• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
merhaba kızlar bende daha kan vermedm ama testte pozitif çıktı reglı de olmadım funum 4 gun gectı aksm kan vercem ıns son adet tarıhıne göre dogum tarıhımde kendı doğum tarıhıme denk gelıyo :) o yuzden cok sevınnıyorum

Canim benim. Kucuk die doktor gecen hafta vajinadan bakti bu haftada tsh yuksek dusuk tehlikesi varmi yokmu die vajinadan bakti bundan sonra aylik gidicem ve artk vajinadan rahatsz etmem dedi bakalim

Canim benim. Kucuk die doktor gecen hafta vajinadan bakti bu haftada tsh yuksek dusuk tehlikesi varmi yokmu die vajinadan bakti bundan sonra aylik gidicem ve artk vajinadan rahatsz etmem dedi bakalim

Tsh yeni mi farkettiniz dikkat edin ona lütfen ona kaç çıktı tsh değeriniz bende de var ilaç kullanıyorum allahtan ama bende tekrar ölçtürmeye gideceğim

Benim de tsh yükselmiş geçen ay 2.3 olan hamile olduğum bu ay 7 ye çıkmış 1 haftadır ilaç kullanıyorum haftaya kontrol var. Sebebini sordum gebelikte yükselebiliyor ilaçla düşer dedi, inş düşmüştür değerim

:süslü:
Bulantin mi var canim :KK43: kac haftaliksin takvim yapsana.
Takvim yapamıyorum canım çok karışık dururmum geçen 20 gün leke kanama karışık yaşadım bitti ve hamile kalmışım kistim vardı hamile kalacağım aklıma bile gelmezdi aslında tahminimce çok yeni ama niye böyle oluyo anlamıyorum yemek görmeye tahammülüm yok sürekli bi öğürtü hissi var inşallah artmaz şahsen yemek yemeğe çok düşkün bi insanım :KK43:

:süslü:
Takvim yapamıyorum canım çok karışık dururmum geçen 20 gün leke kanama karışık yaşadım bitti ve hamile kalmışım kistim vardı hamile kalacağım aklıma bile gelmezdi aslında tahminimce çok yeni ama niye böyle oluyo anlamıyorum yemek görmeye tahammülüm yok sürekli bi öğürtü hissi var inşallah artmaz şahsen yemek yemeğe çok düşkün bi insanım :KK43:
Canim doktora git degerlerinden tahmini bebegin haftasini söyler. Istersen 1 hafta daha bekle

Canim doktora git degerlerinden tahmini bebegin haftasini söyler. Istersen 1 hafta daha bekle
Canım ilk gebeliğimde sürekli gittim ve beni hep sitrese soktuklar sonuç olarak 9 haftada kürtajla bitti gebeliğim kendime söz verdim gitmiycem zaten öğrendiğimizde tahmini 3 haftalık olsa 1 hafta üstünden geçti 4 haftalık olmuştur canım 3 hafta sonra gidicem inşallah

Kızlar inşallah hepimzde sağlıkla ilerleriz...ben 3 ara 3 ana ögün olarak yemek duzenimi oturtmaya calisiyorum..tuz şeker hamurisi azalttim...bu şekilde dikkat etmeye calisiyorum...boyle olunca da acligimi hissetmiyorum..iyi oluyor...

Back