- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #6.761
doktor konusu gercekten cok kafa karıstırıyo ben özele gittim sonra devlete gittim devletteki daha cok güven verdiği için devlete devam ediyorum.Kızlar bende size birşey danışıcam. Şimdi benim bu kontrole gittiğim doktorum daha önceden de 2012 de gittiğim 2 aşılamamı yapan o zamanlar gayet memnun olduğum bir doktordu. Hata Bursa'da ki acıbademdeki tüp doktorum da ona gidebilirsin demişti ben tanıyorum onu zaten demiştim. Salı günü gittik. Ben dondurulmuş tedavisinde rahim kontrollerine de ona gitmiştim Bursaya gelmene gerek yok transfere gelirsin demişti doktorum. Bu doktor rahimde sıvı var transfer ertelenebilir demişti Bursadaki doktorda gel bakalım dedi öbür günde oraya gittim sıvı yok dedi ultrason kağıdını bu dr vermişti gösterdim evet dün varmış ama dağılmış demek ki demişti neyse ben salı günü hamileyim diye girdim o tabi bilgidayardan bakıyor iki hastane aynı olunca bilgileri görüyor oradan pozitif olduğunu gördü sanırım ama hiç tepki vermedi hmm evet dedi. Dedim siz sıvı gördünüz öbür gün Bursaya gittim dr görmedi dağılmış dedim ee ultrasonu gösterdin mi dedi evet dedim hani yalancı durumuna düşmüş gibi mi hissetti neyse ama soğuktu yani. Ultrasonda iyi baktı iyi bilgilendirdi tüp bebek olduğunu biliyor ne zaman geleyim dedim 1 ay sonra tabii ki dedi. Neyse kan idrar tahlili de verdik. Sonra eşimin iş yerinden arkadaşı doktoru söyleyince demiş ki hiç tavsiye etmem bizim iki arkadaşın eşleri onda oldu dikişleri 2-3 sene geçti hala çok kötüymüş, cinsel hayatları bitmiş kasıyormuş orası hala acı çekiyorlarmış dedi kendi eşinin gittiği doçent var eşi birkaç ay oldu doğum yapalı onu tavsiye etti bende korktum çünkü dikişlerin acımasından çok korkuyorum ayrıca birşey daha var bizim randevumuz 9.30 daydı saat 10 a geliyordu gedi hastaneye gayette sallanarak bu da hoşumuza gitmedi ne diyorsunuz değiştireyim mi öbür doktorda aynı hastanede acıbademde
bnce arastırıp bi kaç doktor deneyebilirsin içine hangisi siniyosa onunla devam edesin