2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İyi fikir karnım bi anda 5 aylık hamile gibi şişiyo ama bende hemoroid var hemde en son derecesi ve tek çözüm ameliyat bu kadar yoğun değildi ama gebelikle sanki dahada kötüleşti bu durum çok zor yaa
evet hamilelik tetikliyor bendede ilk hamileliligimde oldu sonra geçti

Doktorların eşref saatine denk gelmek gerekiyor demek ki :KK45:
Bizim haftalarımız aynı ben haftaya gidecek inş dinlenirim.Benimki karışık zaten bir kese daha var içinde bebek göremedi birinde var atışı var dedi o yüzden bakalım hayırlısı

Bizim haftalarımız aynı ben haftaya gidecek inş dinlenirim.Benimki karışık zaten bir kese daha var içinde bebek göremedi birinde var atışı var dedi o yüzden bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallah bir sorun yaratmaz bu durum tam olarak ne kadar senin bebeğin. Benim 6+6 ve çok heyecanlıyım öğrendiğimden beri gün sayıyorum :)

Tabi tabii Allah'ım sağlıklı evlat versin . Ben özel eğitim öğretmenliği yapiyordum 3 gün öncesine kadar. OO yüzde sağlıklı bir bebek diye dua ettim ve ediyorum. Ama sende daha dikkat et yha lekelenmen için falan Dr a görün kendini yorma işler beklese de olur . Ben artık dağınıklığı çok aldırmıyorum Heryer oyuncak mesela şuan
Etmeye çalışıyorum da mecbur işte. doktora gittim progestan verdi kullanıyorum. Benimde her yer oyuncak ona hiç bişey demiyorum. ama suyla çok oynuyor halılar ıslak, salondaki dolaplar ünite, mutfak dolapları hep leke oğlum ıslak mendille siliyor :olamaz:
Makarna posetini cekmeceye bosaltmis, Hindistan cevizini yere dokmus, boyama yaparken otursun diye küçük sandalye aldık onu yetisemedigi yerlere taşıyor rujlarimla dolap kapı boyamis
Tüm odaların duvarları boya. ... daha çok. ..:olamaz:
Küçük canavarim :anne:

Denize girmeyi düşünüyor musun peki ? Sorun olmaz mı yüzmek ?
Ben çok severim yüzmeyi hiç karnım burnumda denize girmedim denk gelmedi hamileliklerim bakacağım rahat hissedersem yüzerim haziran temmuz kesin yüzerim Ağustos’a da duruma göre bakarım artık:KK76:

Yinede onun kalp atışlarını duymadan uykular haram en iyisi özele gideyim :)
Ah biz anneler çok evhamlıyız bende pazartesi gidicem acaba büyüdümü diye nasıl diye içim içimi yiyo hemen git ve dinle inşallah minik mucizenin minicik kalp atışlarını çok güzel bi duygu canım en kısa zamanda dinlersim inşallah :KK200:

Bana da daha dinletmedi var gördüm dedi ama ne dinletti ne bişey özel bir de
İlk doktorum özelde dinletti 7 haftada diğeri 8 haftada dinletmedi oda özelde sanırım doktor tercihi ama devlette hiç dünletmiyo sanırım kimi görsem dinletmiyo şar diyo 3 aydan önce arkadaşım 16 haftalık hamile hala dinlememiş düşün kızda maşallah sabırlı çıktı :eek:

Enfeksiyonla alakalı ilk doktorum çok ince bir ayrintidan bahsetmisti. Bu yüzden bazen gereksiz yere enfeksiyon tedavisi uyguluyoruz demişti. Numune alırken eğer kaba çok az belki damla dahi olsa akıntı bulassa sonuclarda bakteri yani enfeksiyon olarak çıkıyor demişti. Eğer bu konuda supheniz olursa buna dikkat ederek tekrar tahlil yaptirmanizi öneririm.
Evet banada öyle dedi dr ilaç falan vermedi ki zaten bi şikayetimde yok, diğer drumda idrar kültürü vermemi önerdi orda net çıkarmış çünkü idrar yolu enfeksiyonları düşüğe neden olabilirmiş

Özelde dinletirler mi?
Tabiiki özel olarak zaten keseyi gördüyse kendi çağırıyor kalp atışını duymak için.
Sende daha kanama falan Yok değil mi hafi inşallah dolar o kesecikte bi minikle
Etmeye çalışıyorum da mecbur işte. doktora gittim progestan verdi kullanıyorum. Benimde her yer oyuncak ona hiç bişey demiyorum. ama suyla çok oynuyor halılar ıslak, salondaki dolaplar ünite, mutfak dolapları hep leke oğlum ıslak mendille siliyor :olamaz:
Makarna posetini cekmeceye bosaltmis, Hindistan cevizini yere dokmus, boyama yaparken otursun diye küçük sandalye aldık onu yetisemedigi yerlere taşıyor rujlarimla dolap kapı boyamis
Tüm odaların duvarları boya. ... daha çok. ..:olamaz:
Küçük canavarim :anne:
Ayyyy ağlicam benim canavarların küçüklüğü geldi gözümün önüne evi mok götürürdü:KK14: yine başa sarmak ne can sıkıcı ya nerden bu iş açıldı başıma:kızgın::63::rolleyes:

Kendi doktorum çok iyi ilgili ama o gün rahatsızlanmış ve yerine bir doktor vardı randevuları ona kaydırmışlar bende merakımdan muayene oldum ama içim rahat etmedi dinletmediği için 3 hafta sonra gelirsin dedi ama ben rahat edemedim 2 hafta sonrasına tekrar randevu aldım.

Kontrollere de doğumada özel hastane mi devlet mi çok kararsızım. Kendi doktorum devlette ve kız kende hep giderdim ama ilerisi için özelde doktor mu bulmalıyım kararsız kaldım. Hayırlısı olsun teşekkür ederim.
Ben devletten hoşlanmıyorum kızımda bir kere gittim kıza kıza çıktım. Ultrason cihazları falan çok eski doktorları ukala. Bir kere gittim birşey sordum sorduğuma soracağıma pişman etti belki ben iyi bir doktora da denk gelmemiş olabilirim. Kızımda da özelde doğum yaptım bunda da Allah nasip ederse öyle düşünüyorum kontrollerime de özele gidiyorum bide benim tüp bebek belki ondan biraz özel ilgi istiyorum güvenmek güven duymak istiyorum doktoruma

Ah biz anneler çok evhamlıyız bende pazartesi gidicem acaba büyüdümü diye nasıl diye içim içimi yiyo hemen git ve dinle inşallah minik mucizenin minicik kalp atışlarını çok güzel bi duygu canım en kısa zamanda dinlersim inşallah :KK200:
Amin inşallah benim içim imkansız gibiydi bu genelik. Adet olamıyordum pco hastasıydım doktorum 1 sene bekle dedi olmazsa tekrar detaylı muayeneye alırız dedi. En son 30 ekimde adet oldum ve ocak ayının 16 sına kadar ağlayarak geçmişti zamanım anne olamayacağım adet olmuyorum diye ve o gün öğrendim ki hamileymişim. Dünyanın en mutlu insanı ben olmuştum. Şimdi endişelerim o kadar fazla ki onu kaybetme düşüncesi bile beni çok korkutuyor :)

Ben devletten hoşlanmıyorum kızımda bir kere gittim kıza kıza çıktım. Ultrason cihazları falan çok eski doktorları ukala. Bir kere gittim birşey sordum sorduğuma soracağıma pişman etti belki ben iyi bir doktora da denk gelmemiş olabilirim. Kızımda da özelde doğum yaptım bunda da Allah nasip ederse öyle düşünüyorum kontrollerime de özele gidiyorum bide benim tüp bebek belki ondan biraz özel ilgi istiyorum güvenmek güven duymak istiyorum doktoruma
Çok haklısınız bazı doktorlar insanı rencide ediyor resmen. Ama doktorum o kadar iyi ki şimdi araştırıyorum özel hastane doktorlarını hayırlısı olsun.

Rabbim size ve evlatlarınıza saģlık sıhhat versin inşallah :)

Deniz ve yüzmek o aylarda sana kendını en ıyı hıssettıren sey oluyor. Çünkü yüzerken hamılelıgın ağırlığını hıssetmıyorsun. Suyun içinde oğlumda o kdr hareketlenırdıkı. Muhteşem bır duyguydu. Sadece güneşte ve ıslak mayoyla durmayacaksın.
Bunu duymak çok iyi geldi doğrusu bir sorun olur mu acaba diye düşünüyordumm ay inşallah sagsalim bı gelsin artık o günlerimizde :)

Ben çok severim yüzmeyi hiç karnım burnumda denize girmedim denk gelmedi hamileliklerim bakacağım rahat hissedersem yüzerim haziran temmuz kesin yüzerim Ağustos’a da duruma göre bakarım artık:KK76:
Geçen gece bikinilerimi denedim daha şimdiden göğüslerden olmuyor :D bende çok seviyorum ama benim için de bir ilk olacak , eşim hatta sorun olmasın dedi olmaz demiştim ama emin de değildim pek bakalim o günler bı gelsin gorcez :)

Back