• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yumurtlamadan adete kadar geçen zaman aynı,takip ediyorum ben. Geçen hamileliğimdede tam adet günümde yaptırmıştım testi 80 küsürdü sonuç. Şimdi çok daha fazla.. neyse,sağlıklı bi süreç olsunda sayılar çok önemli değil.
Mesela şöle olabilir canım birine 14.gün hamile kalmışsındır birine adetten hemen sonra 7.gün falan ona göre değişiyo olabilir diye yorumluyorum bende ama sağlıklı olsunlar da dediğin gibi :emir_bebek:

Aynı senin gibiydim,2 sene önce Bursa’ya dönüş yaptım. Çocuk olduktan sonra aile yakınında olmak çok işe yarıyor çünkü. İstanbul’daki tüm düzeni değiştirip Bursa’ya yerleştik.
Yaa ne güzell benim için çok zor ama darısı başıma diyim:dua:

Allah şifa versin. İnşallah bir an önce ayaklanırsın. Bitki çayları pek önerilmiyor gebelikte ama ıhlamur içebilirsin ballı limonlunn
Bitki çayı içmiyorum zaten canım pekmez bal süt onlarla toparlanmaya çalışıyorum ilaç içemediğim için geç toparlanıyorum çok zor bu grip hamilelikte inşallah bişey olmaz bebeğime

Mesela şöle olabilir canım birine 14.gün hamile kalmışsındır birine adetten hemen sonra 7.gün falan ona göre değişiyo olabilir diye yorumluyorum bende ama sağlıklı olsunlar da dediğin gibi :emir_bebek:
Yumurtlama zamanımı anlıyorum ama o yüzden yumurtlamadan adete kadar geçen zaman aynı dedim.

Yaa ne güzell benim için çok zor ama darısı başıma diyim:dua:
Bizim için zor değil imkansızdı :) ama bi şekilde ayarladık ve döndük,eşim hala hergün Bursa’dan Gebze’ye git gel yapıyor :) çocuk için en iyisi buydu,İstanbul’da sadece yabancıya emanet edemezdim.

Bitki çayı içmiyorum zaten canım pekmez bal süt onlarla toparlanmaya çalışıyorum ilaç içemediğim için geç toparlanıyorum çok zor bu grip hamilelikte inşallah bişey olmaz bebeğime
Allah korusun ikinizi de. Hem ilaç alamıyoruz hem gebelikten ötürümdaha bir halsiziz kombo olmuş bu grip üstğne.

İlk gebeliğimde ben de hasta olmuştum tek çare zaman maleaef:( bir de canın istemese de bişeyler yemeye çalış.

Bizim için zor değil imkansızdı :) ama bi şekilde ayarladık ve döndük,eşim hala hergün Bursa’dan Gebze’ye git gel yapıyor :) çocuk için en iyisi buydu,İstanbul’da sadece yabancıya emanet edemezdim.
Ben de aslen istanbul şileliyim ama eşimin işi dolayısıyla geziyoruz il il.

Bursadan Gebzeye OMG! Çok yorucu olmalı eşin için. Ama Bursaya değer. Gezmek için gitmiş çok sevmiştim. Şeftalisi kestanesi namnamnamm:)!

Allah korusun ikinizi de. Hem ilaç alamıyoruz hem gebelikten ötürümdaha bir halsiziz kombo olmuş bu grip üstğne.

İlk gebeliğimde ben de hasta olmuştum tek çare zaman maleaef:KK43: bir de canın istemese de bişeyler yemeye çalış.
Çok sağol canım rabbim bütün hamişlerin meleklerini korusun Zorlada olsa yemeye çalışıyorum hiç bişey yiyemesemde meyva falan yiyorum maşallah 2 bebeğinizmi olcak rabbim size bağışlasın

Ben de aslen istanbul şileliyim ama eşimin işi dolayısıyla geziyoruz il il.

Bursadan Gebzeye OMG! Çok yorucu olmalı eşin için. Ama Bursaya değer. Gezmek için gitmiş çok sevmiştim. Şeftalisi kestanesi namnamnamm:)!
Köprünün açılması işimize geldi,yoksa çok zordu.. İstanbul’dan Gebze’ye trafikle gidip geliyordu,şimdi otoban daha rahat.. öyle diyor en azından:)
İstanbul’dan sonra Bursa cennet..

Çok sağol canım rabbim bütün hamişlerin meleklerini korusun Zorlada olsa yemeye çalışıyorum hiç bişey yiyemesemde meyva falan yiyorum maşallah 2 bebeğinizmi olcak rabbim size bağışlasın
Evet bir kızım var 17 aylık.

Ben erken hamile kaldım diyordum ama daha 9-7 aylık bebeği olanlar var. Sizin ilk mi

Köprünün açılması işimize geldi,yoksa çok zordu.. İstanbul’dan Gebze’ye trafikle gidip geliyordu,şimdi otoban daha rahat.. öyle diyor en azından:)
İstanbul’dan sonra Bursa cennet..
Ay evet Osman Gazi köprüsü:) sizin çok işinize yaramış.

Evet bir kızım var 17 aylık.

Ben erken hamile kaldım diyordum ama daha 9-7 aylık bebeği olanlar var. Sizin ilk mi
İlk bebeğimi 9 haftada zorunlu kürtaj olarak kaybettim 2 ay oldu şuanda 3 haftalık falan hamileyim ilk olucak inşallah bu sefer sağ salim kucağıma almak nasip olur. Allah kızını sana bağışlasın canım rabbim yazmış demekki erken olsada sağ salim kucağına al bu arada daha erken olanlarını bile görüyorum 4,5 ay gibi çok erken değil yani

Merhaba kızlar.

Benim de 2. Bebeğim olacak nasipse. 17 aylık bir kızım daha var. O uyurken evi toparlıyorum şimdi:)

Halsizlik yorgunluk malum güç bulmuşken yapayom dedim.

Erzurumdayız biz burada olan başka topic arkadaşım var mı merak ettim. Geçtiğimi sene geldik doktorlar hakkında pek bir bilgim yok. Kızımda Ankaradaydık seçenek çoktu burada özel hastane bile sadece 1 tane.
Erzurum yine iyiymis ben kars dayim secenek sifir neredeyse :( hayırlısı bakalm

Merhaba kızlar, bende geldim aranıza ben çok erken öğrendim bebeğimi yumurtlamadan 9 gün sonra çıktı idrarda kan değerim düşük daha regl tarihime de var 6-7 gün var 10.88 çıktı dün kan sonucum evet istatiksel olarak gebeyim ama bu betanın yükselmesi gerek dua edin bana olur mu ben de eylül annesi olayım ☺️

Merhaba kızlar, bende geldim aranıza ben çok erken öğrendim bebeğimi yumurtlamadan 9 gün sonra çıktı idrarda kan değerim düşük daha regl tarihime de var 6-7 gün var 10.88 çıktı dün kan sonucum evet istatiksel olarak gebeyim ama bu betanın yükselmesi gerek dua edin bana olur mu ben de eylül annesi olayım ☺️
Hoşgeldinn:)

İnşallah yükselir değerin eylülde de alırsın bebeişini kucağına sağlıklıca:)

Hoşgeldinn:)

İnşallah yükselir değerin eylülde de alırsın bebeişini kucağına sağlıklıca:)
Ya insallah o kadar çok istiyorum ki, bi de bişiy de sorcam mesela dün ki idrar testim de gölge şeklindeydi ikinci çizgim bugün gene idrar testi yaptım biraz daha rengi döndü pembemsi ince kıl gibi çizgi oluştu yAni bu benim beta değerimin arttığını gösterir dimi

Back