• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
6 aralık sat ben ocağın 3nde kan vermiştim bu değer çıktı
6 aralık st için 3 ocak sonucuna göre gayet normal kan değerin ben 4 haftalıkken adetten 1 gün önce 75 1 gün sonra 208 çıktı doktor gayet iyi dedi 5+0 da yeniden kan verdim 2613 çıktı bence haftanla uyumlu sonucun içini rahat tut. Değer 2.000 i geçince kese görünebiliyor

Kızlar
6 aralık st için 3 ocak sonucuna göre gayet normal kan değerin ben 4 haftalıkken adetten 1 gün önce 75 1 gün sonra 208 çıktı doktor gayet iyi dedi 5+0 da yeniden kan verdim 2613 çıktı bence haftanla uyumlu sonucun içini rahat tut. Değer 2.000 i geçince kese görünebiliyor
Teşekkürler canım sağolsun dr sormadı ki hiç sat falan

Kızlar çok şükür kesemizi gördük normalde bugün 5+0 ım doktor uyumlu haftanla dedi hatta 5+2 gibi dedi haftaya kalp atışı için gidicez mutluyuz
Maşallah maşallah:) hep iyi haberler duy,duyalım.

Ben de pazartesi gideceğim 6+2 okuyoruz kalp atışını duyarız belki, kızımda 6+0 da duymuştuk:)

6+0 son adet tarihine göremi ve vajinal ultrasondamı göründü genelde kalp atışı için erken geldi bana bende gitmedim hala
Evet canım çok hastalanmıştım bebek nasıl diye kadındopuma yönlendirmişti acil hekimi orada duymuştuk kalp atışını vajinal değil üstten bakmıştı

Ben bursalıyım ama 1,5 senedir burdayım evlenince geldim ilk gebeliğimde medicabile gittim memnun kalmadım pek şimdi kafam çok karışık me yapsam bilmiyorum medicalparka gitmeyi düşünüyorum sizin varmı önerebileceğiniz hastane ve doktor
Benim de ikinci doğumum olacak, Doruk Hastanesinde Sühendan Benderli doğurtmuştu, çok memnun kaldım. Ancak bu sefer ben de kararsızım çünkü Doruk çok kalabalık oluyor ve Sühendan hanımın çok hastası old için randevulu olsan bile saatlerce kapıda sıra bekliyorsun. Medicabil Oktay Altun u çok tavsiye ediyorlar ancak onun da çok hastası varmış. Hala kararsızım. Karar verirseniz haber verin :)
Bursalı Eylül anneleri olarak buluşup bir sohbet edelim bir de Ysmdfn Ysmdfn var, 3 anne olduk Bursalı

Benim de ikinci doğumum olacak, Doruk Hastanesinde Sühendan Benderli doğurtmuştu, çok memnun kaldım. Ancak bu sefer ben de kararsızım çünkü Doruk çok kalabalık oluyor ve Sühendan hanımın çok hastası old için randevulu olsan bile saatlerce kapıda sıra bekliyorsun. Medicabil Oktay Altun u çok tavsiye ediyorlar ancak onun da çok hastası varmış. Hala kararsızım. Karar verirseniz haber verin :)
Bursalı Eylül anneleri olarak buluşup bir sohbet edelim bir de Ysmdfn Ysmdfn var, 3 anne olduk Bursalı
Bilmiyorum medical parka gitmeyi düşünüyorum doruk hastanesi gerçekten çok kalabalık ama bn yeni açılan medicabil tıp merkezine gitmiştim doktorum bayandı ve ilgisizdi oraya gitmeyi düşünmüyorum o yüzden tekrar

Kızlar ben daha kese falan görmedim ama merak edip Çin takvimine baktım cinsiyeti için erkek çıktı bakalım tutacak mı ilk gebeliğimi öğrendiğimde de yapmıştım kız çıkmıştı o tutmuştu :KK66:

Benim kizda cin takvimi tutmadi.erkek demişti simdi de kiz diyor :KK70:bu erkek olursa rus takvimi tutuyor bende ....çin takvimininde tersi dicem....:KK66:

sevgili eylul topigi. bebim yumurtlama tarihim kesin ve uzerinden 9 gun gecti. demin laboquick gebelik testi yaptim. ikinci pembe cizgi net cikti ama c ye cok yakin. acaba o cizgi t mi yoksa test bozuk mu bilemedim. fikri olan yazabilirse cok memnun olurum. plojovic plojovic
20180106_204509.jpg
20180106_203915.jpg

çok tesekkürler ama artıs iyi gitmedi.458 cıktı 48 saat sonra duaya ıhtıyacım var. seninde hayırlı olsun. saglıkla sıhhatle devam etsın gebeliğin.

ne güzel denk gelmiş oyleee ayarlasan olmaz :)))

hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin
Teşekür ederim çok sagolun

Anladım genelde görünmüyo ya o yüzden sordum teşekkürler cevap için inşallah şimdiki bebeğinizide görürsünüz
Kaçta duyuluyor kalp atışı ben duyarım diye pazartesiye almıştım randevuyu. Eşim bir hafta yanımızda olmayacak o buradayken gidelim demiştim

Back