• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende çok takmıştım 3 gün gerideydi doktor sorun değil dese de acaba geri mi kalacak demiştim ama dün büyüdüğünü görünce rahatladım. O kadar büyümüş olabileceğini düşünememiştim. 1 ay sonra tabii tam bir bebek olacak artık baya heryeri görünür olacak hareketleri olacak belki de ve 2 li test zamanına denk geliyor doktor onu da yaparız dedi o yönden de heyecanlı olacak ayy dudakları o kadar belli ki kıvrımları şaşırdım eşime benzeyecek gibi geliyor bana
Benimde bikaçgün geriydi,o yüzden 10 gün sonra gel bakalım 10 günlük büyüme varsa sorun yok dedi. Çok şükür sorun yoktu. Bende haftaya gittiğimde ikili test zamanı olacak,ikili ve dörtlü yerine nifty test yaptıracağım daha güvenilir. Benim kızım benim kopyam,bebeklik fotoğraflarımı asla ayıramazsın. Kızım benim bebeklik fotoğraflarımı görünce kendisi sanıyor,ben bu ben diyor düşün artık :) sen kendini klonlamışsın diyorlar,o yüzden şimdikide eşime benzesin istiyorum :)

Merhaba arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım. 9 haftalık hamileyim (aslında 10 fakat 1 hafta geriden geliyoruz). Dün bebeğimizi gördük, içimiz biraz rahatladı. 3 hafta sonra ikili test için gideceğim.

Geçen yıl mart ayında bir kaybım olduğu için biraz temkinliyiz.

Hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.

Pozitif bence kaçıncı gun

doktorlar yanlış değilsem 14.gün testi öneriyorlar erken yaptığın için silik cıkmış olabilir

Geçen pazartesi transfer oldu
12.gün cumartesi yap test dedi doktor
Kan direk yaptır
Testler kafa karıştırır demişti
Yarı kan testi yapsam net çıkmaz mı
10.gün

Cnm ben hamileliligimi ogrenmeden 10 gun once baslamisti hala da devam ediyor ama 2 gundur biraz azaldu gibi
Bende de öyle daha reglime 5/6gğn wardı ben dedim kendi kendime ahanda geliooo:kızgın:
Kızlar çok utanarak soruyorum ama şimdiden hemoroid problemi yaşayan var mı :eek: bu sabah kötü bir sürprizle karşılaştım da :bicak:
Kabız olmamaya dikkat et çoğu hamilelikte oluyor kuru kayısı günde 2litre su

Merhaba arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım. 9 haftalık hamileyim (aslında 10 fakat 1 hafta geriden geliyoruz). Dün bebeğimizi gördük, içimiz biraz rahatladı. 3 hafta sonra ikili test için gideceğim.

Geçen yıl mart ayında bir kaybım olduğu için biraz temkinliyiz.

Hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.
Hoşgeldin nerden:KK51:

Özel sağlık Sigortam var kasımda yeni poliçeme Doğum teminatı eklettim e malum şimdi hamileyim 6ay geçmesi gerekiyormuş sanırım faydalanamayacağım:KK43: bilgisi olan var mı ne yapabilirim ara ödeme uzatma falan en azından doğumu karşılasa:KK14:

Bende de öyle daha reglime 5/6gğn wardı ben dedim kendi kendime ahanda geliooo:kızgın:

Kabız olmamaya dikkat et çoğu hamilelikte oluyor kuru kayısı günde 2litre su

Hoşgeldin nerden:KK51:
Aynen cnm bende anlamistim bu iste bi is var diye gercekten de dusundugum gibi cikti. Hatta markete gitmistim adetten 3 gun once filan ped alicaktim aldim ama dedim Allahim insallah kullanmamam dedim oyle de cikti rabbim nasip etti

Kızlar sinüzitten ölüyorum. Burnum taş gibi. Asla nefes alamıyorum. Gece uykusu nerdeyse hiç yok. Papatya, kekik, viks buğusu yapıyorum. Okyanus suyu, ılık tuzlu su yapıyorum yok yok yok . Hiç bişi fayda etmıyor. Var mı değişik bir fikri olan, başımda çatlıyor, çok fena durumum walla :KK43:
Çin yagi yada nane yagi olarak bilinen alman mali bir urun var canim.eczanelerde yada buyuk aktarlarda bulabilirsin..saf gercek nane yagidir extra hic bir katkisi yok dogal bir urun..bebeklerin odasina kalorifer petegi ustune de damlatabilirsin..bunu sadece peceteye 1-2 damla damlatip kokluyorsun..bugusu filan asiri goz yakar yapamazsin sanirim...solunum yollarini acip bas agrini hafifletir ama dikkat et eline degen kismi gozune filan surme epey keskin!ama ben bayagi bir rahatlamistim

Kızlar dün test için gitmiştim ya sonuçlarım çıkmış cuma günü göstermeye gideceğim, ama glukoz alt sınır normal aralığı 33 olması gerekirken ben de 53 çıkmış kırmızı ok işaretiyle de belirtilmiş fazla mı sizce değer yani aklıma hemen gebelik şekeri geldi ama daha çok erken bunun çıkması için bile

Kizlar sat ve ultrasona gore haftalar farkli bazen ileri bazen geri cikiyir sata gore siz hangisini baz aliyorsnz
Canım benim gittiğim ilk doktor sata göre 4 gün geri demişti, dün gittiğim doktor da geri değil tam zamanında dedi gününü yakalamış herhalde o yüzden sat ı baz alıyorum

Bende sat ı baz alıyorum gun gelıyor onden gıdıyo gun gelıyor arkadan kızım benım hep 1 haftan onden gıdıyordu ama ona ragmen 41. Haftada sezaryanla aldık artık sız yıne sata gore degerlendırın bır ıkı gune takılmayın pek bence

Back