- Konu Sahibi MinikPiranha
- #9.001
Benimde levitron 75 mg verdi kızlar, 1 haftada 6.5 çıkmış, bu dozu hamile olmadan önce verdiklerinde 20 günde 1 e düşmüştü tshım..1 ay sonra kontrole gitcem bakalım nolcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar. Okuyorum bütüm mesajlarınızı bende genel bir bilgi vereyim kendimle ilgili. Geçen bulantılarım 2 gündür sabah kusmaları ile geri geldi. İki sabahtır boş mideyle safra kusuyorum. Sonra normale dönüyorum. Kaç zamandır kahverengi leke gelmiyordu bugun kusmanında yarattığı baskı ile gelmiş az da olsa kanama alanım kaldığı için korkmuyorum kahverengiden. Yarın için devlet hastanesinde ikili taramam var. Yarın sata göre 12+0 olacağım. 12+3 te de kendi doktorumla özelde randevum var cinsiyet söyler mi bilmiyorum kızımdaki gittiğim doktor 12. Hafta erken deyip bakmamıştı hiç. Bu doktor bakacak mı bilmiyorum erkekse belli olur herhalde ama kızsa göstermez diye düşünüyorum aslında şöyle örneklere bakarsak erken öğrenen annelerin hepsinin bebeği erkek :) kabızlık konusunda da şunu söyleyeyim normalde kronik kabızlığı olan biriyim hiç normali görmem ama hamileliğimden beri çok şükür her sabah rahatça wc ye çıkabiliyorum bunun kötü birşey olduğunu düşünmüyorum. Kızımda da rahattım diye hatırlıyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın
Antikorlar normal Zatwn 50 mm eutrox kullanıyorum şimdi 75 yapcaz bide bugün dereotu uygulucam yine bana iyi geliyor düzene giriyor sende ye istersencanım çok normal bence endişelenme. benim 2,67 idi 4 gün sonra 3,29 oldu. hamileliğin ilk zamanları çok hızlı artıyor. endokrin doktoru hemen euthyrox 25 mg başladı. ben antikorlarım da yüksekti bir de.
düşer inşallah. ben hamilelik öncesi hiç ölçtürmemiştim, daha yeni öğreniyorum, yrn başlıyorum ben de ilacaBenimde levitron 75 mg verdi kızlar, 1 haftada 6.5 çıkmış, bu dozu hamile olmadan önce verdiklerinde 20 günde 1 e düşmüştü tshım..1 ay sonra kontrole gitcem bakalım nolcak
Vakit olsa,aklıma gelse belki içebilirim ama aklıma bile gelmiyor :/ masaya şişe koydum içerim inşallah
Katılıyorum sana canım hamileliktw en fazla 2 falan olması lazım doktorum sınırın altında ama hemen ilacını yükselt dedi şimdi yükseltince daha fazla yükselmeden tsh düşecek inşallah aman Kızlar dikkat edin gebelikte hiç iyi bişey değil temkinli olmakta fayda varCanim biz bunu diger arkadaslara da anlatmaya calisiyoruz ama cok bilmis kesilmisiz gibi oluyor. Hamilelikte 2.5 alti olmasi lazim. Kontrol altinda tutuldugun muddetce sorun olmaz canim korkma ilac hemen dusurur tsh ni.
yani internette çok araştırdım öğrenince, hamileliğin ileri dönemlerinde öğrenip 100 civarı çıkan varmış, buna rağmen sağlıklı doğum yapanlar da olmuş. bebişlerimiz allaha emanetBenim de Tsh sıkıntım var. Tüp bebeğe başladığımda 2 civarıydı tabi Euthyrox 50 kullanırken.
Pozitifi alınca 5.7 olduğunu öğrendik hemen 75 çıkardı doktorum. 5 e düştü ama fazla bir düşme olmayınca 100 e çıktı ilacın dozu.
Pazartesi tekrar ölçtürecegim.
Dahiliyeye gidiyorum kontrol altında korkma dedi. Açıkçası kadın doğum doktorum çok önemsemedi çünkü 15-20lerde çıkan varmış. Bu kadar yükseklik çok önemli değil önemli olan fark etmemiz dedi.
Ay allah korusun 4 bile bana çok yüksek geldi eutrox 50 mg kullanıyorum zaten 1 yıldır şimdi ya 75 yapcaklar yada 100 mg bide dereotu çok iyi gelmişti bana tekrar başlıycam troidi düzenliyoBenimde tsh ım 6.5 çıktı 1 hafta eçinde 3.5 dan yükseldi levitron 75 mg içiyorum bende 1 ay sonrü kntrole çağırdı beni, endokrin ilk 3 ay 2.5 altı sonraki aylar 3.5 altı olması lazım dedi...ama korkma insanlar hamile bi geliyo tshları 150 çıkıyo dedi
Özellikle doktorum su bile içme diyo ve sabah saatlerinde ver diyo kanı canımTsh için aç karnına mı tok karnına mı kan veriliyor, farkediyor mu yani aç tok. Ben yine tsh değerime baktıracağım sadece
kızlar malum göbüşler büyüyor, kıyafet alırken nasıl yapıyorsunuz. örneğin 36 bedenim normalde hatta bazen 34 beden de oluyor ama şuan hiçbirinin içine giremiyorum sıkıyor. pantolon aldığımda 38 beden mi almalıyım sizce, internetten aldığım için soruyorum
Eminmisin canım doktorum özellikle su bile içme diyo bana 1 yıldır düzenli test yaptırıyorum ilaçlar vs ama çocukluğumdan beri var bu hastalık doktorum üstüne basa basa su bile içme diyo ve sabah saatlerinde vericeksin diyoMerhaba TSH değerine bakılması için açlık tokluk farketmiyor.
Ben 1.5 yıldır tiroid tedavisi görüyorum o yüzden fark etmiyor
TAMAM CANIM YERİMAntikorlar normal Zatwn 50 mm eutrox kullanıyorum şimdi 75 yapcaz bide bugün dereotu uygulucam yine bana iyi geliyor düzene giriyor sende ye istersen
dereotunu nasıl tüketiyorsun canımAntikorlar normal Zatwn 50 mm eutrox kullanıyorum şimdi 75 yapcaz bide bugün dereotu uygulucam yine bana iyi geliyor düzene giriyor sende ye istersen
ben de şimdikilerle etek elbiseyle idare edeyim canım, 1 ay sonra falan almaya başlayayım en iyisi deneyerek :)Ben 34 bedeninde altındayım şu an tayt falan idare ediyorum almadım çünkü kilo alıyorum şimdi alsam biraz büyük alsam şu an bol gelecek belki ileride de dar gelecek. Lastikli hamile pantolonlarında alırsan esneme payı oduğundan likralı falan olur sanırım 36 al bence şimdilik 38 de büyük olur
Yemek öğünlerinden 15 dk önce yiyorum sabah öğle akşam ama bn o kadar dikkat etmesim açken ne zaman bulsam yiyodum masaya koyuyorum ben unutmamak için ve gerçekten o ay tsh 1 düşmüştü tekrar başlıycam bn limonda sıkıyorum yiyebilmek için İbrahim saraçoğlunun tarifi sende bakabilirsin canım şifa olur inşallahdereotunu nasıl tüketiyorsun canım
amin canım hepimize inşallah, deniycem bi bakayım :)Yemek öğünlerinden 15 dk önce yiyorum sabah öğle akşam ama bn o kadar dikkat etmesim açken ne zaman bulsam yiyodum masaya koyuyorum ben unutmamak için ve gerçekten o ay tsh 1 düşmüştü tekrar başlıycam bn limonda sıkıyorum yiyebilmek için İbrahim saraçoğlunun tarifi sende bakabilirsin canım şifa olur inşallah
Kizlar benim 6 haftalikken tsh 4.65 çıktı ama gittigim doktorlar herhangi birsey vermedi ilac falan kullanmadim gecen hafta ikili testi yaptirinca doktorum biraz yuksek cikmis tekrar baktirsan iyi olur demisti cuma gunu saglik ocaginda tahlil yaptirdim ve sonucum 1.98 cikmis korkacak bir durum yok dimi bilenler yazarsa sevinirim