2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende acıbadem özlem özgür gürsoya gidiyorum,oğlumun doğumunuda o yaptırmıştı

ona da gittm daha önce ben sonra bırakmıştım. Hulusi beyi önceden tanıyorum 2 aşılamamı o yapmıştı o zamnlar daha cana yakındı şimdi biraz soğuk. Ben bursa acıbamde tüp tedavisine gittiğimde dondurulmuşlar için sürekli kontrole buraya gelme orada hulusi var ona git dedi doktorum tanıyorumm zaten diye de ona gittim rahimde sıvı görmüştü hulusi transfer olacağı belli değildi ama bursadaki doktor görmedi transfer oldu hamile kaldım ilk kontrole bursaya gittim ilk dün gittim hamile kaldıktan sonra hulusiye tabi ben girmeden o sistemden baktı sanırım bilgileri hastaneler arası görebiliyorlar ben girdim güzel haberle geldim dedim yüzüme bile bakmadı bilgisayar ekranına baktı hmm hayırlı olsun dedi. ultrasonda güzel baktı Allah için iki kere kısa kısa dinletti falan boyutunu söyledi ama soğuk geldi güveniyorum da gerçi de kararsız da kaldık eşimle bakalım işyerinde bir arkadaiım da orada mine inan da yaptı doğumunu. Bir de randevu saatimiz 9.30 olmasına rağmen saat 10'a geliyordu ancak geldi hastaneye bizde önce randevusu yoktu demek ki ama bizi de bekletti

Canım sen viksi doktoruna sordun mu? Ben sormuştum kesinlikle kullanmayacaksın demişti. Aman diyeyim

Valla bi kaç gündür benim de azaldı biraz kafamı karıştırmıyor değil inşallah bebeklerimiz bizimledir

Canim tup bebek benimki. Son adet tarihi degilmia benim hesaplamam ama bi kere oyle girmis bulundum burada. 7 haftalik normalde

Acıbadem de olsa bazen bekliyoruz yoğunluk vs den dolayı,ben çok şükür memnunum özlem hanım içinde soğuk derler ama benim kanım kaynadı 2010 dan beri ona gidiyorum,oğlumun doğumunu yaptırdı çok şükür herşey iyi geçti. Doktor işi o bunu dedi bu şunu dedi kulak asmayacaksın dr un soğukta olsa seni tatmin ediyor mu sorularına yeterli cvp alıyor musun ona bakacaksın; yoksa her dr ile ilgili çok olumsuzluklar anlatanlar var. Mine hanım eskiden devlet hastanesindeydi annemden biliyorum iyi bir dr muş,deneyebilirsin ilk gebeliğin mi senin?

Canım süper haber maşallah ben de cumartesi tüp bebek doktoruma gidicem inşallah bebeğim iyidir gün yaklaştıkça insan korkuyormuş daha çok onu anladım göğüslerimin acısı geçti diye dertleniyorum ben de mide halleri hazımsızlık vs devam ettiği için rahatlatıyorum kendimi umarım her şey yolunda gider snein için de benim için de

Gözün aydın sağlıkla kalp atışlarında duyarsın inşallah haftayada girsen duyulur bnce, satını bence 5+2olacsk şekilde düzenle sen kafan karışmasın burda yanlış linke göre 8haftadasın
evet ultrasona gore ben ekim annesi gorunuyorum 6 ekim görünüyor sezeryanliyim eylül sonunda doğar

bebişi aç bırakma ama azcık atıştır bence arkadaşım :) bende çalışıyorum dediğin gibi sabahları yataktan resmen sürünerek kalkıyorum evde oluncada hep yatma derdindeyim :)

Cnm sen neden kullaniyorsun progestani bana da hapini verdi doktor dusuk tehlikem var sende de varsa yatip dinlenmen gerek degil mi

Cnm ben hamileliligimi ogrenmeden 10 gun once baslamisti hala da devam ediyor ama 2 gundur biraz azaldu gibi

Kızlar çok utanarak soruyorum ama şimdiden hemoroid problemi yaşayan var mı bu sabah kötü bir sürprizle karşılaştım da

Şimdi gebelik testi yaptım
var yok arası birşey

Kızlar çok utanarak soruyorum ama şimdiden hemoroid problemi yaşayan var mı bu sabah kötü bir sürprizle karşılaştım da
Cnm benim kizimda da olmustu ama son aylarda ..ama hic bir sikinti yapmadi eger herhangi bir wc sıkıntın olursa rahatsizlik veriyor yoksa sıkintı olmuyor. Kuru kayisi ye herhangi bir sorun yaratmasin

İnşallah canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…