2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Slm kızlar... hergun soyluyorum sanırım ama cıdden cok kotu gecıyor kusmaktan bı hıtap artık sadece yatıp uyumak arasında gezıyorum kızımı opmeyı koklamayı ozledım gunduzlerı okulda aksamları baba ıle ben resmen hasta bırı gıbı evın ıcınde dolanıyorum allahım su gıbı akan haftalar hıc gecmezmı bakıyorum bakıyorım 9 haftadayım :KK51:
Azalacak canım sabret. O haftalardayken komadaydım kafamı kaldıramıyordum. 10. Haftanın içinde rahatladım. Hala çıkarıyorum ve bulanıyor ama dayanılmayacak gibi değil. İnşallah senin de azalır

Ben de öyle canim hatta ben burdaki arkadaslari okuyumca hic doktora gitmiyomusum gibi geliyo. Yasadigim yerde doktor ayda birden önce cagirmiyo normali bu diyip konu kapaniyo. Yani ben merakimdan catlasam da randevu degismiyo. Allaha emanetler bi terslik olmasin da ayda bir göreyim.
Canim benim tup bebek mesela doktorum o yuzden iki haftada bir cagiriyor. Ayrica kanama yasayan arkadaslar var ben de dahil o yuzden daha cok doktoru gormek zorunda kaliyoruz maalesef:bicak: e guatr olunca da kan testlerini yaptirmak gerekiyor vakitlice. En guzeli sizinkisi problem yoksa ne mutlu size insallah biz de artuk rutine baglariz :dua: boyle olunca o iki hafta bile zor geciyor :anne:

Ben sadece sabahları ilk uyandığımda kusuyorum keşke yemekten sonra kussam da az kilo versem 77yle hamile kaldım :KK43::KK43:
Canimben evde kusuyorum anneme yada dışarı çıkınca iyiyim mutfak ve banyo çok kokuyor çok kusuyorum evde bende 70 le hamile kaldım bende kiloluyum şuan 69 oldum sağlık olsun da canım kilo verilir takma kafana

Bebişlerin fotosu geliyor maşallah :nazar: daha ne fotoğraflar paylaşacağız inşallah :dua:

Bu arada benim genital bölge ile bacak arasındaki kemiğe dün geceden beri ağrı girdi. Sanırım pelvis denen yer. Dayanamadım acile gittim bizim burda hemen kadın doğum doktoru bakıyor sağolsun. Gördük bebisi bir sorun yok bol bol süt yoğurt peynir ve su tüket dedi.
Sizlerde böyle ağrı yaşayan var mı?

Canimben evde kusuyorum anneme yada dışarı çıkınca iyiyim mutfak ve banyo çok kokuyor çok kusuyorum evde bende 70 le hamile kaldım bende kiloluyum şuan 69 oldum sağlık olsun da canım kilo verilir takma kafana

Valla 77yle kaldım bi 20 kilo da alsam gebelik boyunca 97. Valla şaka gibi ya yuvarlanırım 9. Ayda heralde :(

Bebişlerin fotosu geliyor maşallah :nazar: daha ne fotoğraflar paylaşacağız inşallah :dua:

Bu arada benim genital bölge ile bacak arasındaki kemiğe dün geceden beri ağrı girdi. Sanırım pelvis denen yer. Dayanamadım acile gittim bizim burda hemen kadın doğum doktoru bakıyor sağolsun. Gördük bebisi bir sorun yok bol bol süt yoğurt peynir ve su tüket dedi.
Sizlerde böyle ağrı yaşayan var mı?

Ben de öyle canim hatta ben burdaki arkadaslari okuyumca hic doktora gitmiyomusum gibi geliyo. Yasadigim yerde doktor ayda birden önce cagirmiyo normali bu diyip konu kapaniyo. Yani ben merakimdan catlasam da randevu degismiyo. Allaha emanetler bi terslik olmasin da ayda bir göreyim.
Canım benim doktorumda ayda bir çağırıyor. En son 30 ocakta gittim kalp atışını duyduk 1 ay sonra gel ama vereceğim testleri yaptır da gel dedi. Ki doktorum yaşadığım ilçede değil. Yaptırdım, burda tesadüf eseri gördüm tiroidle ilgili bir şey. Kendi sonucuna bakınca yüksek olduğunu fark ettim bakmasam 3 marta kadar bekliycektim. Bugün dahiliye ye gittim ilaç verdi 1 ay sonra yine bakıcaz dedi

Valla 77yle kaldım bi 20 kilo da alsam gebelik boyunca 97. Valla şaka gibi ya yuvarlanırım 9. Ayda heralde :KK43:
Ben ilk hamilelgimde 78 le kaldım 89 la doğuma gittim fazla almadim onda da 5 ay kusmustum bu da çok zor boyun 1.65 çok kotu değildim doğumdan sonra 68 e kadar düştüm kafana takma

Kizlar gebelikte tercih edilen balıklar nelerdir netten briaz baktim ama sizin de fikrinizi almak istedim aranizda doktor tavsiyesi alan var mi bu konuda hamsi istavrit palamut alabalik cipura ozellikle merak ettiklerim
Somon,somon,somon :) Dip balıklarından uzak durmalısın içerdiği civa sebebiyle. Onun dışında sorun yok.

Canım bu kanama alanı olduğu için düşük riski var diyor mu yoksa belli bir süreden sonra tehlikesi geçiyor mu. Sen hafta olarak bizden daha öndesin ondan soruyorum.
Canım öyle bir şey söylemedi bu sefer ama dikkat etmeye devam et dedi. Dr dan çıkınca sağlık ocağına gittim oradaki dr 16. Haftaya kadar düşük tehlikesi olabilşyor dedi

Bulantı yaşayan ne kadar da çok . Aynı dertten muzdaribim . Kusma cok nadir ama sürekli bı bulantı olması çok rahatsız ediyor beni . Hasta gibi geziyorum ortalıkta . Yeterince beslenemedigim için vicdan azabı çekmek de cabası... İlk hamileligimde 16. Haftada kesilmişti tamamen . Sanki o haftaya hiç gelemeyecek gibiyim

kızlar malum göbüşler büyüyor, kıyafet alırken nasıl yapıyorsunuz. örneğin 36 bedenim normalde hatta bazen 34 beden de oluyor ama şuan hiçbirinin içine giremiyorum sıkıyor. pantolon aldığımda 38 beden mi almalıyım sizce, internetten aldığım için soruyorum
Bende ilk alacağın pantolonu kendi bedenin al ama ilerisi için büyük beden alman gerekir onu da aldığın kiloya göre karar verirsin

Bulantı yaşayan ne kadar da çok . Aynı dertten muzdaribim . Kusma cok nadir ama sürekli bı bulantı olması çok rahatsız ediyor beni . Hasta gibi geziyorum ortalıkta . Yeterince beslenemedigim için vicdan azabı çekmek de cabası... İlk hamileligimde 16. Haftada kesilmişti tamamen . Sanki o haftaya hiç gelemeyecek gibiyim
Bende aynıyım bugun hem agladım hem 16 gorurmuyum acaba dedım kızımda 16 kesılmıstı... gercekten kusmayan arkadaslar cok sanslısınız zor bınsezeryan gecırdım kızımı gogus yaralarımdan emzıremedım ama ınanın hıc bırsey bulantı ve kusmalar kadar beter deıl 4 kılo oldu bugun verdıgım lımon okudum bı yerde sıktım bardaga ıcıne bıraz tuz elımde bardak ıle gezıyorum kızlar koku kusma hıssı geldıgı anda yudumluyorum... 24 saatın 24 saatı yataktayım 16 saatı kesın uyuyorum kalan zamanda ölü balık misalı tv bakıyorum:deli:ınanın saglıcakla bı 16 haftayı goreyım hersey yolunda olup bulantılarım bıtsın gobek atıcam :KK50:

Merhaba kızlar :)

Dr dan geliyoruz. Minnoşum iyiymiş şükür ama kanama alanı devam ediyor, progestana devam.

Ense kalınlığına baktı iyi dedi, el salladı minnoş bize :) cinsiyetini de göstermedi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah. Eki Görüntüle 2113679

Maşallah nasıl güzel büyümüş
Nub gibi ama kordon da olabilir ama kız gibi geldi bana :)

Bende aynıyım bugun hem agladım hem 16 gorurmuyum acaba dedım kızımda 16 kesılmıstı... gercekten kusmayan arkadaslar cok sanslısınız zor bınsezeryan gecırdım kızımı gogus yaralarımdan emzıremedım ama ınanın hıc bırsey bulantı ve kusmalar kadar beter deıl 4 kılo oldu bugun verdıgım lımon okudum bı yerde sıktım bardaga ıcıne bıraz tuz elımde bardak ıle gezıyorum kızlar koku kusma hıssı geldıgı anda yudumluyorum... 24 saatın 24 saatı yataktayım 16 saatı kesın uyuyorum kalan zamanda ölü balık misalı tv bakıyorum:deli:ınanın saglıcakla bı 16 haftayı goreyım hersey yolunda olup bulantılarım bıtsın gobek atıcam :KK50:

Canım ben bulantı ve koku tüksintisinden bıktım sen bir de üstüne kusuyorsun çok zor :( ben bulantıma az iyi gelen bişey buldum, havuç.
Bir keresinde yine bulanırlen midem canım havuç çekti yedim bulantıma rağmen ve iyi geldi sanki.
Abartmamak kaydı ile günde 1-2 havuç ya soyup yiyorum yada rendeliyip limon tuzla yiyorum. Tamamen geçirmiyor ama limon iyi gelmiş ya sana en azından havuç yiyebilirsen midene birşeyler gider :(

Back