2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın:KK31: haftasonu yazamadım hiç bol bol gezdik dışardaydık hep dünde yakın ahbaplarımızla mangal yaptık tüm haftasonu et yemekten şiştim bugün ıspanak yemek istiyorum ama birinin yapması lazım:KK8::KK3:
yapmasından ziyade yıkaması lazım dimi :KK53: hafta sonu bizde gezdik bol bol

Yarın saat 3 e aldım randevuyu çok heyecanlıyım:))

98E6B93A-AC31-4365-827B-CAB8C0CE0425.jpeg tanıştırayım, 36 beden 0 göbek bir hatunun gebeliğinin 13. Haftadaki görüntüsü :)(hala açım kahvaltı yapmadım)

Bende sanırım yarına alacağım randevuyu. Çok merak ediyorum minnakımı. Göbüşüm iyice çıktı. Dün alışvetişteydik hamile kıyafetlwrine baktım ama almadım insan her şeyi düşünüyor.
Ben hamile pantolonu aldım 38beden aldım tam oldu:silah: değiştirip 40alayım 2/3aya geçmez o benden kesin:skandal:
Merhaba,
ben aslında ekim annesiyim ama aranıza kabul eder misiniz ki beni de :dua::dua::dua::dua:
Neden edelim ki:KK53:
yapmasından ziyade yıkaması lazım dimi :KK53: hafta sonu bizde gezdik bol bol
Yılanmış paketlerden sipariş ettim Migros’tan ama yine Sudan geçiriyorum tabi, de biraz rahata alıştım sanırım :lülülü:

Hazır göbek çıktı denmişken benimde büyümüş göbeğim nerden anladın derseniz fotoğraf çekiniyoruz :KK68:. Hep aynı beyaz tshirt ve siyah tayt ile poz veriyorum. Tabi 5+1 de yapmıştım bunu birde 11+1 'de yaptım inşallah gebelik sonuna kadar 4 haftada bir çekicez :)

Eki Görüntüle 2112990 tanıştırayım, 36 beden 0 göbek bir hatunun gebeliğinin 13. Haftadaki görüntüsü :)(hala açım kahvaltı yapmadım)
Cok sirin masallah ben de gobegim simdiden cikti diye uzuluyordum benimkisi bebek degilmis gobekmis demek ki:duduk::KK70:

Eki Görüntüle 2112990 tanıştırayım, 36 beden 0 göbek bir hatunun gebeliğinin 13. Haftadaki görüntüsü :)(hala açım kahvaltı yapmadım)
anaaa önden bile belli minnoş. demek senin normalde göbeğin yok canım benim göbeğim olduğu için kocaman duruyorum :KK9:

Ben hamile pantolonu aldım 38beden aldım tam oldu:silah: değiştirip 40alayım 2/3aya geçmez o benden kesin:skandal:

Neden edelim ki:KK53:

Yılanmış paketlerden sipariş ettim Migros’tan ama yine Sudan geçiriyorum tabi, de biraz rahata alıştım sanırım :lülülü:
ay onun yıkanmış paketleride mi varmış bilmiyodum :ruh:
yemek sorunu bnde de başladı artık eşimle aynı saatte gircez eve normalde benden önce evde oluyodu o hazırlıyodu ne güzel :işsiz:

Hazır göbek çıktı denmişken benimde büyümüş göbeğim nerden anladın derseniz fotoğraf çekiniyoruz :KK68:. Hep aynı beyaz tshirt ve siyah tayt ile poz veriyorum. Tabi 5+1 de yapmıştım bunu birde 11+1 'de yaptım inşallah gebelik sonuna kadar 4 haftada bir çekicez :)
aaa cok güzel bende özeniyorum ona ama bnm zaten hli hazırda bi göbegim vardı o yüzden cesaret edemedim yapmadım:sinirli:

Bende sanırım yarına alacağım randevuyu. Çok merak ediyorum minnakımı. Göbüşüm iyice çıktı. Dün alışvetişteydik hamile kıyafetlwrine baktım ama almadım insan her şeyi düşünüyor.

Ayy canım Maşallah baya çkmış kız senin benimde biraz var ama sabahları inik oluyor akşamları yemekle birlikte kendini gösteriyor. Bende daha birşey almıyorum şu an kıyafetlerime giriyorum çünkü kilo alsam da biraz az yiyeyim falan hemen düşüyorum akşam başka sabah başka kilodayım moralim bozuluyor. Artık biraz daha yeme aralıklarımı sıklaştırıcam. Sabah sandviç yaptım geldim hoca öğrenci getirdi ders vakti kütüphaneye normalde tenefüs saati alıyorlar tüm sınıf kitap aldı burada okuyorlar yiyemedim çok açım

Günaydın kızlaaarrr:halay:ıyı haftalar olsun hepımıze ıns kontrolu olanlar saglıcak haberlerı ıle gelsınler bu hafta :anne: bulantılar 12 de hafıfller 15 den sonra kaybolur kızlar sımdı 3 gun yok olur sonra 1 gun hıc gecmez ama emın olun 16 haftafan sonra kus gıbı olacaksınız ıns bende ıns tabı

Benim 9. haftanın ortalarında yani geçen hafta bitti canım içim bulanıyordu karışıyordu öğürtü vardı öğlen yemeklerine gidemiyordum şimdi iyiyim fazla iyiyim hatta ağrım falan da yok uyku hali ve göğüslerim git gide şişmese hamileyim demicem yani bir de çok acıkıyorum tabi gece kalkıp sandviç yedim

Back