• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlarr kan tahlilim 358 cıktıı inandım hamile olduğuma:21:. artık bende eylüll annelerinde yer alabilirim.:KK71::KK71: herkese sağlık ve herkesin cokk rahat bir hamilelik geçirmesini diliyorumm :KK24:

tebrikler canım burda pek kımse bırbırıne yazmıyo sanırım anlamadım
hayırlı olsun gunun gecmıymıydı kac gun yada :) bende testte pozıtıf daaha kan vermeye gıtmedım

tebrikler canım burda pek kımse bırbırıne yazmıyo sanırım anlamadım
hayırlı olsun gunun gecmıymıydı kac gun yada :) bende testte pozıtıf daaha kan vermeye gıtmedım
Canımm cok tesekkür ederim. Benim günüm geçmedi daha cok var .ama hesapta bir karısıklık olmalı.en son 16aralıkta adet gördüm tabi adetse.sonrada 30aralıkta lekelenmem hatta yine kanamam baslayınca test yaptım oldukca belirgin çıktı ikinci çizgi.kan verdim 358 çıktı.sanada hayırlı olsun .sağlıkla kucagına almayı nasip etsin allah.

Canımm cok tesekkür ederim. Benim günüm geçmedi daha cok var .ama hesapta bir karısıklık olmalı.en son 16aralıkta adet gördüm tabi adetse.sonrada 30aralıkta lekelenmem hatta yine kanamam baslayınca test yaptım oldukca belirgin çıktı ikinci çizgi.kan verdim 358 çıktı.sanada hayırlı olsun .sağlıkla kucagına almayı nasip etsin allah.
Merhaba tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Değerin gayet iyiymiş yüksek ihtimalle üstüne görme denilen şeyi yaşamış olmalısın adetle karıştırıldığı söyleniyor.

AMIN CANIM TSK EDERIM BENDE 1 RINDE REGLI OLMAM LAZIMDI HALA OLMADIM TAKVIMIDE YAPTIM AMA :) BU AKSAM KAN VERCEM BENDE BENIM BEBISIN DOGUM TARIHI DE KENDI DOĞUM TARIHIME DENK GELIYOR :)

Kızzlaar bizim yarın ilk kontrolümüz var adetin üzerinden 10 gün geçmiş oluyor iyi dayandım valla ilk kontrolümüze gidicez. Keseyi görürüz inşallah 5+0 oluyorum yarın.

BAYA BEKLEMİSSİN CANIM KONTROLE GITMEK İCİN BEN DAHA ÖNCE BEBEGIMI KAYBETTIM O YUZDEN FAZLA BEKLEMICEM GERCI GIDENE KADAR BENIM DE 10 GUN GECMS OLCAK SANIRIM BIRAZ DIKKATLI OLMAM LAZIM ARTIK FOLIK ASITE BASLADIM SÜT İÇMEYE MUZ YEMEYE BASLADIM BUNLAR BEBISI FAYDALI TAFSIYE EDERIM

BAYA BEKLEMİSSİN CANIM KONTROLE GITMEK İCİN BEN DAHA ÖNCE BEBEGIMI KAYBETTIM O YUZDEN FAZLA BEKLEMICEM GERCI GIDENE KADAR BENIM DE 10 GUN GECMS OLCAK SANIRIM BIRAZ DIKKATLI OLMAM LAZIM ARTIK FOLIK ASITE BASLADIM SÜT İÇMEYE MUZ YEMEYE BASLADIM BUNLAR BEBISI FAYDALI TAFSIYE EDERIM
Canım özellikle bekledik keseyi görelim diye birde vajinal ultrason istemiyorum ben onun için bekledik. Çok şükür ağrım sızım yok arkadaşımda kanaman lekelenmen olmadığı sürece için rahat olsun dedi ondan rahatım birazda. Ben süt içemiyorum işte onu yapmam lazım.

Back