- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.221
Bende acıbadem özlem özgür gürsoya gidiyorum,oğlumun doğumunuda o yaptırmıştı
Canım sen viksi doktoruna sordun mu? Ben sormuştum kesinlikle kullanmayacaksın demişti. Aman diyeyimKızlar sinüzitten ölüyorum. Burnum taş gibi. Asla nefes alamıyorum. Gece uykusu nerdeyse hiç yok. Papatya, kekik, viks buğusu yapıyorum. Okyanus suyu, ılık tuzlu su yapıyorum yok yok yok . Hiç bişi fayda etmıyor. Var mı değişik bir fikri olan, başımda çatlıyor, çok fena durumum walla
Benim 6.günümde normal idrar testinde çıkmıştı. Erken gebelikte çok daha belirgindi. 5.gün embriyosu ise çıkabilir.Daha transferin 7.günüm ya erken
Valla bi kaç gündür benim de azaldı biraz kafamı karıştırmıyor değil inşallah bebeklerimiz bizimledirGünaydin kizlar. Benim hamileligimi ögrendigim günden beri gögüslerim ageiyo hatta gece üzerine zor yatiyorum uclari da hassaslasti. Ama bu sabah kalktigimda sanki eski agrisi yok gibi hatta biraz sertligi bile azalmis gibi. Normal mi acaba sasirdim birden.
Insallah canim insan herseyden bi belirti ariyo böyle ilk zamanlar sanirimValla bi kaç gündür benim de azaldı biraz kafamı karıştırmıyor değil inşallah bebeklerimiz bizimledir
Canim tup bebek benimki. Son adet tarihi degilmia benim hesaplamam ama bi kere oyle girmis bulundum burada. 7 haftalik normalde9hafta görünüyor linkin geriden mi geliyordu Bebek vajinalden bile o kadar duyuldu demek inşallah tutunur sana canım bence başka bir dra daha git bugün usg dandikti belki. Ben iki gün önce ki doktorda duyulmuyordu sadece gördük atışını dün gittiğim ama usg kaliteliydi ve ses baya kuvvetliydi. İnşallah sağlıkla gelişir kuzun
Senin birde iki tane depolardan yerler bişey bulamazlarsa bence daha dikkat etmelisin beslenmene, 2yumurta pekmez ceviz 2bardak süt 1kase yoğurt ağırlıkla kırmızı et balık yemeye özen gösteriyorum.
Hadi bakalımgörelim pipoşu
İnşallah 7yılın mükafatı bu sene olur canım
Haberleri bekliyoruz canım
İnşallah bir kaç fukarayı sevindir, dua et enerjini iyi tut sıkıntıya girme ki bebiş tutunsun inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorum ki hatta duygulandım iki hamileliğimde bende çalışıyordum kendi işimizdi ama sabah kalkıp pc başına oturmak bile eziyetti 2010mart topiğindeki çalışmayan evde yatabilen annelere sinir olurdum hepşükür şimdi yataktan yazıyorum ama sen bana sinir olma bizde geçtik oralardan
Ovulasyonmuş onu bilemeyeceğim pardon
Acıbadem de olsa bazen bekliyoruz yoğunluk vs den dolayı,ben çok şükür memnunum özlem hanım içinde soğuk derler ama benim kanım kaynadı 2010 dan beri ona gidiyorum,oğlumun doğumunu yaptırdı çok şükür herşey iyi geçti. Doktor işi o bunu dedi bu şunu dedi kulak asmayacaksın dr un soğukta olsa seni tatmin ediyor mu sorularına yeterli cvp alıyor musun ona bakacaksın; yoksa her dr ile ilgili çok olumsuzluklar anlatanlar var. Mine hanım eskiden devlet hastanesindeydi annemden biliyorum iyi bir dr muş,deneyebilirsin ilk gebeliğin mi senin?ona da gittm daha önce ben sonra bırakmıştım. Hulusi beyi önceden tanıyorum 2 aşılamamı o yapmıştı o zamnlar daha cana yakındı şimdi biraz soğuk. Ben bursa acıbamde tüp tedavisine gittiğimde dondurulmuşlar için sürekli kontrole buraya gelme orada hulusi var ona git dedi doktorum tanıyorumm zaten diye de ona gittim rahimde sıvı görmüştü hulusi transfer olacağı belli değildi ama bursadaki doktor görmedi transfer oldu hamile kaldım ilk kontrole bursaya gittim ilk dün gittim hamile kaldıktan sonra hulusiye tabi ben girmeden o sistemden baktı sanırım bilgileri hastaneler arası görebiliyorlar ben girdim güzel haberle geldim dedim yüzüme bile bakmadı bilgisayar ekranına baktı hmm hayırlı olsun dedi. ultrasonda güzel baktı Allah için iki kere kısa kısa dinletti falan boyutunu söyledi ama soğuk geldi güveniyorum da gerçi de kararsız da kaldık eşimle bakalım işyerinde bir arkadaiım da orada mine inan da yaptı doğumunu. Bir de randevu saatimiz 9.30 olmasına rağmen saat 10'a geliyordu ancak geldi hastaneye bizde önce randevusu yoktu demek ki ama bizi de bekletti
Canım süper haber maşallahKızlar geldim doktordan kalp atışını dinledim ilk defa geçen sefer dinlememiştik o kadar güzel birşey ki. Doktor herşey yolunda dedi kese aşağıda değil kanama alanı yok kalp atışı hızı sayısı iyi dedi 1 cm olmuş bana 10 gün önceye göre baya büyük geldi göz oyukları falan belliydi yatıyordu tüm gün izlesem bıkmam. tahliller yapıldı cuma günü çıkacak sağlık ocağına da gittim kayıt yaptırdım ya doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl dayanıcam ben
evet ultrasona gore ben ekim annesi gorunuyorum 6 ekim görünüyor sezeryanliyim eylül sonunda doğarGözün aydın sağlıkla kalp atışlarında duyarsın inşallah haftayada girsen duyulur bnce, satını bence 5+2olacsk şekilde düzenle sen kafan karışmasın burda yanlış linke göre 8haftadasın
bebişi aç bırakma ama azcık atıştır bence arkadaşım :) bende çalışıyorum dediğin gibi sabahları yataktan resmen sürünerek kalkıyorum evde oluncada hep yatma derdindeyim :)Canım bende istesem çıkarım hani zor durumda kalmayız mecbur değilim ama evde daha beter oluyorum hep uyumak istiyorum kafam hiç kalkmıyor dün doktora gideceğim diye izin aldım sonra eve gittim birşeylerde yiyince devrilip yattım 2 saat uyumuşum aptal gibi oldum çalışmak iyi oluyor kafam dağılıyor arkadaşlar falan o yüzden ama bugün gerçekten çok uykum var gece erken yatayım bari. Hatta öğle tatilinde de yemeğe gitmeyip bir odamız var orada yatayım diyorum zaten midemde bulanıyor ve yemekte kuru fasulye varmış
Cnm sen neden kullaniyorsun progestani bana da hapini verdi doktor dusuk tehlikem var sende de varsa yatip dinlenmen gerek degil miGünaydın kızlaar. İşe geldim bende ama nasıl geldim yataktan kazıyarak çıktım yani çok uykum var saat 7 de hava hala zifiri karanlıktı. Bir tane yumurta yedim progestan fitili yaptım 15 dk falan yatmam gerekiyor zaten biraz daha uyudum kalktım hazırlandım başım ağrıyor şu an hava sis göz gözü görmüyor şimdi evde yatmak vardı.
Cnm ben hamileliligimi ogrenmeden 10 gun once baslamisti hala da devam ediyor ama 2 gundur biraz azaldu gibiGünaydin kizlar. Benim hamileligimi ögrendigim günden beri gögüslerim ageiyo hatta gece üzerine zor yatiyorum uclari da hassaslasti. Ama bu sabah kalktigimda sanki eski agrisi yok gibi hatta biraz sertligi bile azalmis gibi. Normal mi acaba sasirdim birden.
Gözün aydın cnm,sağlıkla duyarsın kalp atışlarınıda inşevet ultrasona gore ben ekim annesi gorunuyorum 6 ekim görünüyor sezeryanliyim eylül sonunda doğar
ben ilk hamileliğimde ovulasyon testi ile hamile kalmıştım. Bu çift çizgi senin yumurtlama döneminde olduğunu gösterir ümitini kırmak istemem canım ama ovulasyon testi ile gebelik testi yapılmaz diye biliyorum. İnşallah iyi haberler alırsın ve hamilesindir.
Cnm benim kizimda da olmustu ama son aylarda ..ama hic bir sikinti yapmadi eger herhangi bir wc sıkıntın olursa rahatsizlik veriyor yoksa sıkintı olmuyor. Kuru kayisi ye herhangi bir sorun yaratmasinKızlar çok utanarak soruyorum ama şimdiden hemoroid problemi yaşayan var mıbu sabah kötü bir sürprizle karşılaştım da
Cnm buraya atsana bakalımŞimdi gebelik testi yaptım
var yok arası birşey
9hafta görünüyor linkin geriden mi geliyordu Bebek vajinalden bile o kadar duyuldu demek inşallah tutunur sana canım bence başka bir dra daha git bugün usg dandikti belki. Ben iki gün önce ki doktorda duyulmuyordu sadece gördük atışını dün gittiğim ama usg kaliteliydi ve ses baya kuvvetliydi. İnşallah sağlıkla gelişir kuzun
Senin birde iki tane depolardan yerler bişey bulamazlarsa bence daha dikkat etmelisin beslenmene, 2yumurta pekmez ceviz 2bardak süt 1kase yoğurt ağırlıkla kırmızı et balık yemeye özen gösteriyorum.
Hadi bakalımgörelim pipoşu
İnşallah 7yılın mükafatı bu sene olur canım
Haberleri bekliyoruz canım
İnşallah bir kaç fukarayı sevindir, dua et enerjini iyi tut sıkıntıya girme ki bebiş tutunsun inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorum ki hatta duygulandım iki hamileliğimde bende çalışıyordum kendi işimizdi ama sabah kalkıp pc başına oturmak bile eziyetti 2010mart topiğindeki çalışmayan evde yatabilen annelere sinir olurdum hepşükür şimdi yataktan yazıyorum ama sen bana sinir olma bizde geçtik oralardan
Ovulasyonmuş onu bilemeyeceğim pardon
Cnm buraya atsana bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?