2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimkilerin ikiside çift isim, bu da öyle olur bi ne olduğu çıksa ismi öyle düşüneceğim:emir_bebek:

Bende ilkinde 22 ikincide 12aldım hep gitti kilolar bu sezaryen olacak ama maalesef nasıl gidecek bilmiyorum o yüzden:KK43:(( bende karneleri alıp yazlığa gidiyorum neyseki ev serin oluyor son üç ayımı bikinimi çekip şezlongta geçirmeyi planlıyorum:KK49: Eylül’ün ilk haftası da gelip 12sinde Doğuma gidicem

Ohoooo sende heee askere gitçek nerdeyse :KK45: emzirmeye devam et o kendi bırakır canı istediğinde zaten
Denize girmeyi düşünüyor musun peki ? Sorun olmaz mı yüzmek ?

Iyi aksamlar arkadaşlar. Yirmilik dişim çıkıyor. Ilaç kullanmak istemiyorum. Dr parol kullanabilirsin dedi ama kullanmayacagım. Dis agrisina iyi gelecek fikri olan var mi?

Merhaba kızlar sağlıklı ve hayırlı bebişler olsun inşaallah.bende de bulantı değil ama zoraki yemek yiyorum ne tatlı ne tuzlu ne ekşi isteği var sanki azıcık zorlasam çıkartıcam gibi hepsini.su da içemiyorum istediğim kadar ve idrar yollarında enfeksiyon çıktı tez dozluk bir ilaç yazdı doktor.
Enfeksiyonla alakalı ilk doktorum çok ince bir ayrintidan bahsetmisti. Bu yüzden bazen gereksiz yere enfeksiyon tedavisi uyguluyoruz demişti. Numune alırken eğer kaba çok az belki damla dahi olsa akıntı bulassa sonuclarda bakteri yani enfeksiyon olarak çıkıyor demişti. Eğer bu konuda supheniz olursa buna dikkat ederek tekrar tahlil yaptirmanizi öneririm.

Enfeksiyonla alakalı ilk doktorum çok ince bir ayrintidan bahsetmisti. Bu yüzden bazen gereksiz yere enfeksiyon tedavisi uyguluyoruz demişti. Numune alırken eğer kaba çok az belki damla dahi olsa akıntı bulassa sonuclarda bakteri yani enfeksiyon olarak çıkıyor demişti. Eğer bu konuda supheniz olursa buna dikkat ederek tekrar tahlil yaptirmanizi öneririm.
2 kere yaptılar ne yazık ki sorun olmaz inşaallah kullanırım tek doz zaten

Denize girmeyi düşünüyor musun peki ? Sorun olmaz mı yüzmek ?
Deniz ve yüzmek o aylarda sana kendını en ıyı hıssettıren sey oluyor. Çünkü yüzerken hamılelıgın ağırlığını hıssetmıyorsun. Suyun içinde oğlumda o kdr hareketlenırdıkı. Muhteşem bır duyguydu. Sadece güneşte ve ıslak mayoyla durmayacaksın.

Iyi aksamlar arkadaşlar. Yirmilik dişim çıkıyor. Ilaç kullanmak istemiyorum. Dr parol kullanabilirsin dedi ama kullanmayacagım. Dis agrisina iyi gelecek fikri olan var mi?
diş ağrısı çok zor parol bile kesmiyordu benim ağrıyı allah kolaylık versin canım

Özelde dinletirler mi?
Canım benim 2 gittiğim doktorda özelde ama genelde özelde dinletiyolar biri dinletti biri dinletmedi eğer çok sıkıntı yapıyosan rica et dinletsinler devlet hastaneleri 3 aydan önce dinletmiyo diye biliyorum giden arkadaşlarımın çoğu dinlememiş ondan dedim canım ama hiç takma kafana görmüş ya doktorun oda yeter

Canım benim 2 gittiğim doktorda özelde ama genelde özelde dinletiyolar biri dinletti biri dinletmedi eğer çok sıkıntı yapıyosan rica et dinletsinler devlet hastaneleri 3 aydan önce dinletmiyo diye biliyorum giden arkadaşlarımın çoğu dinlememiş ondan dedim canım ama hiç takma kafana görmüş ya doktorun oda yeter
Yinede onun kalp atışlarını duymadan uykular haram en iyisi özele gideyim :)

Devlettekiler burnundan kıl aldırmadığı için özeldekilere rica edince dinletirler
Kendi doktorum çok iyi ilgili ama o gün rahatsızlanmış ve yerine bir doktor vardı randevuları ona kaydırmışlar bende merakımdan muayene oldum ama içim rahat etmedi dinletmediği için 3 hafta sonra gelirsin dedi ama ben rahat edemedim 2 hafta sonrasına tekrar randevu aldım.

Kontrollere de doğumada özel hastane mi devlet mi çok kararsızım. Kendi doktorum devlette ve kız kende hep giderdim ama ilerisi için özelde doktor mu bulmalıyım kararsız kaldım. Hayırlısı olsun teşekkür ederim.

Back