- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #6.181
Canım bu ovulasyon değilmi onlar hep silik çıkıyo gebelik testiyse zaten hamilesin demektirBen bu zamana kadar hiç silik çizgi bile hiç görmemiştim desem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu ovulasyon değilmi onlar hep silik çıkıyo gebelik testiyse zaten hamilesin demektirBen bu zamana kadar hiç silik çizgi bile hiç görmemiştim desem![]()
Canım bu ovulasyon değilmi onlar hep silik çıkıyo gebelik testiyse zaten hamilesin demektir
Yarın güzel haberlerle gel inşallah canım o zaman hakkında hayırlısıOvülasyon ama ben bunda da hiç çift çizgi görmedim yıllardır
Adetlerim düzenidir oysa ki
yaptın mı canım testini, çok uzun zamandır istiyorsun inşallah bu sefer nasip olmuşturBen bu zamana kadar hiç silik çizgi bile hiç görmemiştim desem![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. İnşallah bebeğin sağlıkla hayata tutunur.Hosuma gitmedi dedi kalp anomalisi olabilir bebekte dedi. Haftaya bidaha bakilacak![]()
Sagol canim insallah..Melindanaz Allah'ın mucizesi çoktur . Diliyorum ki seninde bir sonraki randevun mutlulukla sonuçlanır . Allah yardımcınız olsun
Amim canim yiyecek ekmegi vardir insallah saglik ve sihhatleHakkınızda hayırlısı olsun canım. İnşallah bebeğin sağlıkla hayata tutunur.![]()
canım 6+1 yeni atmaya başlamıştır kalbi hızlanır inşallah zamanlaAmim canim yiyecek ekmegi vardir insallah saglik ve sihhatle
Bu doktorlar hep kotu seyler soyluyorlar sordum onu da 6 haftalik kalbi yeni islev goruyodur diye. Oyle bisey yok dedicanım 6+1 yeni atmaya başlamıştır kalbi hızlanır inşallah zamanla
Amim canim yiyecek ekmegi vardir insallah saglik ve sihhatle
Günaydın. İnşalah güzel haberlerle gelirsinGünaydın herkese güzel bir gün olsun
Bende dr gidicem 9 da umarım herşey yolundadir
içini ferah tut iyi olacak inşallah bi daha ne zaman cagirdiBu doktorlar hep kotu seyler soyluyorlar sordum onu da 6 haftalik kalbi yeni islev goruyodur diye. Oyle bisey yok dediki benim sigindigim tek bahanem bu
Insallah canim benim. Evde ayaklarimi yukari uzattim bebise kan gitsin diye bakalim cuma gunu baska doktor neler dicekİnşallah canım güzel dualar et. Eksik dualarımızı da Allah güzellikle tamamlasın inşallah.
Ben antepte ogretmenim mersindeki soktorumu aradim baska bi hastaneye daha git ultrason cihazlari da fark ettiriyor dedi. Bu cuma baska hastaneye gidicem bakalim insallah gelisme oluriçini ferah tut iyi olacak inşallah bi daha ne zaman cagirdi
Canim gecmis olsun ben de gunlerdir hastayım sinüzit degil herhalde ama yataklara yapıştım hatta keske baştan doktora gitseydim de bu kadar ağır geçirmeseydim diye düşündün . Bence bi doktora git belki Gebelikte kullanabileceğin bir şey verir sinüzit çünkü kendi kendine geçer mi bilemiyorumKızlar sinüzitten ölüyorum. Burnum taş gibi. Asla nefes alamıyorum. Gece uykusu nerdeyse hiç yok. Papatya, kekik, viks buğusu yapıyorum. Okyanus suyu, ılık tuzlu su yapıyorum yok yok yok . Hiç bişi fayda etmıyor. Var mı değişik bir fikri olan, başımda çatlıyor, çok fena durumum walla![]()