2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar benim 6 haftalikken tsh 4.65 çıktı ama gittigim doktorlar herhangi birsey vermedi ilac falan kullanmadim gecen hafta ikili testi yaptirinca doktorum biraz yuksek cikmis tekrar baktirsan iyi olur demisti cuma gunu saglik ocaginda tahlil yaptirdim ve sonucum 1.98 cikmis korkacak bir durum yok dimi bilenler yazarsa sevinirim
2.5 in altındaysa sıkıntı yok diyorlar canım, hiç ilaç kullanmadın demi?

Kizlar benim 6 haftalikken tsh 4.65 çıktı ama gittigim doktorlar herhangi birsey vermedi ilac falan kullanmadim gecen hafta ikili testi yaptirinca doktorum biraz yuksek cikmis tekrar baktirsan iyi olur demisti cuma gunu saglik ocaginda tahlil yaptirdim ve sonucum 1.98 cikmis korkacak bir durum yok dimi bilenler yazarsa sevinirim
. 1.98 iyi bir değer canım ilki Yüksek çıkmış bir daha dr a gittiğinde tekrar kontrol etmende fayda var.. oda normal çıkarsa rahatlarsın

Merhaba kızlar :)

Dr dan geliyoruz. Minnoşum iyiymiş şükür ama kanama alanı devam ediyor, progestana devam.

Ense kalınlığına baktı iyi dedi, el salladı minnoş bize :) cinsiyetini de göstermedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah. Eki Görüntüle 2113679
oyyy maşallah yaa kıyamam, nasıl da çabuk büyüyorlar, sağlıkla doğsun inş. :) darısı sabırsızlıkla doktor kontrolünü bekleyenlere :)

Dr dan geliyoruz. Minnoşum iyiymiş şükür ama kanama alanı devam ediyor, progestana devam.

Ense kalınlığına baktı iyi dedi, el salladı minnoş bize :) cinsiyetini de göstermedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah. Eki Görüntüle 2113679
Maşallah canım minnoş kocaman olmuşş boyu ne kadarmış. El sallamış bide bıcırık :D. Ben bu ikili teste kadar çıldırmazsam iyidir sabretmek çok zor :)

Eminmisin canım doktorum özellikle su bile içme diyo bana 1 yıldır düzenli test yaptırıyorum ilaçlar vs ama çocukluğumdan beri var bu hastalık doktorum üstüne basa basa su bile içme diyo ve sabah saatlerinde vericeksin diyo
Bende 1.5 yıldır Hipotiroidi var, hatta sabah ilacı aç karnına içiyorum en az 30 dk geçtikten sonra kahvaltı yapıyorum sonra hastaneye gidip kan veriyorum. Doktorumda kan alan hemsirede açlık tokluk önemli değil demişti.
Sadece tsh baktiracaksan önemli değil. Başka testlerde yapılacaksa onu bilmiyorum canım.
Ben şuan euthyrox 100 mg kullanıyorum hamilelikten önce 200 mg kullanıyordum şükür hamilelikle birlikte düşmüş

Baş ağrısı çekenleri okadar iyi anladımki bugün. Öğlen yemekten sonra bir baş ağrısı başladı herşeyi çıkardım yediğim ama hala geçmedi ağrısı

Eminmisin canım doktorum özellikle su bile içme diyo bana 1 yıldır düzenli test yaptırıyorum ilaçlar vs ama çocukluğumdan beri var bu hastalık doktorum üstüne basa basa su bile içme diyo ve sabah saatlerinde vericeksin diyo
Doktorun özellikle aç karnına diyorsa tabiki öyle yap. Arayıp ulaşabiliyorsan doktora danis en iyisi

Canim ben de prof endokrinologa gidiyorum tsh icin ac olmana gerek yok diyor. Ben aksam ustu 5 te bile kan veriyorum bazen. Ona gidene kadar ben de oyle biliyordum dahiliyeciler oyle soyluyordu.

Maşallah bebise :nazar:
Inşallah kanama da tamamen biter. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin

Bende 1.5 yıldır Hipotiroidi var, hatta sabah ilacı aç karnına içiyorum en az 30 dk geçtikten sonra kahvaltı yapıyorum sonra hastaneye gidip kan veriyorum. Doktorumda kan alan hemsirede açlık tokluk önemli değil demişti.
Sadece tsh baktiracaksan önemli değil. Başka testlerde yapılacaksa onu bilmiyorum canım.
Ben şuan euthyrox 100 mg kullanıyorum hamilelikten önce 200 mg kullanıyordum şükür hamilelikle birlikte düşmüş
Canım bende 1 yıldır kullanıyorum dr çok titiz birisi özellikle sabah aç karnına ve saat 9-11 arası ve uyandıktan 2 saat sonra,ilaç içmeden vermen gerek kan tahlilini diye defalarca anlattı..ilacı o sabah içersen nasıl doğru sonuç çıkabilir ki?hormon testleri asla tok karnına verilmez zaten bu yüzden hastanelerde öğleden sonra alınmaz ve çalışılmaz bence bir yanlışlık var senin yönteminde

Selam kızlar,

İstanbul’da önerebileceğiniz bir endokrinolog var mı acaba? İnsülin direncim var. Mutlaka endokrinoloji bölümüne gitmem gerekiyormuş.

Aynı zamanda gebelikte tecrübeli diyetisyen arayışım da var ama maşallah burada herkes 40-50 kg hamile kalmış :lülülü::KK48:

.

bana erkek gibi geliyor canım sebebini sorma çünkü bilmiyorum:)) fotoya bakınca birden öyle hissettim

Herkese selam güzel hamisler :halay:benim bulantilarim ciddi oranda azaldı 3 aydan sonra gerçekten azaliyomus kızlar istahsizligim ve halsizlik hala devam ediyo olsun bulanmasinda:KK45: bu arada cumartesi doktora gittim iki hafta geriden gidiyorduk farkı baya kapatmış 3 günlük fark var sanki birden buyudu bebis :anneadayı: ben kipirtilar hissediyorum dedim doktor imkansız daha çok erken dedi sana öyle geliyodur dedi ultrason da eller ayaklar o kadar hareketliki hiç durmuyo ben sırt üstü uzandigimda hissediyorum gibi geliyo benim gibi hisseden varmi acaba :halay:

Canım bende 1 yıldır kullanıyorum dr çok titiz birisi özellikle sabah aç karnına ve saat 9-11 arası ve uyandıktan 2 saat sonra,ilaç içmeden vermen gerek kan tahlilini diye defalarca anlattı..ilacı o sabah içersen nasıl doğru sonuç çıkabilir ki?hormon testleri asla tok karnına verilmez zaten bu yüzden hastanelerde öğleden sonra alınmaz ve çalışılmaz bence bir yanlışlık var senin yönteminde
Bende iyi bir hastanenin endokrinoloji bölümüne gidiyorum, en iyisi herkes kendi doktorunu dinlesin :KK48:

Back