• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İlk kontrolde bebek var dedi gösterdi şimdide yok demedi var ama kalp atışı görünmüyor dedi daha iyi ultrasonla bakılsın diye başka yere sevk etti. orda da görünmeyince bekleyeceğiz. küçükte olabilir dedi.
Canım evet şimdi o kadar küçükler ki mm’ ile ifade ediliyorlar belki geç döllenmedir dediğim gibi. İnşallah pazartesi güzel haberlerle netleşir durumun.

Yüzüstü yatmıyorum ama ilk zamanlara nazaran daha rahat yatıyorum transferden sonra sabit sağ ya da sol yatardım ayaklarım uzanık vaziyette şimdi ayağımı biraz kendime çekiyorum daha rahat yatıyorum daha çok dönüyorum yatakta ama çok zor kalkıyorum ya bende akşam zaten koltukta uyuyakalıyorum
Ben yüZüstü yatmanın tadını çıkarıyorum son dönemler nede olsa yakında yatamayacağım :) ilk hamileliğimde en çok yüzüstü yatmayı özlemiştim..

merhaba kızlar :) nasılsınız bakalım ? Bulantı yuzunden hayatım felc oldu resmen. bugun saglık ocagına gidip kaydımı yaptırdım. kan tahlılı ve idrar testi yapıldı. gebelik boyunca 4 defa gidilecekmiş. tarihlerini falan yazdı doktor. Tartıldım 2 kilo vermişim morelım bozuldu baya. cumartesı gunu de bebişi görmeye gidicem umarım hersey yolundandır :emir_bebek:

İlk kontrolde bebek var dedi gösterdi şimdide yok demedi var ama kalp atışı görünmüyor dedi daha iyi ultrasonla bakılsın diye başka yere sevk etti. orda da görünmeyince bekleyeceğiz. küçükte olabilir dedi.
Canim ultrason o kadar farkediyor ki. Ben basindan beri bir doktora gidiyorum onun cihazi pek iyi degildi bebek hep geriden geliyor diyordu boyu da kucuk cikiyordu. Bugun tup bebek doktoruma gittim tabi onlrin cihazlari son kalite 2-3 gun once 13.4 mm olculen bebek bugun 23.mm olculdu nerdeyse iki kati ve haftasiyla uyumlu cok daha da net gorunuyor. Iyi bir yere git bence insallah duyarsin kalp atisini da hayirlisiyla :dua:

kizlar ben 7.haftada kintrola gitmistim kalbini dinledik 10.haftaya girdim bu hafta ama korkuyorum bisey olmusmudur die
Aynı ben. Benimde sonraki kontrolüm 2 mart korkuyorum ya bişey olursa diye. Ama sonra diyorumki ne gelirse Allahtan olacak şeyin önüne geçemem boşuna kendimi yıpratmayayım. Sende öyle düşün canım bişey olacağı varsa zaten olur engelleyemezsin. Allah’a emanet et gönlünü ferah tut Rabbim korusun meleklerimizi

Bizimde dün dr Dr kontrolümüz vardı herşey yolundaymış şükür. ElleriniEve ayaklarını hareket ettiriyordu eşimle şaşırdık çok garip bi duyguymuş allah isteyen herkese nasip etsin inş.:dua::anneadayı:
hareket ediyor olması çok mutlu ediyor insanı eşim videoya da çekti durup durup izliyoruz. Maşallah Rabbim ne güzel yaratıyor. sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş

Bugün dr kontolu vardı kalp atışı için ultrasonda göremedi su iç sıkışık gel dedi baktı yine göremedi. başka hastane ultrasona sevk etti daha iyi dedi.baktılar renklide baktılar ama kalp atışı yok dediler. 7+3 deyim. Kendi doktorum pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım dedi.
Alttan bakılsaydın canım bazen görünmeyebiliyo

Bugün dr kontolu vardı kalp atışı için ultrasonda göremedi su iç sıkışık gel dedi baktı yine göremedi. başka hastane ultrasona sevk etti daha iyi dedi.baktılar renklide baktılar ama kalp atışı yok dediler. 7+3 deyim. Kendi doktorum pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım dedi.
canım rabbim size bagıslasın bebeginizi belki daha cok küçüktür o yüzden duyulmamıştır kalp atısı

Canım sıkıntı yapma benim 8+2 de vajinal usg ile ancak duyuldu kalp atışı inşallah duyarsınız biraz bekle

Canim ultrason o kadar farkediyor ki. Ben basindan beri bir doktora gidiyorum onun cihazi pek iyi degildi bebek hep geriden geliyor diyordu boyu da kucuk cikiyordu. Bugun tup bebek doktoruma gittim tabi onlrin cihazlari son kalite 2-3 gun once 13.4 mm olculen bebek bugun 23.mm olculdu nerdeyse iki kati ve haftasiyla uyumlu cok daha da net gorunuyor. Iyi bir yere git bence insallah duyarsin kalp atisini da hayirlisiyla :dua:
Evet aslında kendi ultrasonuna güvenmediğinden başka yere gönderdi oradaki de teselli eder gibi renklide baktım yok dedi. Biraz daha bekleyip öyle gideceğim Rabbim hayırlısını versin inşallah

Back