• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Slm arkadaşlar,giremiyorum uzun zamandır
Bugün yoruldum baya temizlik yaptım,ağır kaldırmadan itmeden çekmeden öyle süpür sil ama yinede yoruluyor insan ve çok sersem gibiyim hep uyumak istiyorum sabahları zor uyanıyorumsizlerde temizlik ve uyku durumları nasıl?

Kızlar ben dayanamadım ve bugün doğum ücretini öğrendim gittiğim hastanenin normal ve sezeryan aynı ve standart paket 5 bin tl imiş. Eğer sezeryanda epidural istiyorsan +750 tl. Biz galiba hastaneyi değiştiricez. Muayenedede doktoru çok bekliyoruz yani randevumuzdan 1 buçuk saat sonra alıyor.

Bunu baştan öğrenmekle çok iyi yapmışsın bence herkes baştan öğrenmeli. Ben ilk gebeliğimde gittiğim dr un ücretini 6. Ayda öğrendim ve o zaman ödeme durumumuz olmadığı için doğumuapacağım hastanenin herhangi bir dr una gitmeye başladım. Oysa ilk dr um normal doğum destekçisiydi ve normal doğurucaktım, ama özel hastane dr ları %90 öyle böyle sezaryen yaptırıyor ve ben de çatı darlığı bahanesiyle sezaryen oldum. Çok haylkırıklıkları yaşadım. Ya en başından iki dr a birden gidilmeli yada en baştan gittiğin dr un herşeyini öğrenip öyle devam etmeli.

Aynen akşam denicem canım yazarım buraya hiç inanmıyorum tabibana göre bir bayanın hissiyatı çok önemli ama merak yine
yazarsın bizede bakalım tutcak mı :KK51:

Kızlar ben dayanamadım ve bugün doğum ücretini öğrendim gittiğim hastanenin normal ve sezeryan aynı ve standart paket 5 bin tl imiş. Eğer sezeryanda epidural istiyorsan +750 tl. Biz galiba hastaneyi değiştiricez. Muayenedede doktoru çok bekliyoruz yani randevumuzdan 1 buçuk saat sonra alıyor.
ay cok fazla yaaa :110:
ben devlette yapıcam dogumu bizim burdaki hastane yenilendi odalar özel oda gibi doktorumda cok iyi özeldeki doktordan daha ilgiliydi. zaten normal doguma yönlendirdikleri için en basından devleti istiyodum. tek eksi yanı eşim yanımda kalamıcak dogumda

Bugün yoruldum baya temizlik yaptım,ağır kaldırmadan itmeden çekmeden öyle süpür sil ama yinede yoruluyor insan ve çok sersem gibiyim hep uyumak istiyorum sabahları zor uyanıyorumsizlerde temizlik ve uyku durumları nasıl?

Ben de aynıyım ya ama 3 yiaında kızım var uyuyamıyorum gündüz tabii,hatt gece de 2-3 kere uyandığı için gece de uyuyamıyorum gün içinde ölü balık gibi bakıyorum :D
Evi sadece süpürmek bile beni çok yoruyor

bende temizliği erteliyodum sürekli geçen eşim kar küresi kırdı odanın ortasında mecbur her yerini sildik süpürdük:işsiz: temizlenmiş oldu. temizlik yapalm diyip duruyodun komplo kurdun dimi diyo :KK53:

Kızlar annem eşimi arayıp ondan koltuğun birinin altına bıçak diğerine makas koy demiş, tabi haberim yok benim. Eşim çağırdı salona iki koltuktan birini seç otur dedi, meğer bıçak olan koltuğa oturmuşum, annemi aradım o zaman erkek dedi :) eski usul bi inanç işte, eşiminde benimde içime erkek doğuyor, çin takvimi de erkek diyor bakalım :)

Bende 7.500 veremem eşim söylese bile veremem ilk doğum normal benim acıyı yine sen çekiyorsun sancı esnasında kafan yerinde olmuyor hastanenin güzelliği ile mi uğraşıcan ben üsküdar da oturuyorum montalama yok kira 1.750 zar zor geçiniyoruz ama parası varsa gitsin en güzel hastahaneye sonuçta hep doğum yapmıyorsun ve psikolojik men etki edip unutmuyorsun

Bende 7.500 veremem eşim söylese bile veremem ilk doğum normal benim acıyı yine sen çekiyorsun sancı esnasında kafan yerinde olmuyor hastanenin güzelliği ile mi uğraşıcan ben üsküdar da oturuyorum montalama yok kira 1.750 zar zor geçiniyoruz ama parası varsa gitsin en güzel hastahaneye sonuçta hep doğum yapmıyorsun ve psikolojik men etki
Kızlar annem eşimi arayıp ondan koltuğun birinin altına bıçak diğerine makas koy demiş, tabi haberim yok benim. Eşim çağırdı salona iki koltuktan birini seç otur dedi, meğer bıçak olan koltuğa oturmuşum, annemi aradım o zaman erkek dedi :) eski usul bi inanç işte, eşiminde benimde içime erkek doğuyor, çin takvimi de erkek diyor bakalım :)
Allah gönlüne göre versin inşallah canım ne istiyorsan o olsun

bu da değişikmiş :)) bnmde arkadaslarım avucu acırıp ipe takılı iğne cevirdi eger iğne saga sola hareket ederse erkek daire cizerse kız oluyomş bu inanca göre erkek bizimkide :))

Bende 7.500 veremem eşim söylese bile veremem ilk doğum normal benim acıyı yine sen çekiyorsun sancı esnasında kafan yerinde olmuyor hastanenin güzelliği ile mi uğraşıcan ben üsküdar da oturuyorum montalama yok kira 1.750 zar zor geçiniyoruz ama parası varsa gitsin en güzel hastahaneye sonuçta hep doğum yapmıyorsun ve psikolojik men etki

Allah gönlüne göre versin inşallah canım ne istiyorsan o olsun
Amin canım, sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil

yazarsın bizede bakalım tutcak mı :KK51:

ay cok fazla yaaa :110:
ben devlette yapıcam dogumu bizim burdaki hastane yenilendi odalar özel oda gibi doktorumda cok iyi özeldeki doktordan daha ilgiliydi. zaten normal doguma yönlendirdikleri için en basından devleti istiyodum. tek eksi yanı eşim yanımda kalamıcak dogumda
Canım buradaki devlet hastanesi doğum hastanesine yönlendiriyor ve onun için öyle şeyler duydumdu allah korusun diyorum. Eşin neden kalamıyor refakatçi almıyorlarmı

Bunu baştan öğrenmekle çok iyi yapmışsın bence herkes baştan öğrenmeli. Ben ilk gebeliğimde gittiğim dr un ücretini 6. Ayda öğrendim ve o zaman ödeme durumumuz olmadığı için doğumuapacağım hastanenin herhangi bir dr una gitmeye başladım. Oysa ilk dr um normal doğum destekçisiydi ve normal doğurucaktım, ama özel hastane dr ları %90 öyle böyle sezaryen yaptırıyor ve ben de çatı darlığı bahanesiyle sezaryen oldum. Çok haylkırıklıkları yaşadım. Ya en başından iki dr a birden gidilmeli yada en baştan gittiğin dr un herşeyini öğrenip öyle devam etmeli.
Bencede en başından öğrenilmeli canım ben doktorumu seviyorum normal doğum yanlısı biri hatta biraz fazla teşvik ediyormuş normal doğuma. İşte fiyatı çok fazla yarısı fiyatta olan bir hastaneye gitmek daha mantıklı geliyor ama bilemiyorumda

Arkadaşlar dr bana vitamin yazdı içinde yok yok sizler de kullanıyor musunuz?

Dr bana da yazacağını söyledi ama yazmadı .son iki randevu da söylüyor yazmıyor başka şeyler karışıyor araya bende unutuyorum . Yarın muayenem var inşallah bu sefer araya başka birşey kaynamaz. D vitaminim 8 di eksikti

Canım buradaki devlet hastanesi doğum hastanesine yönlendiriyor ve onun için öyle şeyler duydumdu allah korusun diyorum. Eşin neden kalamıyor refakatçi almıyorlarmı
bizim burası da önceden öyle kötüymüşte doktorlar değişmiş hep şimdi herkes cok memnun
kadın dogum bölümüne erkek almıyolar bizim burda canım bi bekleme salonunda bekleyebiliyolar bide bebek doguncaa 10 dk fln müsade edyolar odaya girmeye cünkü bütün odaların kapıları acık oluyomş dogum yapan kadınları yürütüyolarmş koridorlada fln diye almıyolar o bölüme

14bin civarında bursa acıbadem sezeryan doğum. Napayım burda başka adamakıllı hastane yok. Güya özeller ama devletten farksız. Hergün doğurmuyorum ya,baba olmak kolay değil:KK53:

14bin civarında bursa acıbadem sezeryan doğum. Napayım burda başka adamakıllı hastane yok. Güya özeller ama devletten farksız. Hergün doğurmuyorum ya,baba olmak kolay değil:KK53:
bi arkadasım sevket yılmaza gidiyo odalarda ultrason varmş ama son zamanlar kullanıyoms doktorlar o yüzdn sıra alıyolarmş :işsiz: bebegi göstermek yok kalp atısı dinletmek yok kontrol edip bırakıyolarmş testler desen ayrı güne sır veriliyomş:KK12:

Bencede en başından öğrenilmeli canım ben doktorumu seviyorum normal doğum yanlısı biri hatta biraz fazla teşvik ediyormuş normal doğuma. İşte fiyatı çok fazla yarısı fiyatta olan bir hastaneye gitmek daha mantıklı geliyor ama bilemiyorumda

Ben de ilk dr umda çok memnundum ve araştırıp gitmiştim sırf para yüzünden bırakmak zorunda kaldım ama keşke kredi mredi çekseydim de bırakmasaydım normal doğum yapardım en azından normal doğum şansım olurdu. Özel hastanelerde normal doğum oranı çok düşük dr lar gece gelmiyorlar bazıları gündüz olursa doğumun girerim yoksa girmem diyorlar ve sezaryen ol diye insanı neler neler söyleyerek korkutup tercih hakkı bırakmıyorlar :(

bi arkadasım sevket yılmaza gidiyo odalarda ultrason varmş ama son zamanlar kullanıyoms doktorlar o yüzdn sıra alıyolarmş :işsiz: bebegi göstermek yok kalp atısı dinletmek yok kontrol edip bırakıyolarmş testler desen ayrı güne sır veriliyomş:KK12:
Allah oralara düşürmesin zaten,facia.. Diğer birçok öZelde devlet gibi bana göre.

Back