2 hafta öncesinden daha da enfeksiyon çoğalmış çıktı. O kadar ilaç kullandım. Salak doktor da düşük yapar erken doğum yapar dedi iyice sinirlendim. Kendi doktorumu aradım yarın hemen gel kültür ver dedi. Eski belirtiler de yoktu halbuki, mide bulantım kısmen geçmişti, kasık ağrım yoktu. İyi ki gidip tahlil vermişim. Kötü bişi çıkmasa bari çok gerildim

son adet tarihimiz aynı cinsiyet için yorum yaptı mı doktorunuz hiç çok erken daha biliyorm ama 11 haftada öğrenenler oluyor şaşırıyorm burda 14 haftada bile yorum yapmıyorlar
Kontrolüm cumartesi, ikili test için de gün verir muhtemelen. O zaman soracağım cinsiyeti

Yok Bursa Zubeyde hanim dogumevi. Ben sordum tahminen simdilik görünen kız dedi ay nerden bildin

Niye satı geri çekiyorlar anlamadım yani Bebek iri olamaz mı ki? Belki bu kadar erken önden gidemiyor olabilir bilmiyorum ama ilk defa duyuyorum satı geri çekelim demesini bi dr un
canım benm doktorumda aynısını söyledi satla uyumlu gidiyordu 8+1 de 7+3 cıkınca boyuta göre satı düzenledik cunku bu haftalarda boyu neyse oymus küçük yada uzun demek mümkün degil dedi gec döllenme veya erken döllenme olurmus o yuzdn gelişimide haftaya göre oldugu icin satı düzenliyorlar B Beyaz8787

Yok Bursa Zubeyde hanim dogumevi. Ben sordum tahminen simdilik görünen kız dedi ay nerden bildin
Ya ne bileyim erkegin herşeyi daha belirgin olurmuş ya sen benim ultrason fotoğrafımı gördün mü aynı haftadalar ama mesela ben kendiminkinin erkek olduğunu düşünüyorum. Senin bebişin uzuvları daha farklı gibi geldi bak senin için bu daha atym fotoyu

Eklentiler

• IMG-20180227-WA0000.jpeg
    21,8 KB · Görüntüleme: 65
Evet oglan görünümü var bunda :) bakalim artik 16. haftada net öğreniriz tospikleri

10+3 çok erken dedi doktor 14 de söylerim dedi çok merak ediyorum sağlıklı olsun ama bir oğlum var kızım olmasını çok istiyorum hayırlısı artik

Burada 12 haftalik. Ense kalinligi olcumunden bir kare 11. haftada doktorumuz erkege benziyor demisti. Bu bulusmada oturdugu icin bi yerini gostermedi sagolsun...
Vallahi erkek mı diye yazcaktm sonra vazgectim bu kız da herşeye yorum yapıyor demesinler diye

Benim gecen kontrole kadar hep 1 hafta gerideydi son kontrolumde sata gore gunuyle uyumlu cikti. Diyelim doktor sati degistirseydi o zaman bebek simdi de onden mi gidiyor olacakti? Yani tekrar tekrar degistirecekti? Sonucta bebegin gelisimi degisebilyor hafta hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…