- 14 Aralık 2014
- 32
- 31
- 38
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
Çok güzel gözünüz aydınMerhabalar bende 5+3 teyim. Bugun iki tane kese gördük 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel gözünüz aydınMerhabalar bende 5+3 teyim. Bugun iki tane kese gördük 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim
6 aralık st için 3 ocak sonucuna göre gayet normal kan değerin ben 4 haftalıkken adetten 1 gün önce 75 1 gün sonra 208 çıktı doktor gayet iyi dedi 5+0 da yeniden kan verdim 2613 çıktı bence haftanla uyumlu sonucun içini rahat tut. Değer 2.000 i geçince kese görünebiliyor6 aralık sat ben ocağın 3nde kan vermiştim bu değer çıktı
Teşekkürler canım sağolsun dr sormadı ki hiç sat falan6 aralık st için 3 ocak sonucuna göre gayet normal kan değerin ben 4 haftalıkken adetten 1 gün önce 75 1 gün sonra 208 çıktı doktor gayet iyi dedi 5+0 da yeniden kan verdim 2613 çıktı bence haftanla uyumlu sonucun içini rahat tut. Değer 2.000 i geçince kese görünebiliyor
Ayy hadi hayırlısı, inş ikisi de tutunmuştur :)Galiba kalp atışlarıyla kesinleşecek
Maşallah maşallah:) hep iyi haberler duy,duyalım.Kızlar çok şükür kesemizi gördük normalde bugün 5+0 ım doktor uyumlu haftanla dedi hatta 5+2 gibi dedi haftaya kalp atışı için gidicez mutluyuz
6+0 son adet tarihine göremi ve vajinal ultrasondamı göründü genelde kalp atışı için erken geldi bana bende gitmedim halaMaşallah maşallah:) hep iyi haberler duy,duyalım.
Ben de pazartesi gideceğim 6+2 okuyoruz kalp atışını duyarız belki, kızımda 6+0 da duymuştuk:)
Evet canım çok hastalanmıştım bebek nasıl diye kadındopuma yönlendirmişti acil hekimi orada duymuştuk kalp atışını vajinal değil üstten bakmıştı6+0 son adet tarihine göremi ve vajinal ultrasondamı göründü genelde kalp atışı için erken geldi bana bende gitmedim hala
Benim de ikinci doğumum olacak, Doruk Hastanesinde Sühendan Benderli doğurtmuştu, çok memnun kaldım. Ancak bu sefer ben de kararsızım çünkü Doruk çok kalabalık oluyor ve Sühendan hanımın çok hastası old için randevulu olsan bile saatlerce kapıda sıra bekliyorsun. Medicabil Oktay Altun u çok tavsiye ediyorlar ancak onun da çok hastası varmış. Hala kararsızım. Karar verirseniz haber verin :)Ben bursalıyım ama 1,5 senedir burdayım evlenince geldim ilk gebeliğimde medicabile gittim memnun kalmadım pek şimdi kafam çok karışık me yapsam bilmiyorum medicalparka gitmeyi düşünüyorum sizin varmı önerebileceğiniz hastane ve doktor
Anladım genelde görünmüyo ya o yüzden sordum teşekkürler cevap için inşallah şimdiki bebeğinizide görürsünüzEvet canım çok hastalanmıştım bebek nasıl diye kadındopuma yönlendirmişti acil hekimi orada duymuştuk kalp atışını vajinal değil üstten bakmıştı
Oy inşallah duyarsın canım sende hepimizde haber vermeyi unutma bizeMaşallah maşallah:) hep iyi haberler duy,duyalım.
Ben de pazartesi gideceğim 6+2 okuyoruz kalp atışını duyarız belki, kızımda 6+0 da duymuştuk:)
Bilmiyorum medical parka gitmeyi düşünüyorum doruk hastanesi gerçekten çok kalabalık ama bn yeni açılan medicabil tıp merkezine gitmiştim doktorum bayandı ve ilgisizdi oraya gitmeyi düşünmüyorum o yüzden tekrarBenim de ikinci doğumum olacak, Doruk Hastanesinde Sühendan Benderli doğurtmuştu, çok memnun kaldım. Ancak bu sefer ben de kararsızım çünkü Doruk çok kalabalık oluyor ve Sühendan hanımın çok hastası old için randevulu olsan bile saatlerce kapıda sıra bekliyorsun. Medicabil Oktay Altun u çok tavsiye ediyorlar ancak onun da çok hastası varmış. Hala kararsızım. Karar verirseniz haber verin :)
Bursalı Eylül anneleri olarak buluşup bir sohbet edelim bir de Ysmdfn var, 3 anne olduk Bursalı
Karindan bakinca 6 da duyuluyor mu ? Bende haftaya crs gidicemMaşallah maşallah:) hep iyi haberler duy,duyalım.
Teşekür ederim çok sagolunçok tesekkürler ama artıs iyi gitmedi.458 cıktı 48 saat sonra duaya ıhtıyacım var. seninde hayırlı olsun. saglıkla sıhhatle devam etsın gebeliğin.
ne güzel denk gelmiş oyleee ayarlasan olmaz :)))
hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin
Bozuk değil cnmsevgili eylul topigi. bebim yumurtlama tarihim kesin ve uzerinden 9 gun gecti. demin laboquick gebelik testi yaptim. ikinci pembe cizgi net cikti ama c ye cok yakin. acaba o cizgi t mi yoksa test bozuk mu bilemedim. fikri olan yazabilirse cok memnun olurum. plojovic
Eki Görüntüle 2090068 Eki Görüntüle 2090069
Aaaaaa... ben sabah yaptim negatifti. simdi bu pozitifse cok sasiracagim... tesekkur ederim...Bozuk değil cnm
Kaçta duyuluyor kalp atışı ben duyarım diye pazartesiye almıştım randevuyu. Eşim bir hafta yanımızda olmayacak o buradayken gidelim demiştimAnladım genelde görünmüyo ya o yüzden sordum teşekkürler cevap için inşallah şimdiki bebeğinizide görürsünüz
Canım bence hamilesin inşallah test doğrudur. Hemen kan ver bence bata beş günün var ozamansevgili eylul topigi. bebim yumurtlama tarihim kesin ve uzerinden 9 gun gecti. demin laboquick gebelik testi yaptim. ikinci pembe cizgi net cikti ama c ye cok yakin. acaba o cizgi t mi yoksa test bozuk mu bilemedim. fikri olan yazabilirse cok memnun olurum. plojovic
Eki Görüntüle 2090068 Eki Görüntüle 2090069