• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bende de var kabızlık bu ara kayısıda mıgdemı bulandırıyo bakalım zorla bır tane yedım... ıstahım yok hıc 2 kılo vermısım tam tabı kusmaktansa buna bın şükür :olamaz: gogus olayı gunu gununu tutmuyor kımsenın benım bazen acı ıcınde oluyo bazen ben nıe acımıyo dıe bakıyırum :KK45:

yaptın mı canım testini, çok uzun zamandır istiyorsun inşallah bu sefer nasip olmuştur :dua:

Sizce var mı
Bu silik nedir
Yarın sabah gidip kan vereceğim
Bu kafamdaki karışıklık hiç hoşuma gitmedi
20180207_121932.jpg

Kızlar bende de var kabızlık bu ara kayısıda mıgdemı bulandırıyo bakalım zorla bır tane yedım... ıstahım yok hıc 2 kılo vermısım tam tabı kusmaktansa buna bın şükür :olamaz: gogus olayı gunu gununu tutmuyor kımsenın benım bazen acı ıcınde oluyo bazen ben nıe acımıyo dıe bakıyırum :KK45:
bol su iç canım en güzeli su

Sizce var mı
Bu silik nedir
Yarın sabah gidip kan vereceğim
Bu kafamdaki karışıklık hiç hoşuma gitmedi
Eki Görüntüle 2107582
Bu ovılasyon testı deıl dımı gebelık testı oyleyse gebelık var gozukuyor ama acaba tup bebek dıe ılaclar yuzunden bazı hormonlar yuksek olupta boyle sonuc verırmı anlamam hıc bılmıyırum sadece sorıyorım cnm ıns gebesındır

Bu ovılasyon testı deıl dımı gebelık testı oyleyse gebelık var gozukuyor ama acaba tup bebek dıe ılaclar yuzunden bazı hormonlar yuksek olupta boyle sonuc verırmı anlamam hıc bılmıyırum sadece sorıyorım cnm ıns gebesındır

İnşallah canım
Sabah gideceğim
İnşallah kan da belli olur

Canım neden yarını bekliyorsun kendi doktoruna mı gideceksin. Bence bugün yaptırmalısın testi. Yarım saatte çıkıyor sonuç kada karışıklığın gider
Test günüm cumartesi
Erken diye gitmek istemedim
Birde net olmadı gebelik testi
Net çıkardı hamile olsam
Sanırım negatif sonuca hazır değilim

Kizlar sat ve ultrasona gore haftalar farkli bazen ileri bazen geri cikiyir sata gore siz hangisini baz aliyorsnz

Back