• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selammm benim 9 yasinda bir kizim var hamileliğim doğurana kadar kusmayla geçti...çok zordu saatleri bile belliydi..simdi öyle değil evet oluyor ama çok ac kaldiysam ve agir kokularda arka planda midemde bir hassasiyet var...

Canım bende aynıyım daha 3 haftalık falan bi hamilelik ama dün kusmalarım başladı aklıma bişeyler gelince bile durduk yere midem bulanıyo senim nasıl oluyo
Çok erken başlamış canım senin:KK43: kaçıncı haftadasın şimdi? Benim 6 haftadan sonra başlıyor ilaçla ayakta kalıyordum. Şimdi kızım da var napıcam bilmem o_O

Doktora giden kese gören var mı ? Ben acele etmeyeyim kese,kalp atışı birlikte olsun diye 6. Haftadan sonra gideyim diyorum. Geçen ay zorunlu kürtaj yaşadım,bu sefer çok aceleci olmak istemiyorum.

Doktora giden kese gören var mı ? Ben acele etmeyeyim kese,kalp atışı birlikte olsun diye 6. Haftadan sonra gideyim diyorum. Geçen ay zorunlu kürtaj yaşadım,bu sefer çok aceleci olmak istemiyorum.
Cumartesine randevu aldım bende canım bakalım ne olacak ancak o güne sabredebildim:110:

Çok erken başlamış canım senin:KK43: kaçıncı haftadasın şimdi? Benim 6 haftadan sonra başlıyor ilaçla ayakta kalıyordum. Şimdi kızım da var napıcam bilmem o_O
tam hesap yapamıyorum sat bilmediğimiçin ama psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk hamileliğimde 9 hafta mide bulantım olmadı kürtajla sonuçlandı ilki ama bu sefer yemek görmeye dayanamıyorum ilkinde böyle bişey yoktu anlamadım inşallah dahada kötüolmaz

Cumartesine randevu aldım bende canım bakalım ne olacak ancak o güne sabredebildim:110:
Kese görünür yüksek ihtimal,kalp atışı için haftaya tekrar çağıracak :) ben git gel yapmak istemiyorum,o yüzden bir sonraki haftaya alacağım randevuyu. Rahmim geride ilk zamanlarda karından ultrasonda göremiyorlar,her seferinde vajinal canımı sıkıyor. Nekadar az gitsem okadar iyi :)
İlk gebeliğin mi ? İlkte daha heyecanlı olunuyor galiba. Bir kızım var yarın 2 yaşında olacak kısmetse,geçen ay bi zorunlu kürtaj geçirdim. Bakalım bu sefer ne olacak:)

tam hesap yapamıyorum sat bilmediğimiçin ama psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk hamileliğimde 9 hafta mide bulantım olmadı kürtajla sonuçlandı ilki ama bu sefer yemek görmeye dayanamıyorum ilkinde böyle bişey yoktu anlamadım inşallah dahada kötüolmaz
Benim de kürtaj olduğumda bulantım yoktu canım senle aynıyız galiba :KK16: dediğin gibi psikolojik değil ya bulantı geldimi kendini o kadar iyi belli ediyor ki anlıyorsun gebelikten olduğunu

Back