2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen valla bugün oyle oldu. Belim kopmus farkında değilim. Kalcamla beraber tutulmuşum resmen yasli teyzeler gibiyim. Neyseki yemegi disarida yedik de yemek yapma sofra kurma derdinden kurtuldum. Bulantılarım hafifledi tam gecti sayilmaz ama cok şükür krakerle aksami ettigim günler gitti
Çok şükür canım işte biraz toparlaninca kendinizi yoruyoruz

Günaydın kızlar 1 ay önce 1,80 olan tsh bugün 4 çıktı yine sınırın altında olmasına rağmen gebelik için çok yüksek acilen ilaçlarımı yükseltmem lazım nedir benim bu tsh çektiğim :KK43:
canım çok normal bence endişelenme. benim 2,67 idi 4 gün sonra 3,29 oldu. hamileliğin ilk zamanları çok hızlı artıyor. endokrin doktoru hemen euthyrox 25 mg başladı. ben antikorlarım da yüksekti bir de.

Günaydın kızlar 1 ay önce 1,80 olan tsh bugün 4 çıktı yine sınırın altında olmasına rağmen gebelik için çok yüksek acilen ilaçlarımı yükseltmem lazım nedir benim bu tsh çektiğim :KK43:
Canim biz bunu diger arkadaslara da anlatmaya calisiyoruz ama cok bilmis kesilmisiz gibi oluyor. Hamilelikte 2.5 alti olmasi lazim. Kontrol altinda tutuldugun muddetce sorun olmaz canim korkma ilac hemen dusurur tsh ni.

Benimde tsh ım 6.5 çıktı 1 hafta eçinde 3.5 dan yükseldi levitron 75 mg içiyorum bende 1 ay sonrü kntrole çağırdı beni, endokrin ilk 3 ay 2.5 altı sonraki aylar 3.5 altı olması lazım dedi...ama korkma insanlar hamile bi geliyo tshları 150 çıkıyo dedi

Benimde tsh ım 6.5 çıktı 1 hafta eçinde 3.5 dan yükseldi levitron 75 mg içiyorum bende 1 ay sonrü kntrole çağırdı beni, endokrin ilk 3 ay 2.5 altı sonraki aylar 3.5 altı olması lazım dedi...ama korkma insanlar hamile bi geliyo tshları 150 çıkıyo dedi
Tsh için aç karnına mı tok karnına mı kan veriliyor, farkediyor mu yani aç tok. Ben yine tsh değerime baktıracağım sadece

Ben kadın Doğum dr na sormuştum rezene ıhlamur ve zencefil içebilirsin demişti tabii ki abartmamak kaydıyla..içine sinmeyen yine sorsun ki ben zencefil ve ıhlamur çok içtim hasta olduğum ilk haftalarımda..şükür yolunda gidiyor halen

Ay evet onu ben de düşünüyorum :) hep büyükdü benim memitolar bu minnoş da emsin sonra estetik olayım diyorum hem küçültme hem dikleştirme.
Benimde büyüktü emzirmelerden sonra zayıflayınca küçülüp söndüler:ruh: şimdi yine büyüdüler:KK53:muhtemelen yine aynı olursa toparlatmak farz olur:super:

Tsh için aç karnına mı tok karnına mı kan veriliyor, farkediyor mu yani aç tok. Ben yine tsh değerime baktıracağım sadece
Ben tok verdim bişe söylemediler bana canım zaten aç vermem imkansız benim tüp bebek merkezim yaşadığım şehre 4 saat uzaklıktaydı

Ben tok verdim bişe söylemediler bana canım zaten aç vermem imkansız benim tüp bebek merkezim yaşadığım şehre 4 saat uzaklıktaydı
Anladım canım, bugün bi gidip sorayım sağlık ocağına. 3 hafta önce yaptırmıştım başka testler de vardı aç gitmiştim. 3 çıkmıştı tsh, şimdi yine ölçtürücem

Canım doğru diyorsun temizlik konusunda ama.bir gün ince misafirim vardı çocuklu malesef her yer kırıntı olmuştu sabredemedim. Geçti ama çok şükür ağrılarım .

Bu gaz olayı ben de de var malesef . Hamilelik öncesinde de zaten sorunluydum . Çok ağrılı olur geçmiş olsun sana da .

Her türlü bitki çayı içmekten korkuyorum ıhlamur bile içmedim . Rezene dokunur mu bebeğe acaba ?

Süpür canım kendini yormadan ama aynı gün birçok iş yapma ben süpürmüyorum gerçi transferden beri hiçbir iş yapmıyorum toz alıyorum mutfak tezgahını siliyorum yemek falan işte. Bende korkuyorum içmiyorum o yüzden daha transferde hemşire parol alabilirsin demişti ama dişim çok ağrıdığı halde parol de içmedim 3 ay tamamlanmadı korkuyorum yani.

İnşallah kötü haberler almadan bu aşamayı da tamamlarız:) benim bundan öncekinib kalbi durdu 8. Haftada. Yeni evliyim daha yeni yeni başladık çalışmalara ama acayip evhamlı haldeyim
Evham yapmayın en kötüsü stres en çok etkileyen bu benim anladığım inşallah güzel haberler alırız :)))

Selam kizlar bende ilk hamilelikte akşam çok şiddetli bi karın ağrısı başlamıştı kımıldayamıyardum bile yulardan başlayıp aşağıya doğru karı içinde dolaşan bi ağrı en son tuvalete koştum sanırım bağırsaklar bazen kendini boşaltıyor tamamen baya acılı oluyor

Selamlar kızlar ben 10. Hafta içindeyim geçen haftalarda kabız olmama rağmen bu hafta bağırsaklarım hamilelik öncesi normal düzenime döndü bu tehlikeli mi sizce. Normalde kabızlık yaşamam gerektiğini söylüyor etraf
saçmalık ne güzel düzelmişsin bendede başladı yediklerime dikkat ediyorum darısı basima

Back