- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.021
Bir çocuk her öğünü zorla mı yer, hiç acıkmıyor anlamıyorum eline birşey verip yediğini görmedim, öğle menüsü yok bizde iki öğün ancak yiyor, mamayı da azalttı içmiyor, iştah sıfır, kahvaltıyı suyun başında zorla yedırıyorum her yerini ıslatıyor, oglene dogru yine balkonda bir muz yedırıp yatırıyorum 1 de, kalkınca 4 4.30 ta yerse yogurt, 7 gibi de yemek 9 da yatma vakti, 10.5 kiloKizlar benim ikizlerim hic kahvalti yapmiyor.oglum neredeyse 8 9 ayliktan beri kizimda son zamanlarda ne yumurta ne peynir hic bir sey yemiyorlar.sizin de oyle mi ogle yemeginde de oglum hic yemiyor
nasil yapiyorsunuz da yiyorlar?
en erken 10 canım bazen 12-1. bebekliğinden beri böyle. tek uykuya geçtiğinde daha yeni yaşına girmişti. öğlen bir buçuk saat falan uyuyor. tam bir uyku düşmanı kendisi :) gece de en az 4 5 kere emiyor. 20 aydır uyumuyorumHep aynı yani bunlar ne kadar sikilganlar ya peki uyuma rutininiz var mı canım kaçta yatyor
Yedi buçukta uyku sinyalleri vermeye başlıyor, yatırsam uyur ama oyalıyorum ben onu biraz sekiz buçuk ile on arasında yatırıyorum. Eşimin de çalışma düzenine göre akşam yemek saatleri onun uyku saati değişkenlik gösteriyor bizde. Ama erken yatıp erken kalkanlardan benmkiBizimde öle canım ne uyuma ne yeme saati hiç bisey yok kaçta yatyor peki oğlum çok geç yatıyor 11 bazen 11.30
Boyu kac cm acaba? Birde oglan cocugu mu? Kiz mi?Bir çocuk her öğünü zorla mı yer, hiç acıkmıyor anlamıyorum eline birşey verip yediğini görmedim, öğle menüsü yok bizde iki öğün ancak yiyor, mamayı da azalttı içmiyor, iştah sıfır, kahvaltıyı suyun başında zorla yedırıyorum her yerini ıslatıyor, oglene dogru yine balkonda bir muz yedırıp yatırıyorum 1 de, kalkınca 4 4.30 ta yerse yogurt, 7 gibi de yemek 9 da yatma vakti, 10.5 kilo
Boyu kac cm kizinizin?Benim kızımda bugünlerde hiç birşey yemek istemiyor kuru ekmek zeytin ve evde yapılmış dut şerbeti sadece bunları yiyor diğerleri zorla
Hergün ısrar etmeyeceğim diyorum ama yok yine dayanamıyorum
Kilo alımı iyi gibi ama yerse daha sağlıklı olur
Ne güzel canım.benimkide geç yatıp erken kalkanlardan 11 de zorla ağlaya ağlaya uyuyo her gece bunaltıyor beni yemek.desen yok hele bugün sinirden ağladım.artik hiç bisey yemedi zeytin yoğurt başka yok kuru üzüm.bide deliriyor artık beniYedi buçukta uyku sinyalleri vermeye başlıyor, yatırsam uyur ama oyalıyorum ben onu biraz sekiz buçuk ile on arasında yatırıyorum. Eşimin de çalışma düzenine göre akşam yemek saatleri onun uyku saati değişkenlik gösteriyor bizde. Ama erken yatıp erken kalkanlardan benmkio uyku saatini kaçırırsak geç saatlere kadar oturuyor
Benimki hala yemiyor canım kilo da düSuk bizim bi tane zeytin. 3 4 kaşık.yogurt kurunuzum.yedi sadece bu saate kadar he bide çok az tavukmkoftedi 1 tane bile değilBenim kızımda bugünlerde hiç birşey yemek istemiyor kuru ekmek zeytin ve evde yapılmış dut şerbeti sadece bunları yiyor diğerleri zorla
Hergün ısrar etmeyeceğim diyorum ama yok yine dayanamıyorum
Kilo alımı iyi gibi ama yerse daha sağlıklı olur
Of aynı ya 11 11.30 ta hergun ağlayarak uyuyor resmen uyumak istemiyor kafayı yiyorum her akşam yemek işi zaten doğduğundan beri sıkıntılı benim gbi.kriz geçiren var minacabaen erken 10 canım bazen 12-1. bebekliğinden beri böyle. tek uykuya geçtiğinde daha yeni yaşına girmişti. öğlen bir buçuk saat falan uyuyor. tam bir uyku düşmanı kendisi :) gece de en az 4 5 kere emiyor. 20 aydır uyumuyorum
Canım yemek konusunda belkide ısrar ettiğin için yemek istemiyor olabilir kendi yemesine müsade et peşinden koşma aç kalacak değiller ya döke saça yesin illaki sevdiği bişyler vardır gün işinde tabağa koy önüne meyve ceviz salatalık vs gidip gelip yesinOf aynı ya 11 11.30 ta hergun ağlayarak uyuyor resmen uyumak istemiyor kafayı yiyorum her akşam yemek işi zaten doğduğundan beri sıkıntılı benim gbi.kriz geçiren var minacaba
Erkek canım 83 cmBoyu kac cm acaba? Birde oglan cocugu mu? Kiz mi?
Canım en son 88 diBoyu kac cm kizinizin?
Üffffffffffff yaaaaaaaaa keşke çocuklarımız herşeyi yeseBenimki hala yemiyor canım kilo da düSuk bizim bi tane zeytin. 3 4 kaşık.yogurt kurunuzum.yedi sadece bu saate kadar he bide çok az tavukmkoftedi 1 tane bile değil
anladim tesekkur ederimErkek canım 83 cm
Tesekkur ederimCanım en son 88 di
Üffffffffffff yaaaaaaaaa keşke çocuklarımız herşeyi yese
Bence gayet normal benimki de 19 bucuk aylik 80 cm. Persentildr 10 unun altina dusmedigi surece sknti yok diyorlar...Benim bebegiminki kadar kisa boylu yok sanirim.bebeklerin boylarinin paylasildigi bir yer var mi oraya baksam
Canim iste sikinti orda kendi hele hic yemek istemiyor o kadar çok yol denedim ki tabaga koydugul salatlaik meyve onlari bile benim yedrmemo istiyor sevdufi seyler genelde tatlilar sutlac falan yemek sevmiyor hele köfte gnu kati şeyleri hiç yemek istemiyor idrarda etmiyorum sürekli buzdolabına götür biseyler ister kıyameti koparır vermeyince yemek yemez ama hep ağzında bisyeler olsun ister meyve yoğurt küfür üzüm falan arada danone veriyorum öle yaniCanım yemek konusunda belkide ısrar ettiğin için yemek istemiyor olabilir kendi yemesine müsade et peşinden koşma aç kalacak değiller ya döke saça yesin illaki sevdiği bişyler vardır gün işinde tabağa koy önüne meyve ceviz salatalık vs gidip gelip yesin
Anne baba boyu kac sizin? Ben beseleyemedim emizrdim mama vermedim diye kendime kiziyorum. Simdide mama veriyorum istemiyor. Hele yemek hic yemiyor.Bence gayet normal benimki de 19 bucuk aylik 80 cm. Persentildr 10 unun altina dusmedigi surece sknti yok diyorlar...
Canım biraz genetikle de alakalı olabilir senin ve eşinin boyu kaçAnne baba boyu kac sizin? Ben beseleyemedim emizrdim mama vermedim diye kendime kiziyorum. Simdide mama veriyorum istemiyor. Hele yemek hic yemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?