• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bakalım çalısacaz :)
Daha bu ay bitti korunma süresi

Nasılsın canım?iyi gidiyordur inşallah herşey
canım iyiyim aksamları hafıf agrım oluyor . lekelenme durdu. 3 gündür hiç yok. bugün bi daha kan vercem . umarım düzenli bir artıs olmustur. bu kez iki kat artmıssa sence hersey yolunda demek midir?

Tekrar düzelttim listeyi :) telden biraz zor oluyo yarın işte daha iyi düzenlerim artık ben daha doktora gitmedim iki gün önce beta 203 çıktı bugün acilde tekrar kan vercem iki katı artmış mi ona bakıcam artık hafta ici yada bidaki pazartesi doktora giderim erken gidip git gel yapmak istemiyorum

canım iyiyim aksamları hafıf agrım oluyor . lekelenme durdu. 3 gündür hiç yok. bugün bi daha kan vercem . umarım düzenli bir artıs olmustur. bu kez iki kat artmıssa sence hersey yolunda demek midir?

Kese rahimde normal gelisiminde görünene kadar hicbiseye normal denemez sanırım suan canım.
Allah hayırlı haberler duymayı nasip etsin

Artisi kontrol etmek icin bende kan verdim nasi acil ben anlamadim 2 saat oldu gecti hatta daha sonuclar cikmadi

Evet cnm hatırladım tabi unuturmuyum bayadır yoktun sen öyle oldu bu ay hayırlısı olsun hakkımızda sende durumlar ne
Ben daha dun gece ogrendim 4 haftalik canim benim tahminime gore degerler onu gosteriyor. Yarin doktoruma gidecem insallah ilac flaan vericekmi diye

Back