- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #6.221
Bende acıbadem özlem özgür gürsoya gidiyorum,oğlumun doğumunuda o yaptırmıştı![]()
ona da gittm daha önce ben sonra bırakmıştım. Hulusi beyi önceden tanıyorum 2 aşılamamı o yapmıştı o zamnlar daha cana yakındı şimdi biraz soğuk. Ben bursa acıbamde tüp tedavisine gittiğimde dondurulmuşlar için sürekli kontrole buraya gelme orada hulusi var ona git dedi doktorum tanıyorumm zaten diye de ona gittim rahimde sıvı görmüştü hulusi transfer olacağı belli değildi ama bursadaki doktor görmedi transfer oldu hamile kaldım ilk kontrole bursaya gittim ilk dün gittim hamile kaldıktan sonra hulusiye tabi ben girmeden o sistemden baktı sanırım bilgileri hastaneler arası görebiliyorlar ben girdim güzel haberle geldim dedim yüzüme bile bakmadı bilgisayar ekranına baktı hmm hayırlı olsun dedi. ultrasonda güzel baktı Allah için iki kere kısa kısa dinletti falan boyutunu söyledi ama soğuk geldi güveniyorum da gerçi de kararsız da kaldık eşimle bakalım işyerinde bir arkadaiım da orada mine inan da yaptı doğumunu. Bir de randevu saatimiz 9.30 olmasına rağmen saat 10'a geliyordu ancak geldi hastaneye bizde önce randevusu yoktu demek ki ama bizi de bekletti