• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kubra5505 kubra5505

Erzurum 2. Bebek yaş 27 tahmini doğum tarihi 1 Eylül:)

Bu arada canım eğer listede isimlerimizin başına @ eklersen tukladığımızda o kişiye gideriz kolaylık olur.

Canım nenehatumda özel oda var mı peki. Ben en çok onun için özele gitmek istiyorum. İlk doğumda sancı odasında yalnız kalmak beni çok üzmüştü.

Tayinci misiniz bu sene. Biz geçen sene geldik buraya eşim asker. 3 sene daha buradayız gözüküyor
Özel oda yok malesef canım sancı odasında sağolsun bir ebe benimle ilgilenmişti doğumum kolay geçmişti odaya geçince de 2 kişilikti oda kısaca genel olarak memnun kaldım aslında ben de özel düşünüyordum ama bana buhara pek özel gibi gelmedi oyüzden nenehatunu tercih ettim.
Canım yok tayinci değiliz henüz de diğer doğumda annem gelmişti bu sefer belki ben memlekete giderim diye bu sefer tek değilim kızım da var memlekette en azından eve hapsolmaz diye düşündüğümden daha çok zaman var nasip tabi

İnş canım inş allah kalbine gire versin :) çalış çalış diycem ama benimki tamda çalışmadığım zamanda oldu akışına bırakmak lazım bunu biliyoruz yapmıyoruz sonra bi ara pes ediyoruz yani ben o arada oldu işte gerçekten takmamak lazimmis

Bakalım çalısacaz :)
Daha bu ay bitti korunma süresi

kubra5505 kubra5505 canım zahmet olmazsa benide ekler misin? Yaş 35 kocaeli tahmini dogum tarihi 23 eylül

Nasılsın canım?iyi gidiyordur inşallah herşey

Back