• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaşlar kara lahana testi yapan var mı acaba bir arkadaşım söyledi tesadüf evde var ama pek inanmıyorum açıkcası

Bende deniz hanima gidiyorum fakat bana aydınlatmıyor gibi geliyor sürekli ben soru soruyurum ve net bir cevap alamıyorum gibi geliyor sanada öyle geldi mi acaba

hareket ediyor olması çok mutlu ediyor insanı eşim videoya da çekti durup durup izliyoruz. Maşallah Rabbim ne güzel yaratıyor. sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş
Aynen eşimde keşke videoya alsaydım dedi bi daha ki sefere bizde videoya alıcaz. Amin inş canım hepimiz alalım sağlıcakla

Kan sulandırıcı kullaniyomusun kullanıyorsan hangi ilaçlar kullaniyorsun?

Oncelikle güzel dileklerde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İnşallah yavrularımızı sağ salim kucağımiza alırız.
Evet kullanıyorum canım. Clexane 0.4 iğne her gün. Ecopirin 150 lik her gün. Bunun yaninda B vitamini de kullandırıyor doktorum.

Bende denemedim hiç haşlıyorsun lahanayı suyu ile idrarı karıştırıp lacivert mavi erkek pembe yada açık renk kız oluyormuş tabi yüzdeliği yok eğlence amaçlı
ne değişik bişeymiş o öyle :halay: ama kokusuna dayanamam ben :ruh:

İnşallah sonuçlar iyi çıkar. 2'li test için doktor beni 12+6'da çağırmış oldu. Maşallah bebiş önden gidiyor seninde :)
İnşallah canm hepimizin testleri iyi çıkar, sorunsuz atlatırız. Yalnız izin durumum çok sıkıntı oldu, alamadm haftaya izin iş yerinden. Bu test kaçla kaç hafta arası yapılabiliyor acaba

İnşallah canm hepimizin testleri iyi çıkar, sorunsuz atlatırız. Yalnız izin durumum çok sıkıntı oldu, alamadm haftaya izin iş yerinden. Bu test kaçla kaç hafta arası yapılabiliyor acaba
Canım doktorunu arayıp sorsan bir sonraki haftada olur sanırım. Detaylıca ultrasonda bakacak ve kan alacaklarmış

Kızlar ben dayanamadım ve bugün doğum ücretini öğrendim gittiğim hastanenin normal ve sezeryan aynı ve standart paket 5 bin tl imiş. Eğer sezeryanda epidural istiyorsan +750 tl. Biz galiba hastaneyi değiştiricez. Muayenedede doktoru çok bekliyoruz yani randevumuzdan 1 buçuk saat sonra alıyor.

Gitmeyince gitmiyor evet canım inşallah geçer de yiyebilirsin. Yazın da pek balık yenmiyor ton balığı falan alıp yesek o da yararlıymış galiba.

Canım civa oranı yüksek dip ve kayabalıkları değil de yüzey balıkları yenmeli hamilelikte. Ton balığı da pek önerilmez. Ama hiç balık yiyemiyorum bir tek ton balığı yiyebiliyorum dersen onu da dr una danışıp yeme miktarı ve sıklığını öğrenmelisin

Back