2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Iyi aksamlar arkadaslar. 9. Haftadayım. Iki üç gündür mide bulantım kesildi. Geçen sene dış gebeliğim olmustu. Açıkçası endişeliyim. Kalp atışını duydum iki hafta önce doktorum her sey yolunda demişti.Randevum 10 martta. O zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Benim de 2 gün kesildi stres yaptım gittim muayene oldum. Hamdolsun bi sorun yoktu sağlıklıydı bebeğim. Sonra yine başladı biraz daha hafif ama ara ara çoğalıyor bazen geçiyor bazen de az az bulanıyor. Canını sıkma sürekli bulantı olmayacak Allah'ın izniyle. Merak ettim diyip gidebilirsin doktoruna 10 martı bekleme için rahat etsin

Benim de 9.haftam bitti ve bu hafta bulantım yoktu herhangi bir zamanda kesilebilir. Kalp atışı duyulduysa dış gebelik zaten değil rahimde doğru yerinde yerleşmiş kanama lekelenme olmadığı sürece pek sorun olmaz
Çok teşekkür ederim. Icimi inanilmaz rahatlattiniz. Sanirim bu surec hep yüregimiz agzimizda gececek. Olsun. Saglikla sihhatle dunyaya gelsin yavrularimiz da.

Benim de 2 gün kesildi stres yaptım gittim muayene oldum. Hamdolsun bi sorun yoktu sağlıklıydı bebeğim. Sonra yine başladı biraz daha hafif ama ara ara çoğalıyor bazen geçiyor bazen de az az bulanıyor. Canını sıkma sürekli bulantı olmayacak Allah'ın izniyle. Merak ettim diyip gidebilirsin doktoruna 10 martı bekleme için rahat etsin

Kızlar kan testi yapıldı mı sizde mutlaka yaptırın ilk gebelik öğrenince doktor her testten istiyor bakıyor benim sonucum ANTİ CYTOMEGALOVİRUS IGM ve IGG pozitif çıktı ilk 3 ay çok tehlikeli imiş daha birkaç testin sonucu çıkmadı onlarla beraber doktora göstereceğim haftaya
Bende bugun aldım sonuçlarımı, bnd ıyı değil. Zaten gecen hft hastaydım. Yrn göstereceğim. Ama çok cnm sıkıldı.

Kızlar yardim edin nolur siz hamisler bilirsiniz daha 5 haftalık hamileyim bugün kahverengi leke geldiği için beta verdim üç gün önce 197. Çıkmstu bugün 983 ancak kese gözükmedi sadece rahim kalınlaşmış dedi ama benim sürekli az az lekelennem oluyor progestan verdi onu kullanıyorum.boylr başına gelen varmı ??
Daha değer kese için uygun değil alttan görülmesi için 2000 üstten görünmesi için 6000 geçmeli içini ferah tut inş herşey yolundadır

Bulantı kusma sorunu olan arkadaşlar

Herkes idrar mikroskobisine bakıp yazabilir mi
Benim 1-2 Lökosit 7-8 epitel .

Bu durum bulantı kusmayi tetikliyor . İlk hamileligimden hatırlıyorum. Çok az bile olsa bulantim şiddetli olurdu . Ne zaman idrar yolu enfeksiyonu ilacı icsem tık diye kesilirdi bulantim.

Sizin nasıl bı bakar mısınız
Bendede var canım ama hiç bide bulantım yok olmadıda :dua:

Degerinize göre baya geç gozukmus
Canım kese 5 bini geçince üstten görünüyor 1.500 2 bin civarıda alttan gmrünüyor bunu doktor da söylüyolar ayrıca internetten doktorların yazılarındanda fayalanabilirsin ordada o şekilde yazıyor 900 lü değerle karından görünmez zaten doktorunuzu değiştirin bence bu arada değerini güzel artmış bildiğim kadarıyla dış gebelikte düşmesi kazımyyada düzensiz artış olması lazım

Bu kan testi parazitoloji laboratuvarı bakıyor ayni ıgm toxozplazma diye geçiyor sanırım fakülte araştırma hastanesi ne var ne YÖK tüm testi istedi genel tarama gibi, her yer ve her doktor yapmıyor özeller genelde istemez

Her doktor istiyor canım, özel muayenehaneler de buna dahil. Hatta bu kan sonuçlarımızı konuştuk önceki sayfalarda var çoğumuzun sonuçları birbirimize sorup yorumladığımız

DC071479-B642-444C-A187-B78FB0E6304C.png
Kızlar geçen gün birkaç arkadaş karın ağrısı ve bıçak saplanır tarz ağrı duyup endişelenmişti. Bugünkü gebelik takip programımda bununla ilgili bilgi vardı ekran görüntüsünü paylaşıyorum

Merhaba kizlar ben de de yeni yani bikac gündür bulanti basladi. Aslinda kusmuyorum ama bulanti hissi cok kötü. Dün aksam her zaman seve seve yedigim tursunun kapagini acmamla ögürmem bir oldu. Sabah tursuyu görünce yine basladi ögürmem. Ne kadar enteresan seyler yasiyoruz.
Bende de yeni yeni başladı bulanıyor ama kusma falan yok akşamları oluyor bi de bi his açmıyım tokmuyum anlamıyorum
kızlar aranızda bebişini hisseden var mı :emir_bebek::anneadayı:
Daha çok erken bence barsak hareketlerini karıştırıyor çoğu anne, 12lrrden sonra belki hissettirir ilk olmayanlarda.

Teyzem de şey dedi kuzumu emzirdiğimi görünce, demek bebeğin kız, erkek olsaydı içmezdi benimkiler hiç içmedi dedi. Bir koz bir erkek şeklinde onun çocukları.
Benim ikinci erkekti, Kızım 5ay emdi. Yani bu tezde çürüdü:)))

Bende de yeni yeni başladı bulanıyor ama kusma falan yok akşamları oluyor bi de bi his açmıyım tokmuyum anlamıyorum

Daha çok erken bence barsak hareketlerini karıştırıyor çoğu anne, 12lrrden sonra belki hissettirir ilk olmayanlarda.

Benim ikinci erkekti, Kızım 5ay emdi. Yani bu tezde çürüdü:)))
Tüh :D

Bende de çok uyku olmuyor iyiyim okula bırakıp çocukları gelip zorla 1saat uyuyorum ama hiç sevmiyorum ben uyandıktan sonra uyumayı kafam kocaman hiç iyi hissetmiyorum. Belki akşam yemeğinden sonra fln kestirsem yeter ki o da zaten vardı:)

Benimki haşlanıp mavi oldu buna ne diyelim şimdi:işsiz: hani mor su pembe su

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 64
Back