- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #9.041
evet yapılıyordevlet hastanesinde ikili test yapıyorlar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yapılıyordevlet hastanesinde ikili test yapıyorlar mı
Merhaba kızlar :)
Dr dan geliyoruz. Minnoşum iyiymiş şükür ama kanama alanı devam ediyor, progestana devam.
Ense kalınlığına baktı iyi dedi, el salladı minnoş bize :) cinsiyetini de göstermedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah. Eki Görüntüle 2113679
Oyy maşallahh baya bildiğin bebek olmuş artık. Allah sağlık versin inşallahMerhaba kızlar :)
Dr dan geliyoruz. Minnoşum iyiymiş şükür ama kanama alanı devam ediyor, progestana devam.
Ense kalınlığına baktı iyi dedi, el salladı minnoş bize :) cinsiyetini de göstermedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah. Eki Görüntüle 2113679
Neee 65tl mi ne kadar uygun medicalpark İstanbul’da ikili teste 350tl dediCanım burada özel ve pahalı hastane olan acıbademde 65 tl imiş
Maşallah canım merak ediyordum seni :) çok şükür hakikatenBugun kontrole gittik kalp atisini duyduk cok sukur... Cok sukur.
Canım bende 1 yıldır kullanıyorum dr çok titiz birisi özellikle sabah aç karnına ve saat 9-11 arası ve uyandıktan 2 saat sonra,ilaç içmeden vermen gerek kan tahlilini diye defalarca anlattı..ilacı o sabah içersen nasıl doğru sonuç çıkabilir ki?hormon testleri asla tok karnına verilmez zaten bu yüzden hastanelerde öğleden sonra alınmaz ve çalışılmaz bence bir yanlışlık var senin yönteminde
Evet canim. Benim doktorum da ac tok farketmez diyor.Bak buda ilginç geldi şimdi
Merhaba kızlar :)
Canim su anda saskinlik icerisindeyim ne kadar buyumus oy masallahMerhaba kızlar :)
Sürekli kan mı veriyosunuz arkadaşlar. Ben hiç vermiyorum da yani ayda 1 kezcanım çok normal bence endişelenme. benim 2,67 idi 4 gün sonra 3,29 oldu. hamileliğin ilk zamanları çok hızlı artıyor. endokrin doktoru hemen euthyrox 25 mg başladı. ben antikorlarım da yüksekti bir de.
Gözün aydın cnm,maşallahMerhaba kızlar :)
Ben ikili test istemediğimi belirttim doktora. Sadece ense kalınlığına baktı.
Bir de kanamanın neden bu kadar uzun sürdüğün öğrenmek için önümüzdeki günlerde bir profa gideceğim kontrole, devlet hastanesi ama paraylaymış muayenesi, büyük şehrin gözünü seveyim.
Benimde 2 hafta olacak kanama alanı 5 6 gün lekelenme olup sonra bitti ama içerde hala var kanama.canın kanama alanın ne kadar süredir devam ediyor benim üç hafta oldu henüz küçülmedi bugünde kahve akıntılar başladı tekrar
Ben de öyle canim hatta ben burdaki arkadaslari okuyumca hic doktora gitmiyomusum gibi geliyo. Yasadigim yerde doktor ayda birden önce cagirmiyo normali bu diyip konu kapaniyo. Yani ben merakimdan catlasam da randevu degismiyo. Allaha emanetler bi terslik olmasin da ayda bir göreyim.Sürekli kan mı veriyosunuz arkadaşlar. Ben hiç vermiyorum da yani ayda 1 kez
Canım 5 hafta bitti hala devam ediyor. Bu sefer kaç cm olduğunu söylemesicanın kanama alanın ne kadar süredir devam ediyor benim üç hafta oldu henüz küçülmedi bugünde kahve akıntılar başladı tekrar
Bana da kan ver haftalık falan bişey demedi doktor. Belki de tsh sınır ya da yüksek diye tekrarla demiştir arkadaşlara. İyi bari sen de bendensinBen de öyle canim hatta ben burdaki arkadaslari okuyumca hic doktora gitmiyomusum gibi geliyo. Yasadigim yerde doktor ayda birden önce cagirmiyo normali bu diyip konu kapaniyo. Yani ben merakimdan catlasam da randevu degismiyo. Allaha emanetler bi terslik olmasin da ayda bir göreyim.
Benim doktorumda ayda 1 çağırıyor. Hatta geçen hafta endişelenip erken gittim diye tersledi bildiğin yani aslında kibarca uyardı böyle erken veya geç gelmeleri sevmiyorum diye ama işte bana tersledi gibi geldi. Doktoru da değiştiremem gerçekten iyi bir doktor. Bakalım bir daha ki gidişimde memnun kalırım inşallah.Ben de öyle canim hatta ben burdaki arkadaslari okuyumca hic doktora gitmiyomusum gibi geliyo. Yasadigim yerde doktor ayda birden önce cagirmiyo normali bu diyip konu kapaniyo. Yani ben merakimdan catlasam da randevu degismiyo. Allaha emanetler bi terslik olmasin da ayda bir göreyim.