• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya insallah o kadar çok istiyorum ki, bi de bişiy de sorcam mesela dün ki idrar testim de gölge şeklindeydi ikinci çizgim bugün gene idrar testi yaptım biraz daha rengi döndü pembemsi ince kıl gibi çizgi oluştu yAni bu benim beta değerimin arttığını gösterir dimi
Hiç bir fikrim yok. İlk bebek galiba :)

Bence regl gününü bekle daha bir haftan var. Gecikmeden 5-6 gün sonra doktora gitsen keseyi görürsün. 15-20 gün sonra da kalp atışını duyaraın inşallah.

Merhaba kızlar, bende geldim aranıza ben çok erken öğrendim bebeğimi yumurtlamadan 9 gün sonra çıktı idrarda kan değerim düşük daha regl tarihime de var 6-7 gün var 10.88 çıktı dün kan sonucum evet istatiksel olarak gebeyim ama bu betanın yükselmesi gerek dua edin bana olur mu ben de eylül annesi olayım ☺️
hoşgeldinnn. hayırlı olsun. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. bende yeni öğrendim daha kan testi sonucum cıkmadı. son adet tarihin neydi senin?

hoşgeldinnn. hayırlı olsun. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. bende yeni öğrendim daha kan testi sonucum cıkmadı. son adet tarihin neydi senin?
Son adet tarihim 8 aralıktı, adet döngüm 32 gündür benim, daha çok Yen'i oluşuyor sanırım bebişim ☺️

benım son adet 16 aralık ama idrar testi bayagı belirgin ya cok enteresan durumdayım. aklım almıyor. yada ben adet olmadan döllenme oldu.
Mesela bu benim bugün yaptığım idrar testim bunda daha belirgin dün yaptığıma göre

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 63
Ya insallah o kadar çok istiyorum ki, bi de bişiy de sorcam mesela dün ki idrar testim de gölge şeklindeydi ikinci çizgim bugün gene idrar testi yaptım biraz daha rengi döndü pembemsi ince kıl gibi çizgi oluştu yAni bu benim beta değerimin arttığını gösterir dimi
Hoşgeldin canım aynen bu değerinin arttığınu gösteriri

kan testini ne zmaan yaptın?
Kanı dün yaptırdığım 1 saat sonra da sonucum çıkmıştı, daha regl tarihime bile 6-7 gün var biraz daha zaman geçsin yenileyeceğim kan testini şimdi ise neredeyse kıpırdamadan yatıyorum bebişim tutunsun diye ☺️

Kanı dün yaptırdığım 1 saat sonra da sonucum çıkmıştı, daha regl tarihime bile 6-7 gün var biraz daha zaman geçsin yenileyeceğim kan testini şimdi ise neredeyse kıpırdamadan yatıyorum bebişim tutunsun diye ☺️
bence tutunmus bıle cunku testın koyulasmıs ilkine göre :) umarım katlanarak artar. seninde için rahatlar :)

benım son adet 16 aralık ama idrar testi bayagı belirgin ya cok enteresan durumdayım. aklım almıyor. yada ben adet olmadan döllenme oldu.
Canım seninki üzerine görme diyorlar ya ondan olmasın dur bakalım kan değerin belli ediyor kaç haftalık olduğunu

Mesela bu benim bugün yaptığım idrar testim bunda daha belirgin dün yaptığıma göre
Canım benimde ilk yaptığımda incecik beyaz bi çizgi vardı bende erken öğrendim sonra 2 gün dahada koyulaştı öyle biraz pembemsi çıkınca kanda 50 çıktı 2 gün sonra yine yaptım gebelik testi bu sefer kıpkırmızı çıktı buda arttığını gösteriyor inşallah :KK200:

Canım benimde ilk yaptığımda incecik beyaz bi çizgi vardı bende erken öğrendim sonra 2 gün dahada koyulaştı öyle biraz pembemsi çıkınca kanda 50 çıktı 2 gün sonra yine yaptım gebelik testi bu sefer kıpkırmızı çıktı buda arttığını gösteriyor inşallah :KK200:
yaa nasıl çok güzel olmuş benim de oyle olsun inşaallah, evde bolca gebelik testim var internetten almıştım hergun uyanınca yapmayı düşünüyorum pazar günü de gidip tekrar kan vereceğim inşaallah

yaa nasıl çok güzel olmuş benim de oyle olsun inşaallah, evde bolca gebelik testim var internetten almıştım hergun uyanınca yapmayı düşünüyorum pazar günü de gidip tekrar kan vereceğim inşaallah
Hergün yapmasanda olur 2 günde bir yap yeter benim 6 tane falan vardı 1 tane kaldı bugün yaptığım çok koyu çıktı yükselmese koyu çıkmaz zaten inşallah bebeklerimiz büyüycekler annelerin balları olcaklar:KK200:

Back