Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Özel oda yok malesef canım sancı odasında sağolsun bir ebe benimle ilgilenmişti doğumum kolay geçmişti odaya geçince de 2 kişilikti oda kısaca genel olarak memnun kaldım aslında ben de özel düşünüyordum ama bana buhara pek özel gibi gelmedi oyüzden nenehatunu tercih ettim.
Canım yok tayinci değiliz henüz de diğer doğumda annem gelmişti bu sefer belki ben memlekete giderim diye bu sefer tek değilim kızım da var memlekette en azından eve hapsolmaz diye düşündüğümden daha çok zaman var nasip tabi
İnş canım inş allah kalbine gire versin :) çalış çalış diycem ama benimki tamda çalışmadığım zamanda oldu akışına bırakmak lazım bunu biliyoruz yapmıyoruz sonra bi ara pes ediyoruz yani ben o arada oldu işte gerçekten takmamak lazimmis