• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
son adet tarihim 13 aralıktı. 15 ocakta evde bu testi yaptım, baktım çift çizgi koştum hastaneye acilde kan verdim, 1 saat sonra sonuç teyit edildi, hamilesin :) hcg 1087 idi

Eklentiler

• IMG_E6470.JPG
    IMG_E6470.JPG
    53,2 KB · Görüntüleme: 149
Kız saglık ocagına sabah bıle versen cuma alcan sonucu ogleden sonra onlar aynı gun vermıyor vallahı sabrına hayran kaldım ya gıder erken gebelık testı yapardım yada klınık ozellere yada devlete gıderdım saglık ocagı sana aynı gun vermıcek sonucu bıle

Yaa neredeyse herkes duymuş kalp atışını ben ayın 13'üne kadar beklemek zorundayım üstelik en son gittiğimde kese var ama embriyo yok dendi 6 haftalıkken 4 haftalık çıktı neden bu kadar geriden geliyor ilk hamileliğimde böyleydi bebek oluştu mu kalbi attı mı kafamda deli sorular var
Bizde hep geriden gidiyoruz olabiliyo çok normal dedi doktor inş duyarsın canım beklemek zor biliyorum ama biraz daha sabır :)

Kızlar merhaba
Ovülasyon testi ile gebelik belli olur mu?
Canim ben ovulasyon testi ile ogrenmistim evde gebelik testi yoktu günümde daha gecmemis ti içime doğdu bir yapayım dedim çok koyu Ikinci çizgi çıkınca şüphem arttı hemen gebelik testi aldım yaptım pozitif cikti ben daha önce ovulasyon testini regli dönemine yakın yapmıştım hep tek çizgi cikiyodu bende tuttu yani

Canim ben ovulasyon testi ile ogrenmistim evde gebelik testi yoktu günümde daha gecmemis ti içime doğdu bir yapayım dedim çok koyu Ikinci çizgi çıkınca şüphem arttı hemen gebelik testi aldım yaptım pozitif cikti ben daha önce ovulasyon testini regli dönemine yakın yapmıştım hep tek çizgi cikiyodu bende tuttu yani

Bende de durum aynı
Hiç çift görmedim
Şimdi çift

Back