2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Amin insallah canim.bir oglum var cok sukur ona kardes gelecegi icin cok mutlu oldum ama emzirdigim icin biraz duygusalim.

Canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin gebeliğin inş.
Oğlun kaç aylık bilmiyorum ama şimdiden tandem emzirmeyi araştır madem yeni bir bebiş geliyor, şimdiden bilgi sahibi olursun :)

Amin inşallah benim içim imkansız gibiydi bu genelik. Adet olamıyordum pco hastasıydım doktorum 1 sene bekle dedi olmazsa tekrar detaylı muayeneye alırız dedi. En son 30 ekimde adet oldum ve ocak ayının 16 sına kadar ağlayarak geçmişti zamanım anne olamayacağım adet olmuyorum diye ve o gün öğrendim ki hamileymişim. Dünyanın en mutlu insanı ben olmuştum. Şimdi endişelerim o kadar fazla ki onu kaybetme düşüncesi bile beni çok korkutuyor :)
30ekimden sonra hiç Regl olmayıp 7haftslık hamilesin yani doğru mu? Olabiliyor demekki way be

Amin inşallah benim içim imkansız gibiydi bu genelik. Adet olamıyordum pco hastasıydım doktorum 1 sene bekle dedi olmazsa tekrar detaylı muayeneye alırız dedi. En son 30 ekimde adet oldum ve ocak ayının 16 sına kadar ağlayarak geçmişti zamanım anne olamayacağım adet olmuyorum diye ve o gün öğrendim ki hamileymişim. Dünyanın en mutlu insanı ben olmuştum. Şimdi endişelerim o kadar fazla ki onu kaybetme düşüncesi bile beni çok korkutuyor :)
Canım bende 10 ay vajinusmus yaşadım sonra şükür bitti ama çok zor geçti hiç ilişki olmadığı için ve ben asla bu hastalığı yenemiycem diye düşünüyodum rabbimin izniyle yendim ve çok şükür 3 ay sonra hamile kaldım ama bebeğimi 9 haftada zorunlu kürtajla sonlandırdık çok üzüldüm ama hemen rabbim verdi rabbim aldı ağlasamda boştu çok zor günlerdi şimdi kürtajımdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım bende çok korkuyorum ama rabbime emanet edicez ve sabırla duayla bekliyicez yavrularımızı rabbim bizlere bağışlasın

30ekimden sonra hiç Regl olmayıp 7haftslık hamilesin yani doğru mu? Olabiliyor demekki way be
Evet rabbim ol derse oluyor çok şükür.
Normaldede 55 60 günde bazen daha fazla sürede oluyordum. Ama rabbim dualarımı kabul etti çok şükür inşallah yavrumu kucağıma alırım rabbim inşallah bu duamıda kabul eder.

Canım bende 10 ay vajinusmus yaşadım sonra şükür bitti ama çok zor geçti hiç ilişki olmadığı için ve ben asla bu hastalığı yenemiycem diye düşünüyodum rabbimin izniyle yendim ve çok şükür 3 ay sonra hamile kaldım ama bebeğimi 9 haftada zorunlu kürtajla sonlandırdık çok üzüldüm ama hemen rabbim verdi rabbim aldı ağlasamda boştu çok zor günlerdi şimdi kürtajımdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım bende çok korkuyorum ama rabbime emanet edicez ve sabırla duayla bekliyicez yavrularımızı rabbim bizlere bağışlasın
Amin inşallahh bizde sağlıcakla alalım yavrularımızı insallah.

Neyse sabah kızlar okuyamayacak sayfalar dolusuEn Büyük KK ben bi değişiklik yapıp uyuyayım:KK53: :KK48:
Cıdden bı mısafır vardı 3 saat gıremedım ıyı konusmussunuz masallah sıze kızlar neyse okumasıda zevklı oluyor okudum okudum bıttı herkez hepımız endıselıyız kızlar bu endıse me hamılelıkte nede anne olunca bıtmıycek annelık gercekten bambaska kutsal bır duygu seli... oyuzden hayatın akısına bırakalım kendımızı rabbım ne eylerse guzel eyler ona sıgınmak en dogrusu :dua:

Cıdden bı mısafır vardı 3 saat gıremedım ıyı konusmussunuz masallah sıze kızlar neyse okumasıda zevklı oluyor okudum okudum bıttı herkez hepımız endıselıyız kızlar bu endıse me hamılelıkte nede anne olunca bıtmıycek annelık gercekten bambaska kutsal bır duygu seli... oyuzden hayatın akısına bırakalım kendımızı rabbım ne eylerse guzel eyler ona sıgınmak en dogrusu :dua:
Güzel yazmışsın canım. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Sabahın 06:15'inden günaydınlar :anneadayı:
Bu vakitte uyanmazdım hiç artik karnimin sesi, bulantisi ve kazanmasıyla uyanır oldum :kk77: sanırsın akşam hiçbirşey yemeden yattım gibi :işsiz: kalktım şimdi cici bebe bisküvi yiyorum kahvaltıya kadar idare etsin diye:olamaz: Bebeğimin sağlıklı büyüdüğünü doktor randevuma kadar buradan anlayabilirim galiba :KK48: Hayırlı Cumalar güzel tombik annelerrr :KK72:

Sabahın 06:15'inden günaydınlar :anneadayı:
Bu vakitte uyanmazdım hiç artik karnimin sesi, bulantisi ve kazanmasıyla uyanır oldum :kk77: sanırsın akşam hiçbirşey yemeden yattım gibi :işsiz: kalktım şimdi cici bebe bisküvi yiyorum kahvaltıya kadar idare etsin diye:olamaz: Bebeğimin sağlıklı büyüdüğünü doktor randevuma kadar buradan anlayabilirim galiba :KK48: Hayırlı Cumalar güzel tombik annelerrr :KK72:
Afiyet olsun canım bende bulanti sayesinde uyandimm :( çubuk kraker atıştırıyordum :( Günaydınlar ve Hayırlı cumalar dilerim hepinize

Günaydın bölük pörçük uyudum deli kedi sabah kadar koştu durdu evde bizim restoranımız var yeğen geldi çek aldı gece 1 , eşim dışardaydı o geldi 1saat o böldü uykumu şimdi kendi mışıl mışıl ben çocuklara kahvaltı hazırla okul telaşesinde:işsiz::uykucu:

normalde rahatım canım ama öyle az buz bir hoplama değildi çok sapa yollara girdik yol bile değildi yani kestirme diye herkes zıpladı bana da herkes aman tutun falan dedi baya bir sallandık tekerlek üstüne de denk gelmişim ağrım da olunca korktum çok sonra lavaboya gitim birşey yoktu rahatladım sancım da azaldı akşam da dinlenicem

aynen canım dinlen. çok şükür ki bir şey olmamış.. içini ferah tut..

Bugün biraz daha iyi gibiyim bulantı devam ama. Gece mutlaka yatmadan bi çıkarıyorum. Hiç geçmiyor bulantı devamlı var. Yaşam standartım yerlerde malesef.
bende geçen haftalarda öyleydim canım hala evde durdukca fena oluyorum ama yürüyüş yapınca fln açılıyorum gece yatmadan önce mahallede 1 2 tur yürüyüş mü yapsanız acaba eşinle belki rahatlatır :KK51:

allah hepimizin gönlüne göre versin :) kız ismi hazır hep onun hayaliyle yaşadığı için ama erkek ismi yok daha:)
amin canım :) bizimde erkek ismi hazır :))) kız olursa ben erkek olursa eşim koycak ismini öyle anlaştık :)

Slm kızlar ıyı konusmusunuz oku oku bıtıremedım bugun Bursa ya bahar gelmıs arkadasım geldı cıkardı dısarı ohh ıykı cıkmısım dedım sankı bulantım bıttı yemek yedık temız hava aldık ınanın evde olmak havasız kalmakta bulantıyı arttırıyor bugun bana ılac gıbı geldı kızım okuldan gelmıcek olsa daha da gezerdım kesın :halay:
ayyy evet dün bursa şahaneydiiii:KK200: öğle molasında gördüm bende dısarı cıkma sansım yoktu ama o bile iyi geldi:KK36:

Benim eşim de öyle☺️ Erkek istiyor ama çok büyük konuşuyor arkadaşlarıyla falan. Biraz patlıcak sanki ☺️
bizimkide öyle arkadaslarına kızını kimseye verme bak erkek olursa biz alcaz diyomuş:KK69:

:anneadayı:

Her erkek bi oğlu olsun ister kız diyenlerde erkek olmazsa eşi üzülmesin diyedir çoğu:eek: tabi kız çocuğu istemez hiç bi erkek denmez isteyenler ve kızına daha düşkün olanlar çoktur Benim eşim kızıda Kızı dilinden düşmez
ama bence babalar kızlarını daha cok sever :KK36::KK36:
biz anneler içinde kız erkek farketmiyo hep cok sevicez onları:anne:

Günaydın arkadaşlar. Cumamız hayır olsun inşallah. Gece kötü bir rüya gördüm benim bir an önce kontrole gitmem lazım çıldırıcam artık. Güya kontrole gidiyorum bebeğin gelişmemiş sağlıksız diyorlar zorla kürtaj istiyorlardı allahım sen koru :(

Bu arada kızlar sizlere birşey danışmam lazım cevap verirseniz sevinirim. Yakın bir arkadaşımız var yani eşimin arkadaşı. Yaklaşık bir buçuk yıldır bebek deniyorlar ama olmuyordu doktor en son tüp bebek demiş. tüp bebek tedavisi görüyorum martta yerleştirilecek inşallah sizinde ozaman olur bebişiniz birlikte büyütürüz dedi. Morali bozulursa diye hamileyim diyemedim. Şimdi yarın akşam yemeğe çağırdı evine. Ne yapsam söylesekmi bir yandan üzülürse diye korkuyorum çünkü bu süreç çok zor ve yorucu farkındayım. Söylemesek de bir türlü yanlış anlayabilir.

:anneadayı:
140a erkek
170lere kız deniyor bakalım tutacak mı yazalım tutan teorileri de bizden sonrakiler faydalansın:)))

Halk arası hurafe yani:KK66:

Ben çok unutkanım maalesef

Kalp e göre kız

Her erkek bi oğlu olsun ister kız diyenlerde erkek olmazsa eşi üzülmesin diyedir çoğu:eek: tabi kız çocuğu istemez hiç bi erkek denmez isteyenler ve kızına daha düşkün olanlar çoktur Benim eşim kızıda Kızı dilinden düşmez

Belirtilere göre erkek kalbe göre kız mı şimdi senin yani:anneadayı:

Erkek görünüyor diğer belirtilerin neler

ben neden kalp atışı hızını bilmiyorum yaaaaa.. heyecandan unuttum mu ne.. yarın gidince sorsam mı ki

Back