• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
hanımlar şu gebelik takvimini nasıl yaptınız? bende yapsam fena olmaz :halay:

Merhaba iyi geceler... Benim 1 kürtaj (kalbi durdu) ve 1 düşük var... 3 ay oldu. Bu ay cok cok umutluyum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Gecmis olsuun
Tarihin ne zaman?

Bende merakla takip ediyorum burayi :) bakalim bu ay ne surprizler getirecek

Kizlar doktora gittim bugun 6 haftalik olmus gecen hafta kesem 8mm bugun 28 mm dedi doktor kalp atisinida duyduk darisi hepinize insalah ilk bebegimde donukdum ne olduguni biomedgm icin ay bundan gozyaslarim hemen hazr kalp atisi duyar duymaz akti
Ya maşallah subhanallah rabbim bizlerede nasip etsin inşallah çok sevindim 6 haftalıkmıısınız tam kalp atışlarını erken görmüşsünüz karından mı bakıldı acaba vajinalmi darısı bizlere inşallah

Kizlar doktora gittim bugun 6 haftalik olmus gecen hafta kesem 8mm bugun 28 mm dedi doktor kalp atisinida duyduk darisi hepinize insalah ilk bebegimde donukdum ne olduguni biomedgm icin ay bundan gozyaslarim hemen hazr kalp atisi duyar duymaz akti
Çok sevindim canım ya kendime olmuş gibi sevindim :) ben de dün gittim 5 haftalık dedi, 3 mm lik kesemiz 12 mm olmuş haftaya kontrolüm var inş bende duyarım küçük kalbimin atışını :KK200: bana hep karından ultrasonla baktı sen de karından belli oldu mu hemen

Back