• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım özellikle bekledik keseyi görelim diye birde vajinal ultrason istemiyorum ben onun için bekledik. Çok şükür ağrım sızım yok arkadaşımda kanaman lekelenmen olmadığı sürece için rahat olsun dedi ondan rahatım birazda. Ben süt içemiyorum işte onu yapmam lazım.
evt canım olabılır
bende süt icmemde muzlu sütler vr bımde onlar dan içiyorum yogurt peynır yumurta bunları ıhmal etme

Kızzlaar bizim yarın ilk kontrolümüz var adetin üzerinden 10 gün geçmiş oluyor iyi dayandım valla ilk kontrolümüze gidicez. Keseyi görürüz inşallah 5+0 oluyorum yarın.
Ben de yarın ilk kontrolüme gidicem çok heycalıyım 5 oluyorum bende yarın inşallahh güzel sonuçlarla döneriz:KK200:

tebrikler canım burda pek kımse bırbırıne yazmıyo sanırım anlamadım
hayırlı olsun gunun gecmıymıydı kac gun yada :) bende testte pozıtıf daaha kan vermeye gıtmedım
Canım Burada çoğu annenin 2.çocğu ve ilk çocukları da küçük sanırım onlarla uğraşmaktan pek yazamıuolar mesela ben:bicak::110::halay::KK200:

Günaydın hanımlar. Benim bir oğlum var 2 yaşında. Kısmet olursa bu ikinci bebeğim olacak. Sat 8 Aralık, bat 6 ocak. ben 3 ocakta, yani bata 3 gün varken idrar yaptım silik çıktı. Ertesi gün kan verdim. Laboratuvarın referans aralığı 0-3, benim sonuç 16 çıktı. Baya erken vermiş oldum kanı, ondan mı düşük çıktı bilemiyorum ama hayırlısı olsun diyorum. Allah yazdıysa olur. Yarın tekrar kan vereceğim. Hakkımızda hayırlısı..

Günaydın hanımlar. Benim bir oğlum var 2 yaşında. Kısmet olursa bu ikinci bebeğim olacak. Sat 8 Aralık, bat 6 ocak. ben 3 ocakta, yani bata 3 gün varken idrar yaptım silik çıktı. Ertesi gün kan verdim. Laboratuvarın referans aralığı 0-3, benim sonuç 16 çıktı. Baya erken vermiş oldum kanı, ondan mı düşük çıktı bilemiyorum ama hayırlısı olsun diyorum. Allah yazdıysa olur. Yarın tekrar kan vereceğim. Hakkımızda hayırlısı..
Canım çok erken vermişsin kanı ondan bence 4 5 gün sonra normale döner endişe etme hayırlı olsun bebeğin benimde 2 yaşında kızım var:KK200:

Süperrrr çok sevindim
Doktora gittiniz mi, ben henüz karar veremedim doktor için siz karar verdiniz mi?
Henüz doktora gitmedim. 6. Haftanın dolmasını bekeyeceğim. Karından ultrasonla 8/9. Haftaya görünmüyor bende,rahmim gerideymiş. O yüzden kese için ayrı,kalp atışı için ayrı gidip her seferinde vajinal ultrason olayı olmasın dedim.
2 yaşında bir kızım var,o dönemki gebeliğimi takip eden doktoruma gideceğim. 27 kasımda zorunlu kürtaj oldum yin aynı doktora gidiyordum. Hem gebeliğimde hemde kürtajda hiçbir sıkıntı yaşamadım,memnunum doktorumdan. Öyle ki hiç adet olmadan hamile kaldım :)
Acıbademde Aylin Karahasan’a gidiyorum. Randevuları çok yoğun,eşi Mümin Karahasan’da yine Acıbademde bazende ona gidiyorum:) ikiside gerçekten çok iyi. Özel sağlık sigortan var mı bilmiyorum ama eğer varsa bence deneyebilirsin.
İlk gebeliğin mi ?

Canımm cok tesekkür ederim. Benim günüm geçmedi daha cok var .ama hesapta bir karısıklık olmalı.en son 16aralıkta adet gördüm tabi adetse.sonrada 30aralıkta lekelenmem hatta yine kanamam baslayınca test yaptım oldukca belirgin çıktı ikinci çizgi.kan verdim 358 çıktı.sanada hayırlı olsun .sağlıkla kucagına almayı nasip etsin allah.

Canım kan verip artışı gör derim.
Netlestirirsin.
Ustune görmede kırmızı kan dolu dolu regl gb beklenmez,önlemini al.

Back