• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bir şey sorucam, kayınvalideme geldik, ne zaman kontrole gidiceksiniz dedi martta dedim, kaçında dedi 3 martta dedim, beni de götürür müsünüz dedi. Hayır diyemeyeceğim için olur dedim tabi. Siz olsanız gidermiydiniz kayınvalidenizle?

Giderdim ne olacak ki o an yine sizin için özel onun olması birşey değiştirmez merak ediyordur onların zamanında yokmuş sonuçta benim annemde merak ediyor tüp bebek olduğu için transferden sonra o gelip ilgilendi başka şehirde yaşıyor kalp atışı için gittiğimizde geldi girdi bizimde döndü bikaç gün sonrada. 3 hafta sonra kontrol ve ikili test var kıpırdanacak da hem gel görürsün dedim

1 kere olacak birşeyse ben sorun yapmazdım canım. Ama tabi sürekli olmaz. Çünkü ben eşimin işi dolayısıyla en son kendi annemle gittiğim halde ilişki konuları açılınca çekindim.
Yani ilk kez dedi, sonrasında yine der mi bilmiyorum ama 1 kere olabilir dediğin gibi. Her gittiğimde gelirse rahat edemem gibi

Giderdim ne olacak ki o an yine sizin için özel onun olması birşey değiştirmez merak ediyordur onların zamanında yokmuş sonuçta benim annemde merak ediyor tüp bebek olduğu için transferden sonra o gelip ilgilendi başka şehirde yaşıyor kalp atışı için gittiğimizde geldi girdi bizimde döndü bikaç gün sonrada. 3 hafta sonra kontrol ve ikili test var kıpırdanacak da hem gel görürsün dedim
Tabi ki canım ilk torunu normal görmek istemesi, ama sürekli olursa rahat edebilir miyim diye düşündüm

Kizlarrrrr :) bugun ikili tarama testini yaptirdim cok sukur hersey yolunda gidiyor ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı kan sonucu 1 hafta sonra cikicak doktorum 3.lu taramaya gerek yok dedi 1 ay sonda tekrar gidicem cinsiyet tahmininde de bulundu ama heveslendirmek istemem kiz gibi ama siz yinede 1 ay daha bekleyin hemen kendinizi kaptırmayın degisebilir dedi simdi 1 ay onu gormeden nasil durcam onu düşünüyorum :)

Kizlarrrrr :) bugun ikili tarama testini yaptirdim cok sukur hersey yolunda gidiyor ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı kan sonucu 1 hafta sonra cikicak doktorum 3.lu taramaya gerek yok dedi 1 ay sonda tekrar gidicem cinsiyet tahmininde de bulundu ama heveslendirmek istemem kiz gibi ama siz yinede 1 ay daha bekleyin hemen kendinizi kaptırmayın degisebilir dedi simdi 1 ay onu gormeden nasil durcam onu düşünüyorum :)
Canım kaç haftalık oldu senin?Maşallah inş gönlüne göre olur:nazar::nazar:

Maşallah canım böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum :)

Ya burda yemek yapmayan ve eşleri yardım edenleri duyunca benim eşim niye böyle diyorum. Kayınvalidemlere gidiyorduk yolda bana öyle bir saydırdıki mutfağa girdiğin yok anca uyuyorsun oram ağrıyor buram ağrıyor çok nazlısın bana hiç bişi deme dedi. Kızlar valla ağrıyor abartsam neyse. Bende dayanamadım ağladım evi süpürüyor bir tek ona bile laf etti. Benim annemin canı yokmuş diyor ozamanla şimdi birmi. Neyse ben ağlayınca yolda geri döndük evimize şimdi küsüm. Annemede hiç bir derdimi anlatamıyorum hem şekeri hem tansiyonu var ben kimle konuşacam ya

Kızlar ben dayanamadım ve bugün doğum ücretini öğrendim gittiğim hastanenin normal ve sezeryan aynı ve standart paket 5 bin tl imiş. Eğer sezeryanda epidural istiyorsan +750 tl. Biz galiba hastaneyi değiştiricez. Muayenedede doktoru çok bekliyoruz yani randevumuzdan 1 buçuk saat sonra alıyor.
Canım ağrıların vardı gittin mi muayene ye inşallah bi sıkıntı yoktur

Ya burda yemek yapmayan ve eşleri yardım edenleri duyunca benim eşim niye böyle diyorum. Kayınvalidemlere gidiyorduk yolda bana öyle bir saydırdıki mutfağa girdiğin yok anca uyuyorsun oram ağrıyor buram ağrıyor çok nazlısın bana hiç bişi deme dedi. Kızlar valla ağrıyor abartsam neyse. Bende dayanamadım ağladım evi süpürüyor bir tek ona bile laf etti. Benim annemin canı yokmuş diyor ozamanla şimdi birmi. Neyse ben ağlayınca yolda geri döndük evimize şimdi küsüm. Annemede hiç bir derdimi anlatamıyorum hem şekeri hem tansiyonu var ben kimle konuşacam ya
Oyy kuzum anlat bıze bazen hıc tanımadıgın ınsanlara anlatmak daha bı terapı oluyor... sımdı ne desek bos ayıp etmıs sadece sana senın tam desteğe ıhtıyacın oldugu zamanlar hıc bırımız gırmıyoruz mutfaga ben alıp kacıyorum bısey yıyecegım zaman baba kız tost yapıp yedıler bu gunlerde gecıcek 3. Ay bı dolsun ozmaan kendımız asere asere gırıcez mutfaga... belkı o boyle gıdıcek dıe dusunuyor ama konus onla bıraz sabırlı olmasını ıste

erkek milleti iste .hepsi nazik olmuyor.her zaman anlayisli da olmuyorlar.idare edice, artik.sen uzme kendini bebis uzulmesin

Canım ağrıların vardı gittin mi muayene ye inşallah bi sıkıntı yoktur
Yok canım gitmedim bu konudads tartıştık gitmedim şimdi daha iyiyim geçti gibi ağrı.
Oyy kuzum anlat bıze bazen hıc tanımadıgın ınsanlara anlatmak daha bı terapı oluyor... sımdı ne desek bos ayıp etmıs sadece sana senın tam desteğe ıhtıyacın oldugu zamanlar hıc bırımız gırmıyoruz mutfaga ben alıp kacıyorum bısey yıyecegım zaman baba kız tost yapıp yedıler bu gunlerde gecıcek 3. Ay bı dolsun ozmaan kendımız asere asere gırıcez mutfaga... belkı o boyle gıdıcek dıe dusunuyor ama konus onla bıraz sabırlı olmasını ıste
Oy kuzum anlat bize kelimesi şuam gözyaşlarımın patır patır dökülmesine neden oldu gerçekten sağolun görmesekte herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.Aynen hep böyle olacak zannediyor ama hep böyle olsa nolacakki. Sanki kendi hamile kendi benden beter ama çok üzüldüm dediklerine kalbim kırıldı

erkek milleti iste .hepsi nazik olmuyor.her zaman anlayisli da olmuyorlar.idare edice, artik.sen uzme kendini bebis uzulmesin
Gerçekten erkekler neden böyle hiç üzülmemeli eşim bebeğimizi taşıyor demiyor

Niye böyle saçmalamış ki eşin. Tabiki sürekli uykun gelecek,biyerlerin ağrıyacak hamilesin farkında mı değil acaba ?

Yok canım gitmedim bu konudads tartıştık gitmedim şimdi daha iyiyim geçti gibi ağrı.

Oy kuzum anlat bize kelimesi şuam gözyaşlarımın patır patır dökülmesine neden oldu gerçekten sağolun görmesekte herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.Aynen hep böyle olacak zannediyor ama hep böyle olsa nolacakki. Sanki kendi hamile kendi benden beter ama çok üzüldüm dediklerine kalbim kırıldı

Gerçekten erkekler neden böyle hiç üzülmemeli eşim bebeğimizi taşıyor demiyor
kimsenin hayati mukemmel degil.belki.ekstrem cok.anlayisli kocalar vardir ama genelimiz zaman zaman bu tarz sikintilar yasiyoruzdur.daha gecen gun ben de konu actim benzer bir sebepten.biz bebkle beraber yeni seylere alismaya calisiyoruz ayni sey onlar icin de gecerli bir anda daha cok sorumluluk sahibj oluyorlar.belki bizim kadar olgun degiller bizim kadar hizli adapte olamiyorlar.ama bir sekilde adam olacaklar mecburen.

Ah canım benim ya kıyamam valla bu erkekler bir grip oluyor dünyaları yıkılmış gibi yatıyor sen can taşıyorsun ne demek benim annemin canı yok muydu bilmem ne o zamanların bünyesi farklıymış zaten bak ben tüp bebekle 4.denememde hamile kaldım çok zor süreç evde iş yapamıyorum eşim hiç iş güç.bilmezdi arkasını toplar kavga ederdim ama şimdi yapıyor yemek yapamıyor yapıyorum ama yapamadığımda oluyor işten geliyorum ağrım oluyor bu akşam tost yaptık mesela ya destek çok mu zor ama suçlu kim annesi mutlaka zamanında herşey önüne gelmiş her istediği yapılmış alıştırılmış içinde de olacak hiiç kendini üzme o da anlar hatasını kendini de asla zorlama lütfen

Slm arkadaşlar,giremiyorum uzun zamandır
Bugün yoruldum baya temizlik yaptım,ağır kaldırmadan itmeden çekmeden öyle süpür sil ama yinede yoruluyor insan ve çok sersem gibiyim hep uyumak istiyorum sabahları zor uyanıyorumsizlerde temizlik ve uyku durumları nasıl?
Ohhhhh kolay gelsin cnm. Ben kalkmiyorum dusuk tehlikem olunca kayinvalidem var o yapiyor valla temizlik yemek kizimla ilgilenme

Back