• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende Eskişehir de doğum yapacağım . Bilecik'te oturuyorum burada devlet hastanesi ikiz bebek doğumu yaptırmiyor . Özel hastane de yok burada . Eskişehir de olan var mı . Ümit yada aladolu hastanesini araştırıyorum bakalim

Vallahı kızlar bu butce ısı benımde durumum olsa acı bademe gıderdım mesela yada hıc olmasa zubeyde doguma gıderdım bu bızım secımlerımız deıl durumlarımız butcelerımız neyse o... bı kere doguruyorum dıede araba parası yatıramam her kadın ozeldır en ıyılerıne layıktır tabı ama sukur ayagımızıda yorgana gore uzatmayı kocalarımızı uzmeye gerek olmadıgınıda bılırız... sukur kızımı cok ucuk olmayan ozelde doğurdum kısmet yıne ozele gıdebılıyorum ama gun gelır ne gosterır bılınmez... bebeklerımızı saglıcakla alalımda en onemlısı o... durumu olan en ıyı ozele gıtsın olmayan devlete burda bu konu bence bıraz bütçelerimızı ortaya koyuyormusuz gıbı gelıyor yanlıs anlamasın kımse benım fıkrım kımseye laf etmek haddım deıl

Vallahı kızlar bu butce ısı benımde durumum olsa acı bademe gıderdım mesela yada hıc olmasa zubeyde doguma gıderdım bu bızım secımlerımız deıl durumlarımız butcelerımız neyse o... bı kere doguruyorum dıede araba parası yatıramam her kadın ozeldır en ıyılerıne layıktır tabı ama sukur ayagımızıda yorgana gore uzatmayı kocalarımızı uzmeye gerek olmadıgınıda bılırız... sukur kızımı cok ucuk olmayan ozelde doğurdum kısmet yıne ozele gıdebılıyorum ama gun gelır ne gosterır bılınmez... bebeklerımızı saglıcakla alalımda en onemlısı o... durumu olan en ıyı ozele gıtsın olmayan devlete burda bu konu bence bıraz bütçelerimızı ortaya koyuyormusuz gıbı gelıyor yanlıs anlamasın kımse benım fıkrım kımseye laf etmek haddım deıl

Benimde durumum olsa acıbademe giderdim dedikten sonra,bikere doğuruyorum diye araba parası yatıramam demek biraz çelişkili olmuş. Hastane ve ücretler konusu biyerden açılmış ve herkes gittiği hastaneden bahsediyor. Bunun kimseyi rahatsız edeceğini sanmıyorum. Tabiki durum bütçeyle alakalı,devlete giden değersizdir diğerleri çok değerlidir algısını kimse yaratmıyor burda. Siz hormonların etkisinden sanıyorum ki yanlış algılamışsınız.

Benimde durumum olsa acıbademe giderdim dedikten sonra,bikere doğuruyorum diye araba parası yatıramam demek biraz çelişkili olmuş. Hastane ve ücretler konusu biyerden açılmış ve herkes gittiği hastaneden bahsediyor. Bunun kimseyi rahatsız edeceğini sanmıyorum. Tabiki durum bütçeyle alakalı,devlete giden değersizdir diğerleri çok değerlidir algısını kimse yaratmıyor burda. Siz hormonların etkisinden sanıyorum ki yanlış algılamışsınız.
Cnm ben sana bısey demedımkı bende bursada olup buranın en ıyı hastanesı oldugu ıcın acıbadem dedım... durumum cok ıyı olsa gıderım tabıykı durumım ortayken benım ıcın araba paradı sayılcak bı butceyı oraya yatırmam dır acık olarak ıfade ettıgımı zannedıyorum... o hormonlar hepımızde calısıyor cnm bıtek ben gebe deılım

Cnm ben sana bısey demedımkı bende bursada olup buranın en ıyı hastanesı oldugu ıcın acıbadem dedım... durumum cok ıyı olsa gıderım tabıykı durumım ortayken benım ıcın araba paradı sayılcak bı butceyı oraya yatırmam dır acık olarak ıfade ettıgımı zannedıyorum... o hormonlar hepımızde calısıyor cnm bıtek ben gebe deılım
Ben zaten kişisel algılamadım,genel mesajın altına genel cevap verdim. Burada kimse kimseyi tanımıyor dolayısıyla kimseye karşı kişisel sorunumuz zaten olamaz. Sadece mesaja cevap vermek istedim,uzatılacak bişey zaten yok.

Bende Eskişehir de doğum yapacağım . Bilecik'te oturuyorum burada devlet hastanesi ikiz bebek doğumu yaptırmiyor . Özel hastane de yok burada . Eskişehir de olan var mı . Ümit yada aladolu hastanesini araştırıyorum bakalim
Eskişehirdeyim cnm ben ama acıbadem gidiyorum daha doğum ücretini sormadım:KK76:anadolu ve ümitte arkadaşlarım doğum yaptı memnunlar,en yakın zamanda doğum yapan arkadaşım tansel beye yaptı doğumunu ümitteydi anadoluya geçmiş dr,ikiz konusunda bilmiyorum tabi ama araştırsın

Canim ultrason o kadar farkediyor ki. Ben basindan beri bir doktora gidiyorum onun cihazi pek iyi degildi bebek hep geriden geliyor diyordu boyu da kucuk cikiyordu. Bugun tup bebek doktoruma gittim tabi onlrin cihazlari son kalite 2-3 gun once 13.4 mm olculen bebek bugun 23.mm olculdu nerdeyse iki kati ve haftasiyla uyumlu cok daha da net gorunuyor. Iyi bir yere git bence insallah duyarsin kalp atisini da hayirlisiyla :dua:
Evet her cihaz asla aynı değil çok farkediyor doktordan doktora bile bakış açısı farkediyor.
bende 2 kilo almışım:işsiz: siz nasıl kilo veriyosunuz yaa simdiden 60 oldum bile :ruh:
Selam canım bendensin:KK50:
aminnn inşallah :KK43: 6 yaşında kızım var olumsuz olursa ona nasıl söyleyeceğğimi düşünüyorum :KK43:
Pazartesi’ye can dayanmaz ya hu randevu alıp başka dr a git bence hemen böyle nasıl durulsun 5gün, inşallah dr veya usg hatasıdır değille de kızın için en uygun konuşmayı hazırla ve gerekirse söyleme ne anlayacak belki tekrar hamile kalırsın o hala var bilsin.
Selam güzel anneler. Ben de eylül annesi olacağım inşallahhh :dua:
Zor süreçlerden geçtim. 2 yıl bebeğim olmadı, tüp bebek tedavisi gördüm ilk bebeğimi kaybettim 14 haftalıkken. Kan pıhtılaşmam varmış. İnşallah bu sefer sağ salim yavrumu kucağıma alırım.
Bugünkü resmini paylaşayım sizinle, içinizden gelen güzel duaları yavruma okursanız çok sevinirim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Geçmiş olsun hoşgeldin
Arkadaşlar dr bana vitamin yazdı içinde yok yok sizler de kullanıyor musunuz?
Nedir vitaminin adı bende iMom kullanıyorum
Arkadaşlar kara lahana testi yapan var mı acaba bir arkadaşım söyledi tesadüf evde var ama pek inanmıyorum açıkcası
Bende onu yapmayı planlıyorum yapın bakalım yazın ne çıkacak
Kızlar annem eşimi arayıp ondan koltuğun birinin altına bıçak diğerine makas koy demiş, tabi haberim yok benim. Eşim çağırdı salona iki koltuktan birini seç otur dedi, meğer bıçak olan koltuğa oturmuşum, annemi aradım o zaman erkek dedi :) eski usul bi inanç işte, eşiminde benimde içime erkek doğuyor, çin takvimi de erkek diyor bakalım :)
Bende bıçağa oturdum:KK48: bakalım tutacak mı:KK53:

Erkekse 12 haftada dr lar tahmın yürütüyor ama kızlarda 16 da soyluyor kızımda oldu 16 ya kadar bekledı drum

Bende Koç Üniversitesi hastanesinde Doğum yapmayı planlıyorum daha tam araştırmalara başlayamadım. İkisini Çamlıca medicana da yaptım çokta memnun kaldım ama şimdi çok ayağa düşmüş diye duydum ve doktorum da ayrılıp kendi muayenehanesini açtı o yüzden başka yerler arayışındayım. Yıllardır çocuklarımla birlikte Özel sağlık sigortam var Doğum teniminatını yeni ekletmiştim 2.ayı sürpriz şekilde hamile kaldım 6ay dolmadığı için faydalanamayacağım çok acı bi Doğum parası fark ödedim nerdeyse:KK43:

Ben bugün devlet hastanesini gördükten sonra kesinlikle acıbademde doğurmaya karar verdim. 30 yıllık hayatımda 30 kere bile devlet hastanesine gitmemiş biri olarak hastane fobimin nerelere geldiğini unutmuşum, bugün devlet hastanesinde hatırladım. MS hastasıyım ben, kocama yük olmadan doğurucam diye ne kendime ne çocuğuma zarar veremem.

Bugün dr kontolu vardı kalp atışı için ultrasonda göremedi su iç sıkışık gel dedi baktı yine göremedi. başka hastane ultrasona sevk etti daha iyi dedi.baktılar renklide baktılar ama kalp atışı yok dediler. 7+3 deyim. Kendi doktorum pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım dedi.
Dün benim de karından bakıldığında kalp atışı duyulmadi, 7+3tum, doktorum daha küçük istersen haftaya gel ya da vajinal bakalım dedi, kabul ettim ve kalp atışını duyduk, alttan bakilsaydi duyulurdu merak etme daha küçükler.

Ay ben devlete gidiyorum:KK53: ama cidden doktorla anlasma meselesi bu bence icine sindigi surece hastanenin fiyatin vs önemi yok :rapci:

Evet her cihaz asla aynı değil çok farkediyor doktordan doktora bile bakış açısı farkediyor.

Selam canım bendensin:KK50:

Pazartesi’ye can dayanmaz ya hu randevu alıp başka dr a git bence hemen böyle nasıl durulsun 5gün, inşallah dr veya usg hatasıdır değille de kızın için en uygun konuşmayı hazırla ve gerekirse söyleme ne anlayacak belki tekrar hamile kalırsın o hala var bilsin.

Geçmiş olsun hoşgeldin

Nedir vitaminin adı bende iMom kullanıyorum

Bende onu yapmayı planlıyorum yapın bakalım yazın ne çıkacak

Bende bıçağa oturdum:KK48: bakalım tutacak mı:KK53:
Sende mi kilo aldin ayy nasl olcak boule gobegim cikti kocaman acaba ic karnim mi yok diye düsunmeye basladim

Back