• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yine dudakta uçuk vakası, gece çok üşümüştüm bilmiştim böyle olacağını. Halsizlik bacak ağrısı, kol ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı ne ararsanız var mübarek :kızgın:

Benim bugün kasıklarım çok sancıyor korkutuyor beni böyle olunca doktor dün normal dedi ama tam aşağısı köşeleri böyle sancı giriyor ayakta da kalmadım işyerinde hatta öğlen yattım. Ve maalesef şimdidem dişim ağrımaya başladı dolgu olması gereken bir dişim vardı yaptırmadım başıma iş açacak galiba.

Benim bugün kasıklarım çok sancıyor korkutuyor beni böyle olunca doktor dün normal dedi ama tam aşağısı köşeleri böyle sancı giriyor ayakta da kalmadım işyerinde hatta öğlen yattım. Ve maalesef şimdidem dişim ağrımaya başladı dolgu olması gereken bir dişim vardı yaptırmadım başıma iş açacak galiba.
Canım kasık ağrısı bendede var adet olucam gibi sinir oluyorum. Diş içinde inşallah geçer ağrısı çok zordur

Doktordan geliyorum . En riskli gebelik sende dedi Dr . Tek yumurta ikizi ve tek plasenta dedi . Sen artık Eskişehir de tıp fakultesindesin dedi . Üzüldüm ya . Allah'tan hayırlısı tabii ama şimdilik yolunda olması beni rahatlatıyor . Riskli olup olmadığı ilerleyen haftalarda çıkacakmış . Bebeklerden biri çok beslenip diğeri az beslenebilirmis falan. Allah'a dua etmekten başka çare yok

Canim regl dongu tarihinde birkac ay boyle adet olacakmis gibi kasik agrilari olabiliyormus...ama bol su icip istirahatte onemli bu gunlerde..telas yapma ama kendini de dinlendir hatta 2-3 gun rapor al istersen..ben 3 gun aldim bugun mesela

Bende sat ı baz alıyorum gun gelıyor onden gıdıyo gun gelıyor arkadan kızım benım hep 1 haftan onden gıdıyordu ama ona ragmen 41. Haftada sezaryanla aldık artık sız yıne sata gore degerlendırın bır ıkı gune takılmayın pek bence
Oooo bayagi gec dogum yapmissiniz ben kizimi 37. Haftada yapmistim

Arkadaslar bugun bende hastaneye gittim..pitircigimizin kalp atisini gorduk cok sukur sonunda!7+1 gun olctu dr sata gore 7+4 idi zaten..10.4 mm boyu epeyce uzun demek ki :p ramzi teorisini okumustum birileri yazmisti sordum dr a keseye gore soldaymis bebis buna gore kiz oluyor cin takvimine gore erkek bulmustum bakalim ne olacak :KK70: Rabbim saglikli hayirli huzurlu evlat versin hepimize!3 gun rapor aldim ve bulantilar icin premesis onerdi dr ona basladim ayrica..geldigimde yazacak halde degildim uyumusum 3 saat iyi geldi kendime geldim azicik..

Back