• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar tospigimi gördüm bugün :emir_bebek:uyuyordu. Karindan idrara sıkışık olarak girince göründü :)
Ultrason cihazi eskiymis ama yine görüntü alabildi. Kalp atışını normal dedi sayı söylemedi :)
Cok sukur icime su serpildi. Benim randevu normalde 12. Haftadaydi ama bugune diger hastaneden randevu aldim gormek icin evhamliyim biraz ilki düşük olunca. Cok sukur tospigim eli bacagi kivirmis uyuyordu :) kalp atışlarını duyunca gözlerim doldu Rabbim isteyen herkese böyle mucizeler nasip etsin :dua: 3.28 cm olmusuz. Haftaya göre normal 1 gün öndeymişiz hatta kusmalarima bulantılarıma dengesiz beslenmeme rağmen cok sukur dedim duyunca.

Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar bakabilir mi? Biraz kendini saklıyor ama belki nubdan anlarsınız ben hic anlamiyorum o olaydan :)

Eklentiler

• Screenshot_20180214-185737.png
    Screenshot_20180214-185737.png
    173,7 KB · Görüntüleme: 85
Ne olur beni motive edin yaa hiç yemek yapasım gelmiyor biri gelse yemek yapsa yada kocam hadi dışarı dese offf ezogelin çorba makarna salata yapabildim döktüren varsa sakın yazmasın kötü olurumkızım olmasa hiç yapmam herhalde hadi benden olan ne olur yazsın sadece ben olmadığım ortaya çıksın

Benimde gittiğim hastane muayene 150 doğum 4 bine yakın. Bu nedenle muayenesi 80 doğum 2.000 olan aynı hastanenin diğer devraldığı başka hastaneye gideceğim. İnşallah
Bende öyle düşünüp başka bir hastaneye gitmiştim muayene 60 doğum 1500 liraydı. Ama sonra kanama sorunu olunca ve diğer doktorda çok ilaç kullandırmaya meyilli olunca mecburen buraya geçtim.

Ne olur beni motive edin yaa hiç yemek yapasım gelmiyor biri gelse yemek yapsa yada kocam hadi dışarı dese offf ezogelin çorba makarna salata yapabildim döktüren varsa sakın yazmasın kötü olurumkızım olmasa hiç yapmam herhalde hadi benden olan ne olur yazsın sadece ben olmadığım ortaya çıksın
Ben varım canım yalnız değilsin. Yaklaşık iki haftadır yemek yapmıyorum, eşim bir şeyler yapıyor ya da dışarıdan yiyor. Ben zaten akşamları sadece peynir ekmek yiyebiliyorum. Öğlen iş yerinde yemekhanede az az yiyebildiğim kadar. Gün içinde sadece sabahları yiyebiliyorum. Salça, et, sulu yemek yanına yaklaşmıyorum. Hep kuru ve tuzlu şeyler. Bir de iş de yapmıyorum. Önceki iki düşükten dolayı tedirginim. Elimden geldiği kadar yatıyorum.

Kızlar tospigimi gördüm bugün :emir_bebek:uyuyordu. Karindan idrara sıkışık olarak girince göründü :)
Ultrason cihazi eskiymis ama yine görüntü alabildi. Kalp atışını normal dedi sayı söylemedi :)
Cok sukur icime su serpildi. Benim randevu normalde 12. Haftadaydi ama bugune diger hastaneden randevu aldim gormek icin evhamliyim biraz ilki düşük olunca. Cok sukur tospigim eli bacagi kivirmis uyuyordu :) kalp atışlarını duyunca gözlerim doldu Rabbim isteyen herkese böyle mucizeler nasip etsin :dua: 3.28 cm olmusuz. Haftaya göre normal 1 gün öndeymişiz hatta kusmalarima bulantılarıma dengesiz beslenmeme rağmen cok sukur dedim duyunca.

Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar bakabilir mi? Biraz kendini saklıyor ama belki nubdan anlarsınız ben hic anlamiyorum o olaydan :)
Canım maşallah sağlıkla devamı gelsin :) net olmadığı için nubla alakalı bir şey diyemicem maalesef.

Ben varım canım yalnız değilsin. Yaklaşık iki haftadır yemek yapmıyorum, eşim bir şeyler yapıyor ya da dışarıdan yiyor. Ben zaten akşamları sadece peynir ekmek yiyebiliyorum. Öğlen iş yerinde yemekhanede az az yiyebildiğim kadar. Gün içinde sadece sabahları yiyebiliyorum. Salça, et, sulu yemek yanına yaklaşmıyorum. Hep kuru ve tuzlu şeyler. Bir de iş de yapmıyorum. Önceki iki düşükten dolayı tedirginim. Elimden geldiği kadar yatıyorum.
Sağlıcakla kucağına al inşallah çocuk olmasa bende yapmam senin gibi kuru şeylerle avuturum eşim de senin gibi dışarda yiyor bu akşam tekrar dışarda yiyecek bir an önce eski gücüme eski halime kavuşmak istiyorum

Kuzum valla bnm eşim yapiyo yemegi uzun zamamdir bn hic yapamiyorum bi bugun makarna yaptim işte

salihlide ki nasil peki.merkez deki ozel de arkadasim dogum yapti memnun kalmadi bu arada
Baya bi araştırdım, burdaki tanıdıklara da sordum kimi önerirsiniz diye, salihli de can hastanesi var çağlan beyi önerdiler, ona gidiyorum daha 1 kere gittim gerçi ama içim ısındı, şimdilik bi sıkıntı yok

Sağlıcakla kucağına al inşallah çocuk olmasa bende yapmam senin gibi kuru şeylerle avuturum eşim de senin gibi dışarda yiyor bu akşam tekrar dışarda yiyecek bir an önce eski gücüme eski halime kavuşmak istiyorum
İnşallah kavuşuruz yakın zamanda canım

Bende Koç Üniversitesi hastanesinde Doğum yapmayı planlıyorum daha tam araştırmalara başlayamadım. İkisini Çamlıca medicana da yaptım çokta memnun kaldım ama şimdi çok ayağa düşmüş diye duydum ve doktorum da ayrılıp kendi muayenehanesini açtı o yüzden başka yerler arayışındayım. Yıllardır çocuklarımla birlikte Özel sağlık sigortam var Doğum teniminatını yeni ekletmiştim 2.ayı sürpriz şekilde hamile kaldım 6ay dolmadığı için faydalanamayacağım çok acı bi Doğum parası fark ödedim nerdeyse:KK43:
Ben de Koç'ta planlıyorum arkadasim gecen mayısta ikiz doğum yaptı 6 gece kaldı 5000tl ödedi ve cok memnun kaldı. Randevum 24 Subatta Nilufer hn. siz kime gideceksiniz?

Kızlar bir şey sorucam, kayınvalideme geldik, ne zaman kontrole gidiceksiniz dedi martta dedim, kaçında dedi 3 martta dedim, beni de götürür müsünüz dedi. Hayır diyemeyeceğim için olur dedim tabi. Siz olsanız gidermiydiniz kayınvalidenizle?

Kızlar bir şey sorucam, kayınvalideme geldik, ne zaman kontrole gidiceksiniz dedi martta dedim, kaçında dedi 3 martta dedim, beni de götürür müsünüz dedi. Hayır diyemeyeceğim için olur dedim tabi. Siz olsanız gidermiydiniz kayınvalidenizle?
1 kere olacak birşeyse ben sorun yapmazdım canım. Ama tabi sürekli olmaz. Çünkü ben eşimin işi dolayısıyla en son kendi annemle gittiğim halde ilişki konuları açılınca çekindim.

Back