• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayyy çok sagolun korkuyorum ya ilk diyemi bilmiyorum düşecekmiş gibi hissediyorum sanki adım atınca düşecek
Ben ilk hamileliğimde de rahattım hiç öyle düşünme sen de tabi ki abartmamak gerekiyor ama bunu bir hastalık gibi değil hayatın doğal akışı içinde yaşarsan rahat geçirirsin bence. Ben ilk zamanlar zencefil tüketmiştim oyüzden küçük bir sıkıntı yaşamıştım ne yediğin içtiğin de önemli yani abartmamak kaydıyla rahat ol ve Allah'a teslim ol sevgili arkadaşım

Merhabalar arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza ben de bir eylül annesi olacağım inşHenüz keseyi görmeye gitmedim ama hesaplarıma göre 5+Size bir kaç sorum olacak ben ist yeni yaşamaya başladım ve pek bilmiyorum buradaki hekimleri kendim de sağlıkçıyım fakat şuan çalışmıyorum Medipol Sefaköye gittim ben açıkçası hiç memnun kalmadım önerebileceğiniz doktor var mı??

Merhabalar arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza ben de bir eylül annesi olacağım inşHenüz keseyi görmeye gitmedim ama hesaplarıma göre 5+Size bir kaç sorum olacak ben ist yeni yaşamaya başladım ve pek bilmiyorum buradaki hekimleri kendim de sağlıkçıyım fakat şuan çalışmıyorum Medipol Sefaköye gittim ben açıkçası hiç memnun kalmadım önerebileceğiniz doktor var mı??

Benim kizda cin takvimi tutmadi.erkek demişti simdi de kiz diyor :KK70:bu erkek olursa rus takvimi tutuyor bende ....çin takvimininde tersi dicem....:KK66:

Eger tablodan bakiliyorsa sasirtabiliyor.Hesaplama ile baktiysan baska :)
Birinden biri tutuyor iste umut dunyasi di mi :)
Bizde gebe gormeden bi yastığın altına makas bi yastığın altına bıcak konur :) Sonra gelir ve istedigi yastığın ustune oturur makas olana oturmussa kız bıcak olana oturmussa erkek derler :) Eglence iste :)))))))

sevgili eylul topigi. bebim yumurtlama tarihim kesin ve uzerinden 9 gun gecti. demin laboquick gebelik testi yaptim. ikinci pembe cizgi net cikti ama c ye cok yakin. acaba o cizgi t mi yoksa test bozuk mu bilemedim. fikri olan yazabilirse cok memnun olurum. plojovic plojovic
Eki Görüntüle 2090068 Eki Görüntüle 2090069

Oyyy ❤ Bana da bozuk gibi gelmedi.Sabah ki testin daha net çıkacaktır.Hayırlısıyla insallah.Merak ettimmmm.

İlk gebeliğimde tam 6. Haftada duymuştu doktor ama orası Ankara Gata idi, doktorumuz da çok tecrübeliydi aletler de iyiydi. Kafam karıştı şimdi, acaba haftaya mı ertelesem rNdevuyu.

İnternette de öyle yazıyor 7-9 arası duyulurmuş

Bende kızımda 6.haftayı doldurmadan görmüstüm.Babasının şansına görürsünüz belki :) Insallah

Bizde de tuz dökerler çaktırmadan sacina elin burnuna giderse erkek agzina giderse kiz derler:KK71:

Ya kızlar bu tablo nasi çiziliyor deniyorum olmuyo çok beceriksiz bi sayfa sahibi oldum ben :)

Acaba yine etiket gb yazsan zamanla bilgilerini karsilarina eklesen olmaz mi?
Aralarina satir bosluklari acarsin
Tahmini dogum,zamanla cinsiyet eklersin
Tablo galiba bilgisayardan olmasi lazim ya da kopyalayacagin boş bir örnek.

Acaba yine etiket gb yazsan zamanla bilgilerini karsilarina eklesen olmaz mi?
Aralarina satir bosluklari acarsin
Tahmini dogum,zamanla cinsiyet eklersin
Tablo galiba bilgisayardan olmasi lazim ya da kopyalayacagin boş bir örnek.
Telden yaptim sindi biraz ugrastim ama oldu sanirim bilgisayardan daha iyi düzenlerim artık:halay:

Pek guzel olmuş bile :) Eline sağlık.
İnşallah sonuna sıvışırım listenin:KK48:
İnş canım inş allah kalbine gire versin :) çalış çalış diycem ama benimki tamda çalışmadığım zamanda oldu akışına bırakmak lazım bunu biliyoruz yapmıyoruz sonra bi ara pes ediyoruz yani ben o arada oldu işte gerçekten takmamak lazimmis

Siz erzurumda yaşıyordunuz değil mi ben de ordayım hangi doktora gidiyorsunuz
Aa çok memnun oldum bu duruma:)

Aile hekimim nene hatunu önerdi orada da kayıt açtıracağım inşallah ama şimdi Buharada Zeynep hanıma gideceğim.

Bir arkadaşım geçen şubatta orada doğum yaptı Zeynep hanımdan da memnun bakalım biz anlaşabilecek miyiz kendisiyle.

Aa çok memnun oldum bu duruma:)

Aile hekimim nene hatunu önerdi orada da kayıt açtıracağım inşallah ama şimdi Buharada Zeynep hanıma gideceğim.

Bir arkadaşım geçen şubatta orada doğum yaptı Zeynep hanımdan da memnun bakalım biz anlaşabilecek miyiz kendisiyle.
Ben de memnun oldum
Kızımda ben buharaya gitmiştim nenehatuna da gittim 2 sene önce cihaz farkı vardı ama bunun dışında fark göremedim hatta doğumu da nenehatunda yapmıştım bu doğumu da erzurumda yaparsam yine nenehatun düşünüyorum

Teşekkür ederim bta HCG 133 çıktı dün ilk yaptırdım adetim 6 gün geçiyor sizce değer iyimi
Canım değerin düşük ama geç döllenme olabilir veya bu değer kiminde düşük kiminde yüksek oluyor. Sen doktor kontrolünü ihmal etme

Canım çok şükür kısa sürüyor en fazla 7 8 dk civarı kanama vs yok inşaAllah daha olmaz hep aynı saatlerde oluyor
Normal bence canım bendede hep akşam aynı saatte ağrı oluyor

İnş canım inş allah kalbine gire versin :) çalış çalış diycem ama benimki tamda çalışmadığım zamanda oldu akışına bırakmak lazım bunu biliyoruz yapmıyoruz sonra bi ara pes ediyoruz yani ben o arada oldu işte gerçekten takmamak lazimmis
Canım liste çok güzel olmuş eline sağlık. Hemen bilgilerimi vereyim yaş 28 doğum tarihi 8 eylül 2018 şehir kayseri

Ben de memnun oldum
Kızımda ben buharaya gitmiştim nenehatuna da gittim 2 sene önce cihaz farkı vardı ama bunun dışında fark göremedim hatta doğumu da nenehatunda yapmıştım bu doğumu da erzurumda yaparsam yine nenehatun düşünüyorum
Canım nenehatumda özel oda var mı peki. Ben en çok onun için özele gitmek istiyorum. İlk doğumda sancı odasında yalnız kalmak beni çok üzmüştü.

Tayinci misiniz bu sene. Biz geçen sene geldik buraya eşim asker. 3 sene daha buradayız gözüküyor

Back