Yaa annen olması kötü olmuş benimkiler çok beklediler bu haberi diye bişe demedim söyledi akrabalara ama yengemin gelinide yaptırmış tüp bebek kalp atışını duyunca söylediler bize..teyzemde tutmasa söylemiceklerdi diyo annem sonra pişman oldu söylediğine...dedim boşver millet gibi akıllı olmak lazımdı..bi akrabam duydu halamın kızı aman vücut dışarı atabilir demiş ayy mal mı yaa tebrik et söylediği lafa bak dedim deme kimseye..tüp olduğunuda deme..ama birisi kalksın bana laf desin ağzının payını vercem..hayret bişe ben ters biriyim bana bişe diyemiyolar tabi..hele görümcem ya sabır bi akıllan veriyo ay tek dr a gitme ay onu yapma..ben dr a güveniyorum dedim okumuş çalışan adamım senden daha iyi araştırıyorum..ben hastalığımı anlatınca ay yenge yemek yapcam deyip konuyu kapatıyo..o günde ikili üçlü dörtlüyü yaptırmıcam işte bişe olsa aldırmam dedim yaptırmamak lazımmış ben ayrıntılıyı iki dr a yaptırcam sende daha iyi bi dr a yaptır didi...ya doğudayım burda dr yok zaten Allahın emaneti tabiki ona iyi bakcam nasıl olursa olsun niye kendinle kıyaslıyon..ay daraldım gene benimkisi anlatmakla bitmez..iyiki paralı isim yapmış bi dr a gidiyo..ama benim arkadaşlar ondan memnun değil çok paragöz falan diyolar...bende hiç bişe demedim 6 haftada bir kontrole çağırıyo pehhh...ben iki haftada bir gidiyorum...ay çok karışık oldu kusura bakmayın kızlar....
Takmıyorum diyorum ama takıyorum aramaz sormazlar ahh canım ama dedikodumu mis gebi yaparlar...