2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benin bağırsaklar da maşallah tıkır tıkır çalışmaya başladı 10. Haftada.. ben de endişeliyim inşallah yoktur bir aksilik. Martın 3üne randevu verdi doktor ikili test için ondan önce randevum yok.. senin ne zmn kontrol
Benim bu cumartesi. Nasil gececek bilemiyorum:bicak:

herkese günaydın kızlar
moralim çok bozuk çünkü dr um hastaneden ayrılmış
haftaya kontrolüm vardı
başka dr dan randevu aldım

E hangi hastaneye geçmiş bi öğrenseydin belki özel muaynane açmıştır yine devam ederdin bence iletişimin iyiyae başka doktora geçme..

dejavu_one dejavu_one canım geçmiş olsun gaz sancısı nasıl bişey ilk hamileliğimden biliyorum malesef :KK43:

Bir kere olduysa tekrar olabilir, aklında kalsın. Bir bardak ılık suyu ayakta durarak dinlenerek bir kaç yudumda iç iyi geliyor.

Biz böyle oluyorsak el kadar bebelerin çektiği acıyı düşünemiyorum :KK43: inşallah gazsız bebeklerimiz olur :KK43:

Evet öyleymiş okudum canım ılık su içmek o an ve yüzüstü yatmak iyi geliyormuş. Tüm akşam gaz çıktı valla nasıl oldu o kadar anlamadım. Akşam da ılık suda beklettiğim kayısıları yedim sabahta yedim sonra tost yedim işe gelince çıktım tuvalete artık daha fazla su içicem ve yürüyüşler yapıcam işyerinde. İnşallah olmaz gaz kolik çok kötü biliyorum

Canım bugün bende aynısını yaptım ama suan cok pişmanım. Çok hirpalamadim kendimi ama kasiklarim ağrıdı ödüm kopuyor şuan .
Tüp bebek bizimkisi zor oldu onun da etkisi çok tabi .

Ayy bende temizlik yaptım benimkiside tüp bebek kasıklarım ağrıdı bide unut ben damacanada kaldır...çok yordum kendimi ne ğerek vardı...çok akıntım oldu yaa bişe olmamıştr inşallah

Ahh kızlar yaa neden yapıyorsunuz bakın benimde tüp bebek inanın evde iş yapmıyorum eşim yapıyordu kadın ayarladım haftasonu gelecek yemek yapıyorum bir tek. Tamam abartmadan yapabilirsiniz de bir günde birçok işi de yapmaya kalkışmayın. Hele damacana kaldırmak. Merak etme akıntıdan birşey olmaz dinlen uzat bacaklarını azar azar yapın.

Canım gaz sancısından kanama düşük vs olmaz merak etme sen...stres yapma o kötü...ayaklarını sıcak tut rezene çayı iç bugün iyice rahatlarsın inş

Çok korktum ağladım yani öyle bir sancı hiç çekmediğim için ayırt edemedim ne ağrısı olduğunu. 10 dk içinde sancı hafifledi bende sakinleştim gaz sancısı olduğunu anladım. ayağımda hep çorap var yatarken çıkarıyorum aadece rezene çayının zararı olur mu ki acaba dedim. Tuvalete çıktım akşam sabah ılık suda beklettiğim kayısıları yedim çıktım çok şükür.

Selamlar kızlar ben 10. Hafta içindeyim geçen haftalarda kabız olmama rağmen bu hafta bağırsaklarım hamilelik öncesi normal düzenime döndü bu tehlikeli mi sizce. Normalde kabızlık yaşamam gerektiğini söylüyor etraf
öyle düşünme canım. ben hamile kaldığımdan beri ayıptır söylemesi ishalim. hiç geçmedi.

Bende de çok oluyor hatta bacaklarımın üst kısımları da ağrıyor tam adet sancısı.. hatta farkettim eğer hamile kalmasaydım adet olarak geçireceğim günlerde bu ağrı daha da artıyor. Vücut adet olacağını sanıp ağrı mı yaratıyor nedir....
bilmiyorum canım. benim hergün illa ki kasık ağrım oluyor. doktorum normal dedi ama nedenini söylemedi.

cok geçmiş olsun canım migren mi var sende de ? bnm migrenim var o yüzdn bnmde öyle günlerce sürer agrısı hemen farkedip uyumazsam tabi :KK1:
canım evet migren var ve hiçbir şey fayda etmiyor

E hangi hastaneye geçmiş bi öğrenseydin belki özel muaynane açmıştır yine devam ederdin bence iletişimin iyiyae başka doktora geçme..
araştırdım ama herhangi bir hastanede görünmüyor, muhtemelen başka şehre gidecek
tavsiye üzerine başka bir dr buldum bakalım ne diyecek. salı günü randevum var

Çok korktum ağladım yani öyle bir sancı hiç çekmediğim için ayırt edemedim ne ağrısı olduğunu. 10 dk içinde sancı hafifledi bende sakinleştim gaz sancısı olduğunu anladım. ayağımda hep çorap var yatarken çıkarıyorum aadece rezene çayının zararı olur mu ki acaba dedim. Tuvalete çıktım akşam sabah ılık suda beklettiğim kayısıları yedim çıktım çok şükür.

Canım doğru diyorsun temizlik konusunda ama.bir gün ince misafirim vardı çocuklu malesef her yer kırıntı olmuştu sabredemedim. Geçti ama çok şükür ağrılarım .

Bu gaz olayı ben de de var malesef . Hamilelik öncesinde de zaten sorunluydum . Çok ağrılı olur geçmiş olsun sana da .

Her türlü bitki çayı içmekten korkuyorum ıhlamur bile içmedim . Rezene dokunur mu bebeğe acaba ?

Yaaa inşallah benimki de normalsir ben ilk 9 hafta kabızlık yaşadıö sonra bi anda eaki düzene dönünce çok endişelendim
böyle şeylere takılıp stres yapma. kabızlık geçti, mide bulantısı bitti vs diye bebeklerimize birşey olmaz. burada okuyoruz bebeğini kaybedip belirtisi devam eden arkadaşları. ondan strese sokma kendini. randevu zamanın geldiğinde doktoruna sorar rahatlatırsın yine kendini. çok sıkıntı yapıyorsan da telefonla ara sor, ayıp değil sonuçta.

Kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı ? Hamile bir arkadaşıma doktoru on haftalıkken söylemiş cinsiyetini de biraz erken değil mi ? :oha:
Benim arkadaşımada doktoru 10+2 de söyledi şuan 28 haftalık hamile hala değişmedi cinsiyeti erkek yani ama her doktor bunu söyleme taraftarı olmuyo yanılma olur diye ben 13 haftada gitcem merak ediyorum söylicekmi diye inşallah söyler

gaz sancısı için arada bir acı yeyin rahatlayın çok iyi bence tabi benim gibi sevenler için

Günaydın kızlar 1 ay önce 1,80 olan tsh bugün 4 çıktı yine sınırın altında olmasına rağmen gebelik için çok yüksek acilen ilaçlarımı yükseltmem lazım nedir benim bu tsh çektiğim :KK43:

Back