2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İyi geceler hanımlar bulantılar geçtiyse halsizlik azaldıysa bugün güzelce dip bucak temizlik yapılır. sonrada belim ağrıyo diye yatılır. tabi cocuk uyutulduktan sonra. aman sizler dikkat edin:KK20:
bende cumartesi yaptım onu:ruh::ruh:
yaptıgım sey sadece elektrikli süpürgeyle süpürmek ve viledayla silmekti ama akşam yattıgım yerden kalkamadım eşim kaldırdı aglıcaktm sinirden :D

kızlar günaydın

sizde de hergün bi agrı sızı oluyo mu?
bende sürekli dönüşümlü ya mide bulantısı ya bas agrısı ya karın agrısı yada bel agrısı oluyo

eşim akşam eve gidince soruyo bugün neren agrıyo söyle bakalım diye :D

kızlar günaydın

bende sürekli dönüşümlü ya mide bulantısı ya bas agrısı ya karın agrısı yada bel agrısı oluyo

eşim akşam eve gidince soruyo bugün neren agrıyo söyle bakalım diye :KK70:
Gunaydın... TAbıkı normal hayatımıza devam etmıyoruz ki; benım göğüsler bana yetıyor zaten. Ara ara gaz sancısı, kasık ağrısı, bel ağrısı bende de oluyor. Şu son zamanlarda akşamları bıde kaşınmaya başladım hayr olsun inşallah.

Gunaydın... TAbıkı normal hayatımıza devam etmıyoruz ki; benım göğüsler bana yetıyor zaten. Ara ara gaz sancısı, kasık ağrısı, bel ağrısı bende de oluyor. Şu son zamanlarda akşamları bıde kaşınmaya başladım hayr olsun inşallah.
Canım kaşınma bende de var. Kaşıma diyorlar. Kaşıyınca kaşıdığın yerler çatlıyormuş. O yüzden kaşınınca avakado yağı ile orayı daire şeklinde ovuyorum ki kaşıntısı geçsin diye :)

Kizlar yaa benim de kabizligim gecti ve bu sabah bi kalktim o kadar hafifim ki o karnimdaki siskinlik gecmis. Korktum acikcasi pat diye olunca. Eger normal bir seyse yani artik geciyorsa ne mutlu bana ama ya degilse diye de bi endiseliyim.

ya aslında ben yavas yavas normale dönüyorum ama canım sıkılıyo böyle bi yerlerşm agırıdıkca fln hastalıklı gibi hissediyorum:olamaz:
kaşınma bende de var bacaklarım dizimin alt kısımları fln kasınıyo:ruh:

Kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı ? Hamile bir arkadaşıma doktoru on haftalıkken söylemiş cinsiyetini de biraz erken değil mi ? :oha:

Kizlar yaa benim de kabizligim gecti ve bu sabah bi kalktim o kadar hafifim ki o karnimdaki siskinlik gecmis. Korktum acikcasi pat diye olunca. Eger normal bir seyse yani artik geciyorsa ne mutlu bana ama ya degilse diye de bi endiseliyim.

Benin bağırsaklar da maşallah tıkır tıkır çalışmaya başladı 10. Haftada.. ben de endişeliyim inşallah yoktur bir aksilik. Martın 3üne randevu verdi doktor ikili test için ondan önce randevum yok.. senin ne zmn kontrol

Kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı ? Hamile bir arkadaşıma doktoru on haftalıkken söylemiş cinsiyetini de biraz erken değil mi ? :oha:
nasıl söylemiş erkek miymiş bebek :110:
cok erken o ya ben 3.5 aylıkken gideym diyorumda 4 ay olsun öyle git diyolar daha garanti olur diye :oha:

10 hafta bana da erken geldi ama doktorum şunu söyledi 12. Hafta hemen hemen tüm doktorlar bebeğin cinsiyetini %80 anlarlarmış. Genital bölge belirsiz olsa da ya bebek gizlese de kemik yapısı cinsiyeti ele veriyormuş ama töre sebeplerinden ötürü özellikle de bebek kızsa daha geç söylüyorlarmış. Hele de baba erkek diye tutturuyorsa 4. Aya kadar söylemedikleri oluyormuş

Kızlar çok güzel muhabbet etmisiniz işten geldim yeni bakabildim kasik ağrısı oluyor mu sizde de benim bugün de ara ara sağ tarafta ağrı oldu normal dye düşündüm sizde de varmı kızlar
benim çok sık oluyor neredeyse hergün. adet ağrısı gibi. doktor normal dedi.

Pörsüyünce hemen bi toparlatma şart benim 3son zaten bi karın germe, meme kaldırma olay tamam:KK76:

Nerde senin bu dr bende oğlumu 11de öğrenmiştim dev ekranda inceliyordu meşhur bi drdu zaten kendisi.
Ankara'da meşhur bir doktor, aynen dediğin gibi dev ekranda baktı ve çok detaylı inceledi :)

benim çok sık oluyor neredeyse hergün. adet ağrısı gibi. doktor normal dedi.

Bende de çok oluyor hatta bacaklarımın üst kısımları da ağrıyor tam adet sancısı.. hatta farkettim eğer hamile kalmasaydım adet olarak geçireceğim günlerde bu ağrı daha da artıyor. Vücut adet olacağını sanıp ağrı mı yaratıyor nedir....

kızlar günaydın

eşim akşam eve gidince soruyo bugün neren agrıyo söyle bakalım diye :KK70:

günaydın canım

benim perşembe geceden beri geçmeyen bi baş ağrım var
ne yaptıysam geçmedi
ne ilaç ne de başka bişey etki etmedi

canım sakın kaşıma çatlak oluşur
kaşınan yerlere çatlak kremi sür

herkese günaydın kızlar
moralim çok bozuk çünkü dr um hastaneden ayrılmış
haftaya kontrolüm vardı
başka dr dan randevu aldım

merhaba canım olmazmı hiç
cumartesi günü ölüyorum sandım karnımın ağrısından izmirde oturuyorum ben alaçatıya dolaşmaya gittik orda mı üşüttüm anlamadım. herakşam o kasık ağrısı meşhur zaten olmazsa olmazımız yani. Birde benim dikişimin üst tarafı acıyor perşembe doktoruma soracağım neden olabilir diye

günaydın canım

benim perşembe geceden beri geçmeyen bi baş ağrım var
ne yaptıysam geçmedi
ne ilaç ne de başka bişey etki etmedi

canım sakın kaşıma çatlak oluşur
kaşınan yerlere çatlak kremi sür
cok geçmiş olsun canım migren mi var sende de ? bnm migrenim var o yüzdn bnmde öyle günlerce sürer agrısı hemen farkedip uyumazsam tabi :KK1:

Back