- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #6.241
tüp bebekti değildi sanırım erken yaptın olmasaydı ikinci çizgi hic çıkmazdı bence pozitif foto at canım bakalimŞimdi gebelik testi yaptım
var yok arası birşey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüp bebekti değildi sanırım erken yaptın olmasaydı ikinci çizgi hic çıkmazdı bence pozitif foto at canım bakalimŞimdi gebelik testi yaptım
var yok arası birşey
Bu kadar merak edıyorsan erken gebelık tetı yapsana cnm kesıne yakın sonuc verır barıNet çekemedim
Dur çekip atayım
yaptın mı canım testini, çok uzun zamandır istiyorsun inşallah bu sefer nasip olmuştur
senin son günün geçmedi ama değil mi ?Şimdi gebelik testi yaptım
var yok arası birşey
CumYı neden bekliyorsun canım. Güzel şeylerBen antepte ogretmenim mersindeki soktorumu aradim baska bi hastaneye daha git ultrason cihazlari da fark ettiriyor dedi. Bu cuma baska hastaneye gidicem bakalim insallah gelisme olur
Canım bu gebelik testi mi ovu testi mi?Sizce var mı
Bu silik nedir
Yarın sabah gidip kan vereceğim
Bu kafamdaki karışıklık hiç hoşuma gitmedi
Eki Görüntüle 2107582
eğer bu yaptığın gebelik testi ise hamilesin canım :) ama ovulasyon ise bence değilsin bir kan versen aslındaSizce var mı
Bu silik nedir
Eki Görüntüle 2107582
Yeni gördüm gebelik testiymiş:) var bence. İnşallah şenindedir bebeğin:)Sizce var mı
Bu silik nedir
Eki Görüntüle 2107582
Son attığım gebelik testieğer bu yaptığın gebelik testi ise hamilesin canım :) ama ovulasyon ise bence değilsin bir kan versen aslında
bol su iç canım en güzeli suKızlar bende de var kabızlık bu ara kayısıda mıgdemı bulandırıyo bakalım zorla bır tane yedım... ıstahım yok hıc 2 kılo vermısım tam tabı kusmaktansa buna bın şükür gogus olayı gunu gununu tutmuyor kımsenın benım bazen acı ıcınde oluyo bazen ben nıe acımıyo dıe bakıyırum
İnşallahYeni gördüm gebelik testiymiş:) var bence. İnşallah şenindedir bebeğin:)
Canım neden yarını bekliyorsun kendi doktoruna mı gideceksin. Bence bugün yaptırmalısın testi. Yarım saatte çıkıyor sonuç kada karışıklığın giderİnşallah
Kafam karmakarışık
Bu ovılasyon testı deıl dımı gebelık testı oyleyse gebelık var gozukuyor ama acaba tup bebek dıe ılaclar yuzunden bazı hormonlar yuksek olupta boyle sonuc verırmı anlamam hıc bılmıyırum sadece sorıyorım cnm ıns gebesındırSizce var mı
Bu silik nedir
Eki Görüntüle 2107582
Bu ovılasyon testı deıl dımı gebelık testı oyleyse gebelık var gozukuyor ama acaba tup bebek dıe ılaclar yuzunden bazı hormonlar yuksek olupta boyle sonuc verırmı anlamam hıc bılmıyırum sadece sorıyorım cnm ıns gebesındır
Eses07 canım sen şimdi pek ev işi yapmamaya çalış yükseğe uzanma ağır kaldırma. Yat dinlen bir güzel. Tüp bebek miydi?
İnşallah seninledir minnoşun canım:)Evet canım 9.gün
Test günüm cumartesiCanım neden yarını bekliyorsun kendi doktoruna mı gideceksin. Bence bugün yaptırmalısın testi. Yarım saatte çıkıyor sonuç kada karışıklığın gider
İnşallah seninledir minnoşun canım:)