- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #10.581
Günaydın herkese. Dün bizim de kontrolümüz vardı. 11+3 olmamız lazım ama 12+3 çıktık. Zaten başından beri hep ileri çıkıyor her gidişimizde. 2 gün daha ileri çıktı geçen sefere göre. Doktor satınızı 1 hafta geri çekelim dedi. Yani normalde 10 Aralık ama 3 Aralık dicem sanırım güttiğimde. Erken döllenme olabilir dedi. Cinsiyet tahmini de yapamadı bi acayip duruyordu zaten çok güldükBebeği ileri çıkan anneler size doktorunuz ne diyor. Normale döner miymiş zamanla ki acaba
Canım satı neden geri çekiyor ki bebeğin iri olabilir gebelik de son adet tarihinden hesaplanır ki doğu tarihin tam belli olsun yoksa mesela normal sata göre 38 haftada olacaksın ama geri çektiği için 39 hafta sayacak seni. 40 hafta bitince de belki bebeği almak isteyecekler ama esasen 39 haftada olacaksın sakıncalı olmaz mı bilemedim benim de ilk kontrolde gerideydi 3 gün dr sorun olmaz minyon olabilir dedi mesela sen 35 yaşındasın ama yaşını göstermiyorsun öyle düşün biz yine sata göre hesaplıcaz dedi tabi doktor daha iyi bilir ileri olmasında da bir sorun yok benim son kontrolde gününü yakalamıştı haftaya ne çıkacak bilmiyorum