• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım bence hamilesin inşallah test doğrudur. Hemen kan ver bence bata beş günün var ozaman
amin insallah. test bozuk mudur diyorum hala... benim luteal fazim 10gun. yani regle son 1 aslinda...kan gecen gun vermistim. sabaha bir bakayim test yine pozitifse kana giderim. tesekkur ediyorum.

Karindan bakinca 6 da duyuluyor mu ? Bende haftaya crs gidicem
İlk gebeliğimde tam 6. Haftada duymuştu doktor ama orası Ankara Gata idi, doktorumuz da çok tecrübeliydi aletler de iyiydi. Kafam karıştı şimdi, acaba haftaya mı ertelesem rNdevuyu.

İnternette de öyle yazıyor 7-9 arası duyulurmuş

İlk gebeliğimde tam 6. Haftada duymuştu doktor ama orası Ankara Gata idi, doktorumuz da çok tecrübeliydi aletler de iyiydi. Kafam karıştı şimdi, acaba haftaya mı ertelesem rNdevuyu.

Siz erzurumda yaşıyordunuz değil mi ben de ordayım hangi doktora gidiyorsunuz

Kızımda 6+0 dı duyduğumuzda. Şimdi döllenmeden sonraki 30. Gündeyiz.

Aman gitmeyeceğim diğer hafta gideceğim sık sık hastahaneye gitmek istemiyorum küçük de bir kızım var mikrop yuvaları sonuçta.
Eger sagliksal bir sorununuz yoksa gitmeyin derim.
Benim o zaman lekelenmem vardi. O nedenle gitmistim.gitmiskende pitirtilari duymustum.

Simdi hangi hastaneye gidiyosunuz

Hayırlı geceler güzel anneler anne adayları 2 gündür 5 dk kadar süren kasık karın ve belimde hissettiğim şiddetli kasılma ve ağrı var bu normal mi salı randevum var doktora.

Hayırlı geceler güzel anneler anne adayları 2 gündür 5 dk kadar süren kasık karın ve belimde hissettiğim şiddetli kasılma ve ağrı var bu normal mi salı randevum var doktora.
Hayırlı geceler canım bende bugün doktordan geldim böyle kasılmaların kasık ağrılarının normal olduğunu söyledi çok uzun sürmüyürso kanama yoksa problem yok tedirgin olma dedi bence sende sakin ol canım. Salı günü yinede doktoruna sor sen

Ayyy çok sagolun korkuyorum ya ilk diyemi bilmiyorum düşecekmiş gibi hissediyorum sanki adım atınca düşecek
Bence gebelikte önemli olan sakin olmak. Sende sakin ol stres yapma canım ağır kaldırma çok yukarı uzanma onun dışında normal herşeyini yap. Sen rahat oldukça çok şükür herşey problemsiz ilerliyor

Bence gebelikte önemli olan sakin olmak. Sende sakin ol stres yapma canım ağır kaldırma çok yukarı uzanma onun dışında normal herşeyini yap. Sen rahat oldukça çok şükür herşey problemsiz ilerliyor
Teşekkür ederim bta HCG 133 çıktı dün ilk yaptırdım adetim 6 gün geçiyor sizce değer iyimi

Hayırlı geceler canım bende bugün doktordan geldim böyle kasılmaların kasık ağrılarının normal olduğunu söyledi çok uzun sürmüyürso kanama yoksa problem yok tedirgin olma dedi bence sende sakin ol canım. Salı günü yinede doktoruna sor sen
Canım çok şükür kısa sürüyor en fazla 7 8 dk civarı kanama vs yok inşaAllah daha olmaz hep aynı saatlerde oluyor

Benim de ikinci doğumum olacak, Doruk Hastanesinde Sühendan Benderli doğurtmuştu, çok memnun kaldım. Ancak bu sefer ben de kararsızım çünkü Doruk çok kalabalık oluyor ve Sühendan hanımın çok hastası old için randevulu olsan bile saatlerce kapıda sıra bekliyorsun. Medicabil Oktay Altun u çok tavsiye ediyorlar ancak onun da çok hastası varmış. Hala kararsızım. Karar verirseniz haber verin :)
Bursalı Eylül anneleri olarak buluşup bir sohbet edelim bir de Ysmdfn Ysmdfn var, 3 anne olduk Bursalı
Faruk Dinçşahin’i deneyebilirsiniz,çok pahalı değil ve her hastanede doğum yaptırıyormuş. Arkadaşım çok memnundu. Ben katılırım buluşmaya :) kafeinsiz kahve içeriz :)

Back