- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #6.261
Sat’ı baz alıyorum ben.Kizlar sat ve ultrasona gore haftalar farkli bazen ileri bazen geri cikiyir sata gore siz hangisini baz aliyorsnz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat’ı baz alıyorum ben.Kizlar sat ve ultrasona gore haftalar farkli bazen ileri bazen geri cikiyir sata gore siz hangisini baz aliyorsnz
Benimde bikaçgün geriydi,o yüzden 10 gün sonra gel bakalım 10 günlük büyüme varsa sorun yok dedi. Çok şükür sorun yoktu. Bende haftaya gittiğimde ikili test zamanı olacak,ikili ve dörtlü yerine nifty test yaptıracağım daha güvenilir. Benim kızım benim kopyam,bebeklik fotoğraflarımı asla ayıramazsın. Kızım benim bebeklik fotoğraflarımı görünce kendisi sanıyor,ben bu ben diyor düşün artık :) sen kendini klonlamışsın diyorlar,o yüzden şimdikide eşime benzesin istiyorum :)Bende çok takmıştım 3 gün gerideydi doktor sorun değil dese de acaba geri mi kalacak demiştim ama dün büyüdüğünü görünce rahatladım. O kadar büyümüş olabileceğini düşünememiştim. 1 ay sonra tabii tam bir bebek olacak artık baya heryeri görünür olacak hareketleri olacak belki de ve 2 li test zamanına denk geliyor doktor onu da yaparız dedi o yönden de heyecanlı olacak ayy dudakları o kadar belli ki kıvrımları şaşırdım eşime benzeyecek gibi geliyor bana
doktorlar yanlış değilsem 14.gün testi öneriyorlar erken yaptığın için silik cıkmış olabilirEvet canım 9.gün
Var var benceSizce var mı
Bu silik nedir
Yarın sabah gidip kan vereceğim
Bu kafamdaki karışıklık hiç hoşuma gitmedi
Eki Görüntüle 2107582
Pozitif bence kaçıncı gun
doktorlar yanlış değilsem 14.gün testi öneriyorlar erken yaptığın için silik cıkmış olabilir
Var var bence
Bende de öyle daha reglime 5/6gğn wardı ben dedim kendi kendime ahanda gelioooCnm ben hamileliligimi ogrenmeden 10 gun once baslamisti hala da devam ediyor ama 2 gundur biraz azaldu gibi
Kabız olmamaya dikkat et çoğu hamilelikte oluyor kuru kayısı günde 2litre suKızlar çok utanarak soruyorum ama şimdiden hemoroid problemi yaşayan var mı bu sabah kötü bir sürprizle karşılaştım da
Hoşgeldin nerdenMerhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. 9 haftalık hamileyim (aslında 10 fakat 1 hafta geriden geliyoruz). Dün bebeğimizi gördük, içimiz biraz rahatladı. 3 hafta sonra ikili test için gideceğim.
Geçen yıl mart ayında bir kaybım olduğu için biraz temkinliyiz.
Hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.
Aynen cnm bende anlamistim bu iste bi is var diye gercekten de dusundugum gibi cikti. Hatta markete gitmistim adetten 3 gun once filan ped alicaktim aldim ama dedim Allahim insallah kullanmamam dedim oyle de cikti rabbim nasip ettiBende de öyle daha reglime 5/6gğn wardı ben dedim kendi kendime ahanda geliooo
Kabız olmamaya dikkat et çoğu hamilelikte oluyor kuru kayısı günde 2litre su
Hoşgeldin nerden
Çin yagi yada nane yagi olarak bilinen alman mali bir urun var canim.eczanelerde yada buyuk aktarlarda bulabilirsin..saf gercek nane yagidir extra hic bir katkisi yok dogal bir urun..bebeklerin odasina kalorifer petegi ustune de damlatabilirsin..bunu sadece peceteye 1-2 damla damlatip kokluyorsun..bugusu filan asiri goz yakar yapamazsin sanirim...solunum yollarini acip bas agrini hafifletir ama dikkat et eline degen kismi gozune filan surme epey keskin!ama ben bayagi bir rahatlamistimKızlar sinüzitten ölüyorum. Burnum taş gibi. Asla nefes alamıyorum. Gece uykusu nerdeyse hiç yok. Papatya, kekik, viks buğusu yapıyorum. Okyanus suyu, ılık tuzlu su yapıyorum yok yok yok . Hiç bişi fayda etmıyor. Var mı değişik bir fikri olan, başımda çatlıyor, çok fena durumum walla
İzmirBende de öyle daha reglime 5/6gğn wardı ben dedim kendi kendime ahanda geliooo
Kabız olmamaya dikkat et çoğu hamilelikte oluyor kuru kayısı günde 2litre su
Hoşgeldin nerden
doktorumun ultrasona baktıktan sonraki söylediğini baz alıyorum. doktorun dediğine göre 7+4 üm sat a göre 8+0Kizlar sat ve ultrasona gore haftalar farkli bazen ileri bazen geri cikiyir sata gore siz hangisini baz aliyorsnz
Canım benim gittiğim ilk doktor sata göre 4 gün geri demişti, dün gittiğim doktor da geri değil tam zamanında dedi gününü yakalamış herhalde o yüzden sat ı baz alıyorumKizlar sat ve ultrasona gore haftalar farkli bazen ileri bazen geri cikiyir sata gore siz hangisini baz aliyorsnz
bende izmir neresinden canım:)
Ayy canim bu gebelik testi ise pozitif tabii ki! Gozun aydin bugun de versen kanda cikar zaten..adet gecikmen var miydi?Sizce var mı
Bu silik nedir
Yarın sabah gidip kan vereceğim
Bu kafamdaki karışıklık hiç hoşuma gitmedi
Eki Görüntüle 2107582
bence hamişsin :) Rabbim kucağını boş koymasın bol bol dinlen ayağının altına da yastık koy uzan hatta :) keyfini çıkarSon attığım gebelik testi
Ama Ovülasyon kadar net değil
Birde jel karıştı idrara
bence hamişsin :) Rabbim kucağını boş koymasın bol bol dinlen ayağının altına da yastık koy uzan hatta :) keyfini çıkar