- 23 Ocak 2016
- 197
- 397
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
İnşallah olur Allahın izniyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç haftalık yani? hayırlı olsun
Canım profilinden kişisel bilgilere gir orda tahmini doğum tarihi var onu 08-09-2018 diye bu şekilde yazınca kendi çıkıyor.hanımlar şu gebelik takvimini nasıl yaptınız? bende yapsam fena olmaz
Merhaba iyi geceler... Benim 1 kürtaj (kalbi durdu) ve 1 düşük var... 3 ay oldu. Bu ay cok cok umutluyum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Ya maşallah subhanallah rabbim bizlerede nasip etsin inşallah çok sevindim 6 haftalıkmıısınız tam kalp atışlarını erken görmüşsünüz karından mı bakıldı acaba vajinalmi darısı bizlere inşallahKizlar doktora gittim bugun 6 haftalik olmus gecen hafta kesem 8mm bugun 28 mm dedi doktor kalp atisinida duyduk darisi hepinize insalah ilk bebegimde donukdum ne olduguni biomedgm icin ay bundan gozyaslarim hemen hazr kalp atisi duyar duymaz akti
amin hepimizinki iyi gecer inş.eger erzurumda iyi bir kadn doğumcu bulursanız bana da yazın lütfen.Allah yardım etsin inşallah acil, önemli bir durum olmaz hamileliğiniz de çok rahat geçer.
O yüzden erken görülmüş olmalı maşllah güzel güzel devam etsin inşallah gebeliğinizVajinadan bakildi canim
Ben geliyorum ınsallah cnm transferim 7. G8n değeri 43 sanırım bende eylül annesi olucamHerkes normal yolla hamile kalmış sanırım benim gibi tüp bebek hamilesi yok mu :))
Çok sevindim canım ya kendime olmuş gibi sevindim :) ben de dün gittim 5 haftalık dedi, 3 mm lik kesemiz 12 mm olmuş haftaya kontrolüm var inş bende duyarım küçük kalbimin atışını bana hep karından ultrasonla baktı sen de karından belli oldu mu hemenKizlar doktora gittim bugun 6 haftalik olmus gecen hafta kesem 8mm bugun 28 mm dedi doktor kalp atisinida duyduk darisi hepinize insalah ilk bebegimde donukdum ne olduguni biomedgm icin ay bundan gozyaslarim hemen hazr kalp atisi duyar duymaz akti
Tebrikler :)Ben geliyorum ınsallah cnm transferim 7. G8n değeri 43 sanırım bende eylül annesi olucam
Ne güzellllBen geliyorum ınsallah cnm transferim 7. G8n değeri 43 sanırım bende eylül annesi olucam
Degerim artar umarım bugün 9. Gun tekrar bakıcam umarım yükselir.Ne güzellll
Teşekkürler cnmTebrikler :)
Yükselir yükselir kötü düşünme:)Degerim artar umarım bugün 9. Gun tekrar bakıcam umarım yükselir.
Pek bişey yiyemediğim için dikkat etmiyorum çünkü bişey yiyemiyorumKızlar yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeye başladınız mı? O zararlı olur bu yararlı diye