- 20 Aralık 2017
- 546
- 783
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #6.321
Sabahı bekleyip sağlık ocağında verirsen yine cuma öğleden sonra çıkacak. Sen bilirsin gerçi.Sabahı bekleyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahı bekleyip sağlık ocağında verirsen yine cuma öğleden sonra çıkacak. Sen bilirsin gerçi.Sabahı bekleyeyim
Sabahı bekleyip sağlık ocağında verirsen yine cuma öğleden sonra çıkacak. Sen bilirsin gerçi.
Gebelik testine göre hamilesin canım kan ver netleşsin hayırlı olur inşallahGebelik testi
Gebelik testine göre hamilesin canım kan ver netleşsin hayırlı olur inşallah
Merhaba hoşgeldinKızlar Merhaba ben aranıza yeni katıldım 9 haftalık hamileyim
Ikinci çizgi gözle görülür şekilde bence hamilesin.Gebelik testi yaptım
Yarın kan vereceğim
Ikinci çizgi gözle görülür şekilde bence hamilesin.
Her şey gönlünce olsun
Canım kasık ağrısı bendede var adet olucam gibi sinir oluyorum. Diş içinde inşallah geçer ağrısı çok zordurBenim bugün kasıklarım çok sancıyor korkutuyor beni böyle olunca doktor dün normal dedi ama tam aşağısı köşeleri böyle sancı giriyor ayakta da kalmadım işyerinde hatta öğlen yattım. Ve maalesef şimdidem dişim ağrımaya başladı dolgu olması gereken bir dişim vardı yaptırmadım başıma iş açacak galiba.
Kusura bakma canim onu gormemisim!Tüp bebek
Kusura bakma canim onu gormemisim!
Canim regl dongu tarihinde birkac ay boyle adet olacakmis gibi kasik agrilari olabiliyormus...ama bol su icip istirahatte onemli bu gunlerde..telas yapma ama kendini de dinlendir hatta 2-3 gun rapor al istersen..ben 3 gun aldim bugun meselaBenim bugün kasıklarım çok sancıyor korkutuyor beni böyle olunca doktor dün normal dedi ama tam aşağısı köşeleri böyle sancı giriyor ayakta da kalmadım işyerinde hatta öğlen yattım. Ve maalesef şimdidem dişim ağrımaya başladı dolgu olması gereken bir dişim vardı yaptırmadım başıma iş açacak galiba.
Belki....ama azda olsa var agri dahaDemekki agrisi azaliyor bikac arkadas daha öyle yazmis iyi bari.
Canim butun devlet hastanelerinin acili yapar bu tahlili acil kadin doguma git kanda gebelik testi rica ediyorum suphem var de 1 saate alirsin sonucu..bu tedirginligi de stresi de bosuna yasatma kendine benceYok canım ne kusuru
Oooo bayagi gec dogum yapmissiniz ben kizimi 37. Haftada yapmistimBende sat ı baz alıyorum gun gelıyor onden gıdıyo gun gelıyor arkadan kızım benım hep 1 haftan onden gıdıyordu ama ona ragmen 41. Haftada sezaryanla aldık artık sız yıne sata gore degerlendırın bır ıkı gune takılmayın pek bence
Canim butun devlet hastanelerinin acili yapar bu tahlili acil kadin doguma git kanda gebelik testi rica ediyorum suphem var de 1 saate alirsin sonucu..bu tedirginligi de stresi de bosuna yasatma kendine bence
Gecmis olsun iyi bak kendnine de bebisedeeeYine dudakta uçuk vakası, gece çok üşümüştüm bilmiştim böyle olacağını. Halsizlik bacak ağrısı, kol ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı ne ararsanız var mübarek![]()