2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen canım sağlıkla gelsinler kucağına al Allah yardım eder sen 2 çocuğa birden bakabilecek guctesin ki Rabbim vermiş.
Benim de oğlum 2 yaşında çok yaramaz hareketli bir çocuk çok yoruluyorum hatta bugunde kahverengi lekelenme arttı ama inanıyorum hiç birşey olmayacak iyiyim deyip güne devam ediyorum.
Birde ben şuna çok inanıyorum bir şeyde ısrarcı olmak yerine Rabbim bana en hayirlisini nasip et demek daha dogru. .
Kız yada erkek olsun demek yerine sağlıkla hayirla gelsin demek en güzeli
Tabi ki de en başta hayırlısı sağlık sıhhat ama ikisi de Allah'ın nimeti verdiği bir hediye
Yani abartmamak kaydıyla yada hırsla istemedikten sonra Allah'ın hazineleri geniş

Bizimde erkek hazırdı kayınvalidem bulduğu için :dua: kızımız olursada onuda dün buldum güzel isim ben çift isim koyacağım çok heyecanlıyım
Benimkilerin ikiside çift isim, bu da öyle olur bi ne olduğu çıksa ismi öyle düşüneceğim:emir_bebek:
Verirsin canım ya boşver. Ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım. 40 gün sonra 20 kilo gitmişti. Korkmuyorum kilo almaktan ama son aylar tam yaza denk gelecek,o sıcakta okadar ağırlık zor olur :) o yüzden az almaya çalışıyorum.
Bende ilkinde 22 ikincide 12aldım hep gitti kilolar bu sezaryen olacak ama maalesef nasıl gidecek bilmiyorum o yüzden:KK43:(( bende karneleri alıp yazlığa gidiyorum neyseki ev serin oluyor son üç ayımı bikinimi çekip şezlongta geçirmeyi planlıyorum:KK49: Eylül’ün ilk haftası da gelip 12sinde Doğuma gidicem
Oglum 17 aylik ama meme bagimlisi
Ohoooo sende heee askere gitçek nerdeyse :KK45: emzirmeye devam et o kendi bırakır canı istediğinde zaten

Benimkilerin ikiside çift isim, bu da öyle olur bi ne olduğu çıksa ismi öyle düşüneceğim:emir_bebek:

Bende ilkinde 22 ikincide 12aldım hep gitti kilolar bu sezaryen olacak ama maalesef nasıl gidecek bilmiyorum o yüzden:KK43:(( bende karneleri alıp yazlığa gidiyorum neyseki ev serin oluyor son üç ayımı bikinimi çekip şezlongta geçirmeyi planlıyorum:KK49: Eylül’ün ilk haftası da gelip 12sinde Doğuma gidicem

Ohoooo sende heee askere gitçek nerdeyse :KK45: emzirmeye devam et o kendi bırakır canı istediğinde zaten
Benim doğumum sezeryandı,hiç kilo vr göbek kalmadı. Sezeryanda kilo verilmez söylentisi sadece hurafe bence.

ay canim icim rahattin sagol :) iki hafta oncede geriden demisti bu hafta da. sanirim minnos birsey olucak benim gb saglikli olsunda varsin boyu kisa olsun.
Birkaç haftaya bir bakarsın bir hafta öne geçmiş .benim ilk çocuğumda da geriden geliyordu falan sonra bir baktım önden gitti . Oluyor böyle şeyler :)

Kızlar sanki bu kalp atışlarının cinsiyetle alakası yok gibi yani hurafe onu biliyoruz ama aslı olması az gibi çünkü bi yazı okudum sizinle de paylaşayım.

Normal fetal kalp atışınıngelecekteki annesininkinden iki kat daha yüksek. Bununla birlikte, bu tamamen doğru değildir: gebeliğin erken evrelerinde fetüsün kalp atışı hızı sürekli değişmektedir. Örneğin, 6-8 haftalık bir periyot ile kalp dakikada 110-130 atış hızıyla atılır. Fetüsün 9 haftada çarpıntısı dakikada 170-190 vuruş. İkinci ve üçüncü trimesterde kalp frekansı aynıdır: 22 ve 33 haftada fetal kalp atış hızı dakikada 140-160 vuruş olacaktır.

Yani eğer 7. Haftada ölçüm yapıldıysa 130 9. Haftada ölçüm yapıldıysa 190 çıkması gerekiyormuş zaten

Benim doğumum sezeryandı,hiç kilo vr göbek kalmadı. Sezeryanda kilo verilmez söylentisi sadece hurafe bence.
Kesinlikle katılıyorum kızımda 13 kg aldım 18 kg verdim kilo yoksa göbekte olmuyor sezeryan oldum ama 6 aylık anneyken 55 e düştüğüm için 0 göbekli bi anneydim ama 60lara doğru çıkınca yine göbek çıktı ortaya hafifte olsa

Aynen canım sağlıkla gelsinler kucağına al Allah yardım eder sen 2 çocuğa birden bakabilecek guctesin ki Rabbim vermiş.
Benim de oğlum 2 yaşında çok yaramaz hareketli bir çocuk çok yoruluyorum hatta bugunde kahverengi lekelenme arttı ama inanıyorum hiç birşey olmayacak iyiyim deyip güne devam ediyorum.
Birde ben şuna çok inanıyorum bir şeyde ısrarcı olmak yerine Rabbim bana en hayirlisini nasip et demek daha dogru. .
Kız yada erkek olsun demek yerine sağlıkla hayirla gelsin demek en güzeli
Tabi tabii Allah'ım sağlıklı evlat versin . Ben özel eğitim öğretmenliği yapiyordum 3 gün öncesine kadar. OO yüzde sağlıklı bir bebek diye dua ettim ve ediyorum. Ama sende daha dikkat et yha lekelenmen için falan Dr a görün kendini yorma işler beklese de olur . Ben artık dağınıklığı çok aldırmıyorum Heryer oyuncak mesela şuan

Merhaba arkadaşlar. Bu aralar bulantı çok zorluyor. Ilk hamileliğimde hiç bulantim olmamıştı. Halsizlik, baş dönmesi de cabası. .. Okuduğum bir kitapta hamilelik hormonu yani bhcg nin fazla salgilanmasindan olabileceği yazıyor. Ilkinin değerlerini hatirlaniyorum ama bu defa biraz hızlı yükseliyor sanki bhcg. .. Tabi tek sebep bu değil başka şeylerden de kaynaklanabilir. Bir de beyaz akıntı var sizde de var mı?

Ayyyy inşallah yaaa kilodan nefret ederim, fobim resmen:eek:
Merhaba arkadaslar esasindan 2017 ekim annelerine katilmisdim ama bebegim kaybettim bir yil sonra tekrar hamileyim sukurki eylul annesi olucam nasipse
Sağlıkla kucağına alırsın bu defa dilerim
Merhaba arkadaşlar. Bu aralar bulantı çok zorluyor. Ilk hamileliğimde hiç bulantim olmamıştı. Halsizlik, baş dönmesi de cabası. .. Okuduğum bir kitapta hamilelik hormonu yani bhcg nin fazla salgilanmasindan olabileceği yazıyor. Ilkinin değerlerini hatirlaniyorum ama bu defa biraz hızlı yükseliyor sanki bhcg. .. Tabi tek sebep bu değil başka şeylerden de kaynaklanabilir. Bir de beyaz akıntı var sizde de var mı?
Bugün arabada bulantım oldu ilk defa sonra geçti, beyaz akıntı bendede oluyor 1aydır

Ayyyy inşallah yaaa kilodan nefret ederim, fobim resmen:eek:

Sağlıkla kucağına alırsın bu defa dilerim

Bugün arabada bulantım oldu ilk defa sonra geçti, beyaz akıntı bendede oluyor 1aydır
Bende hiç hoşlanmam kilodan,sağdan soldan pörtleyen bişey olmamalı vücudumda.. tabi hamilelik hariç :)

Merhaba kızlar sağlıklı ve hayırlı bebişler olsun inşaallah.bende de bulantı değil ama zoraki yemek yiyorum ne tatlı ne tuzlu ne ekşi isteği var sanki azıcık zorlasam çıkartıcam gibi hepsini.su da içemiyorum istediğim kadar ve idrar yollarında enfeksiyon çıktı tez dozluk bir ilaç yazdı doktor.

KıZlar ben gaz sancısından ölüyorum karnım çok şişti o kadar sert ki ne yapacağım:110:

Her gece vücudum kırılıyor sanki her yerim ağrıyor geceleri oluyor ama bu :KK43:

benimde akşamları daha çok oluyor canımm sanırım akşam daha çok büyüyorlar lavaboya çıkamıyırum 2 gün oldu ne yesem hemen şişiyorum yarın sıcak suya kayısı koyup yicem

Back