- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #6.281
Ayy canim bu gebelik testi ise pozitif tabii ki! Gozun aydin bugun de versen kanda cikar zaten..adet gecikmen var miydi?
Tüp bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canim bu gebelik testi ise pozitif tabii ki! Gozun aydin bugun de versen kanda cikar zaten..adet gecikmen var miydi?
Canım belli ya işte inş kimyasala dönmezse hamilesin içini rahat tut. Kan verirsen pozitifi görürsğn hayırlı olsunSizce var mı
Bu silik nedir
Yarın sabah gidip kan vereceğim
Bu kafamdaki karışıklık hiç hoşuma gitmedi
Eki Görüntüle 2107582
Canım belli ya işte inş kimyasala dönmezse hamilesin içini rahat tut. Kan verirsen pozitifi görürsğn hayırlı olsun
Demekki agrisi azaliyor bikac arkadas daha öyle yazmis iyi bari.Cnm ben hamileliligimi ogrenmeden 10 gun once baslamisti hala da devam ediyor ama 2 gundur biraz azaldu gibi
Canım çıkar benim 3. Gün embriyosu idi 10. Gün 75 çıktı senin daha fazla bile çıkabilirGeçen pazartesi transfer oldu
12.gün cumartesi yap test dedi doktor
Kan direk yaptır
Testler kafa karıştırır demişti
Yarı kan testi yapsam net çıkmaz mı
10.gün
Sabah gidip kan vereceğimCanım çıkar benim 3. Gün embriyosu idi 10. Gün 75 çıktı senin daha fazla bile çıkabilir
Kız var tabi bunda bebiş koşup gidip kan ver, benim ilk testim o kadar silik ki belli belirsiz çizgi görünce bile koşa koşa gitmiştim doktora kan vermeyeİnşallah canım inşallahhhh
Eğer bu gebelik testiyse hamilesin canımSizce var mı
Bu silik nedir
Yarın sabah gidip kan vereceğim
Bu kafamdaki karışıklık hiç hoşuma gitmedi
Eki Görüntüle 2107582
Kız var tabi bunda bebiş koşup gidip kan ver, benim ilk testim o kadar silik ki belli belirsiz çizgi görünce bile koşa koşa gitmiştim doktora kan vermeye
Eğer bu gebelik testiyse hamilesin canım
takvim olusturmussun belli oldu muSabah gidip kan vereceğim
takvim olusturmussun belli oldu mu
Saçmalama canım erken gebelik yapsaydın çok daha belirgin çıkardı ama normal testlerde öyle belirgin çıkmıyor. Ben 7.gün yaptım bu kadar belirgin değildi ve kan değerim 57 çıkmıştı sonra arttı çok şükür. Kendini kandırma yani hamilesin işte allahın İzniyle. Niye kendini bu güzel mucize haberinden mahrum ediyorsun kiTest günüm cumartesi
Erken diye gitmek istemedim
Birde net olmadı gebelik testi
Net çıkardı hamile olsam
Sanırım negatif sonuca hazır değilim
Sağlık ocağında mı vereceksin o yüzden mi sabahİnşallah canım
Öğleden sonra kan verilmiyor
Sabah vereceğim inşallah
Saçmalama canım erken gebelik yapsaydın çok daha belirgin çıkardı ama normal testlerde öyle belirgin çıkmıyor. Ben 7.gün yaptım bu kadar belirgin değildi ve kan değerim 57 çıkmıştı sonra arttı çok şükür. Kendini kandırma yani hamilesin işte allahın İzniyle. Niye kendini bu güzel mucize haberinden mahrum ediyorsun ki
EvetSağlık ocağında mı vereceksin o yüzden mi sabah
canım devlet hastanesine gitsene hemen. ben evde test yapmıştım çalışma saati de geçmişti dayanamadım gittim hemen acile kan verdim, 1 saate çıktı sonuç
canım devlet hastanesine gitsene hemen. ben evde test yapmıştım çalışma saati de geçmişti dayanamadım gittim hemen acile kan verdim, 1 saate çıktı sonuç
7 yıldır bir defa bile pozitif görmeyince
Böyle olunuyormuş demek ki
tabi ki niye çıkmasın, gebelik testi için kan vericem demen yeterli, inşallah güzel sonuç alırsın :)Çıkar mı canım ?