- 3 Aralık 2015
- 255
- 323
- 33
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #8.101
Kızlar aile hekimi istirahat raporu verir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
veriyor canım ben almıştım. Hamileyim işe gidemeyecem dedim aldımKızlar aile hekimi istirahat raporu verir mi?
Hadı bakalım hayırlı haberler ıle gel ıns
Güzel haberlerle gel inşallah canım
Ben 60 la başlamıştım bulantılardan 58 e düşmüştüm kusmalar durdu 59la devambende 2 kilo almışımsiz nasıl kilo veriyosunuz yaa simdiden 60 oldum bile
![]()
hiç vermedim benBen 60 la başlamıştım bulantılardan 58 e düşmüştüm kusmalar durdu 59la devam
selametle hayırla sağlıkla kavuşun inş bebeğinize!Selam güzel anneler. Ben de eylül annesi olacağım inşallahhh
Zor süreçlerden geçtim. 2 yıl bebeğim olmadı, tüp bebek tedavisi gördüm ilk bebeğimi kaybettim 14 haftalıkken. Kan pıhtılaşmam varmış. İnşallah bu sefer sağ salim yavrumu kucağıma alırım.
Bugünkü resmini paylaşayım sizinle, içinizden gelen güzel duaları yavruma okursanız çok sevinirim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
maşşallahSelam güzel anneler. Ben de eylül annesi olacağım inşallahhh
Zor süreçlerden geçtim. 2 yıl bebeğim olmadı, tüp bebek tedavisi gördüm ilk bebeğimi kaybettim 14 haftalıkken. Kan pıhtılaşmam varmış. İnşallah bu sefer sağ salim yavrumu kucağıma alırım.
Bugünkü resmini paylaşayım sizinle, içinizden gelen güzel duaları yavruma okursanız çok sevinirim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
maşallahh pideyi götürüşsünBenim bulantılar gitti iştah açıldı sabah yarım ekmeğe yakın sandviç yedim öğlen okulun bir toplantısı vardı pide dağıttılar kocaman soluksuz yedim eski ben asla bitiremezdim karnım kazınıyor resmen acıkınca napıcam bakalım 40 kiloyum gerçi zayıfım ama boyum kısa zaten benim. Şimdi tokum akşam yemem diyorum ama acıkırım kesin![]()
Adı ne canım vitaminin. Sağlık ocağı da bana decavit verdi. Doktorumda folik asitim bitince ona başlarsın dedi. 10 gün sonra falan başlıcam bende.Arkadaşlar dr bana vitamin yazdı içinde yok yok sizler de kullanıyor musunuz?
Kan sulandırıcı kullaniyomusun kullanıyorsan hangi ilaçlar kullaniyorsun?Selam güzel anneler. Ben de eylül annesi olacağım inşallahhh
İnşallah sonuçlar iyi çıkar. 2'li test için doktor beni 12+6'da çağırmış oldu. Maşallah bebiş önden gidiyor seninde :)Çok teşekkürler. Devlet hastanesine gittim bugün, özel hastanede bir kan 600 lira bayağı zorluyordu. Çok şükür iyiymiş, 10+6 dayım ama 11+4 gözüküyor. Kalp çarpıntılarım için çok üsteledim, tam kan sayımı istedi. Tsh dha önce 1.49 çıkmıştı ama annem hashimato olduğu için çok endişeleniyorum. Hayırlısı inşallah onlar da iyi çıkar da, haftaya 2li teste sıkıntısız girerim.
Hayırlısıyla bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ne illet bişimiş bu kan pıhtılaşması düşük yapmadan anlaşılmıyorSelam güzel anneler. Ben de eylül annesi olacağım inşallahhh
Cnm vajinal muayene yapmadi miBugün dr kontolu vardı kalp atışı için ultrasonda göremedi su iç sıkışık gel dedi baktı yine göremedi. başka hastane ultrasona sevk etti daha iyi dedi.baktılar renklide baktılar ama kalp atışı yok dediler. 7+3 deyim. Kendi doktorum pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım dedi.
Tamam canım bende yarın gidecekse inşallah verir. Midem çok kötü bulanıyor işyerimde uzak arabayla 1 saat mahvoluyorum hergünveriyor canım ben almıştım. Hamileyim işe gidemeyecem dedim aldım
Olsun bebeklerin canı sağolsun veririz inş kilolarıhiç vermedim ben2 ayda 2 kilo aldım
ve artık rahat oturamıyorum şimdiden göbegim cıktı pantolon fln sıkıyo bildiğin
![]()