2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yenimahalle devlet hastanesine yakın olsaydınız orayı tavsiye edicektim Batıkentte. Devlet olarak en iyi yorumları o hastane için duydum. Yakın zamanda kuzenimde girecek hatta. Ben koru ya gidiyorum Hüseyin pehlivan a. Ücret biraz yüksek ama memnunum çok şükür. Sincan da.birde Eryaman da oskar bey var Eryaman hastanesinde. kadınlar kulübünde arattınız mı
Herkese selamlar
E evcadisi çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Insan bilmediği yerde hele hamileyken kendini cok caresiz hissediyor. Sayenizde biraz stresim azaldı. Söylediğiniz doktorlara bakacağım.

Slm kızlar... hergun soyluyorum sanırım ama cıdden cok kotu gecıyor kusmaktan bı hıtap artık sadece yatıp uyumak arasında gezıyorum kızımı opmeyı koklamayı ozledım gunduzlerı okulda aksamları baba ıle ben resmen hasta bırı gıbı evın ıcınde dolanıyorum allahım su gıbı akan haftalar hıc gecmezmı bakıyorum bakıyorım 9 haftadayım :KK51:

Slm kızlar... hergun soyluyorum sanırım ama cıdden cok kotu gecıyor kusmaktan bı hıtap artık sadece yatıp uyumak arasında gezıyorum kızımı opmeyı koklamayı ozledım gunduzlerı okulda aksamları baba ıle ben resmen hasta bırı gıbı evın ıcınde dolanıyorum allahım su gıbı akan haftalar hıc gecmezmı bakıyorum bakıyorım 9 haftadayım :KK51:
Canım drun neden bir ilaç vermiyor bu sekilde nasıl gecerki zaman,illaki vardır bi çözümü

Canımmmm teşekkür ederim ilk tüp denemem olmadı ya 2 ay sonra kendiliğinden oldu mucize gibi :KK200: Allahım hepimizin bebişlerini bağışlasın bizlere inşallah sağlıkla devamını getireceğimiz günleri görürüz. Sen nasılsın iyi gidiyor umarım her şey:KK66::nazar:
Ben de seninin gibiyim ilk tüp denemem negatifti ve yikildim resmen. Ama 7 ay sonra kendiliginden oldu cok sükür

Merhaba bayanlar. Okuyorum bütüm mesajlarınızı bende genel bir bilgi vereyim kendimle ilgili. Geçen bulantılarım 2 gündür sabah kusmaları ile geri geldi. İki sabahtır boş mideyle safra kusuyorum. Sonra normale dönüyorum. Kaç zamandır kahverengi leke gelmiyordu bugun kusmanında yarattığı baskı ile gelmiş az da olsa kanama alanım kaldığı için korkmuyorum kahverengiden. Yarın için devlet hastanesinde ikili taramam var. Yarın sata göre 12+0 olacağım. 12+3 te de kendi doktorumla özelde randevum var cinsiyet söyler mi bilmiyorum kızımdaki gittiğim doktor 12. Hafta erken deyip bakmamıştı hiç. Bu doktor bakacak mı bilmiyorum erkekse belli olur herhalde ama kızsa göstermez diye düşünüyorum aslında şöyle örneklere bakarsak erken öğrenen annelerin hepsinin bebeği erkek :) kabızlık konusunda da şunu söyleyeyim normalde kronik kabızlığı olan biriyim hiç normali görmem ama hamileliğimden beri çok şükür her sabah rahatça wc ye çıkabiliyorum bunun kötü birşey olduğunu düşünmüyorum. Kızımda da rahattım diye hatırlıyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın

Valla ben de bu saate kadar sadece 2 bardak içebildim:KK43: ne olacak bu suyu az içme halim bilmiyorum. 3 litre nasıl içebiliyorlar
Çok su içen biriyim bulantıdan her ne kadar eskisi kadar olmasa da en az 2.5 içiyorumdur diye düşünüyorum şu saate kadar 1 lt içtim.

Süpür canım kendini yormadan ama aynı gün birçok iş yapma ben süpürmüyorum gerçi transferden beri hiçbir iş yapmıyorum toz alıyorum mutfak tezgahını siliyorum yemek falan işte. Bende korkuyorum içmiyorum o yüzden daha transferde hemşire parol alabilirsin demişti ama dişim çok ağrıdığı halde parol de içmedim 3 ay tamamlanmadı korkuyorum yani.

Canım aynı kaygıları yaşıyoruz çok iyi anlıyorum . Transferden beri ilk defa bu kadar iş yapınca yoruldum vücut hamlasmis sanırım ondan oldu . Bi daha bu hataya düşmem . Dr uma sormayı unuttum ıhlamur içmek istiyorum bazen artık bi daha ki randevuma . Ona da daha çok var nerdeyse 1.5 ay sonrasına randevu verdi bana .

Ben de seninin gibiyim ilk tüp denemem negatifti ve yikildim resmen. Ama 7 ay sonra kendiliginden oldu cok sükür
Yaaa senin de mi evet Çokkk şükür canım uZun yollardan geldi bizim bebişler:) 2. Tüpe başlamak için adetimi bekliyordum meğer hamileymişim:)sağlıkla gelsin hepimizinki inşallah :KK200::anneadayı:

Canım aynı kaygıları yaşıyoruz çok iyi anlıyorum . Transferden beri ilk defa bu kadar iş yapınca yoruldum vücut hamlasmis sanırım ondan oldu . Bi daha bu hataya düşmem . Dr uma sormayı unuttum ıhlamur içmek istiyorum bazen artık bi daha ki randevuma . Ona da daha çok var nerdeyse 1.5 ay sonrasına randevu verdi bana .
benim doktorum ıhlamur ve nane limon içebilirsin diyor canım

Hamilelikte tiroidi olan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim tsh 3.05 çıktı. Doktor euthyrox 25 mcg tablet verdi

Bir kitap almak istedim hamilelikle ilgili ayşe öner hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı hiç bir yerde kalmazmı kalmamış tükenmiş sinir oldum

Canım benim 3.5 iken aynı ilacı kullandım 20 gün sonra 4.68 olunca 50 mg yaptı doktorum 3 haftada 1.05 oldu şükür kadın doğum doktorum dünyada sınırın 5 olduğunu ama türkiyede 2.5 kabul edildiğini söyledi
Hamilelikte tiroidi olan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim tsh 3.05 çıktı. Doktor euthyrox 25 mcg tablet verdi

Canım benim 3.5 iken aynı ilacı kullandım 20 gün sonra 4.68 olunca 50 mg yaptı doktorum 3 haftada 1.05 oldu şükür kadın doğum doktorum dünyada sınırın 5 olduğunu ama türkiyede 2.5 kabul edildiğini söyledi
kadın doğum doktoruma daha göstermedim sonucu, bu tahlilleri istemişti randevu gününde getir demişti. daha var 3 martta. 2 hafta önce yaptırmıştım testi ee haliyle gösteremedim. tesadüf eseri burda duydum tsh ı bi bakayım dedim benim de 3 çıkmış. bugün dahiliye doktoruna gittim, hamile olmasan normal ama ilaca başlaman lazım dedi verdi 1 ay sonra yine gel dedi

kızlar malum göbüşler büyüyor, kıyafet alırken nasıl yapıyorsunuz. örneğin 36 bedenim normalde hatta bazen 34 beden de oluyor ama şuan hiçbirinin içine giremiyorum sıkıyor. pantolon aldığımda 38 beden mi almalıyım sizce, internetten aldığım için soruyorum

Benim de Tsh sıkıntım var. Tüp bebeğe başladığımda 2 civarıydı tabi Euthyrox 50 kullanırken.
Pozitifi alınca 5.7 olduğunu öğrendik hemen 75 çıkardı doktorum. 5 e düştü ama fazla bir düşme olmayınca 100 e çıktı ilacın dozu.
Pazartesi tekrar ölçtürecegim.
Dahiliyeye gidiyorum kontrol altında korkma dedi. Açıkçası kadın doğum doktorum çok önemsemedi çünkü 15-20lerde çıkan varmış. Bu kadar yükseklik çok önemli değil önemli olan fark etmemiz dedi.

Back