• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar benim ikizlerim hic kahvalti yapmiyor.oglum neredeyse 8 9 ayliktan beri kizimda son zamanlarda ne yumurta ne peynir hic bir sey yemiyorlar.sizin de oyle mi ogle yemeginde de oglum hic yemiyor
nasil yapiyorsunuz da yiyorlar?

Kizlar benim ikizlerim hic kahvalti yapmiyor.oglum neredeyse 8 9 ayliktan beri kizimda son zamanlarda ne yumurta ne peynir hic bir sey yemiyorlar.sizin de oyle mi ogle yemeginde de oglum hic yemiyor
nasil yapiyorsunuz da yiyorlar?
Bir çocuk her öğünü zorla mı yer, hiç acıkmıyor anlamıyorum eline birşey verip yediğini görmedim, öğle menüsü yok bizde iki öğün ancak yiyor, mamayı da azalttı içmiyor, iştah sıfır, kahvaltıyı suyun başında zorla yedırıyorum her yerini ıslatıyor, oglene dogru yine balkonda bir muz yedırıp yatırıyorum 1 de, kalkınca 4 4.30 ta yerse yogurt, 7 gibi de yemek 9 da yatma vakti, 10.5 kilo

Hep aynı yani bunlar ne kadar sikilganlar ya peki uyuma rutininiz var mı canım kaçta yatyor
en erken 10 canım bazen 12-1. bebekliğinden beri böyle. tek uykuya geçtiğinde daha yeni yaşına girmişti. öğlen bir buçuk saat falan uyuyor. tam bir uyku düşmanı kendisi :) gece de en az 4 5 kere emiyor. 20 aydır uyumuyorum :KK53:

Bende yemek olarak sıkıntı yok ek gıdaya geçtiğimizden beri iştahlı bir çocuk ama bazen yemek istemiyor zorlamıyorum aç kalırsa illa yiyor sonra. Mama sandalyesinde yediriyorum genelde kahvaltı ogle ve akşam yemeği bizimle birlikte yiyor. Sofra kültürü olustu biraz. Onun haricinde atıştırmalıklar koyuyorum önüne salonda duruyor hep gelip gidip yiyor onlardan.

Bizimde öle canım ne uyuma ne yeme saati hiç bisey yok kaçta yatyor peki oğlum çok geç yatıyor 11 bazen 11.30
Yedi buçukta uyku sinyalleri vermeye başlıyor, yatırsam uyur ama oyalıyorum ben onu biraz sekiz buçuk ile on arasında yatırıyorum. Eşimin de çalışma düzenine göre akşam yemek saatleri onun uyku saati değişkenlik gösteriyor bizde. Ama erken yatıp erken kalkanlardan benmki😅 o uyku saatini kaçırırsak geç saatlere kadar oturuyor

Bugün kahvaltıyı tamamen boş geçti. Hiçbir şey yemedi 🤦🏻‍♀️
Mamasını da içirmedim aç aç uyudu bakalım öğleye nasıl olacak

Bir çocuk her öğünü zorla mı yer, hiç acıkmıyor anlamıyorum eline birşey verip yediğini görmedim, öğle menüsü yok bizde iki öğün ancak yiyor, mamayı da azalttı içmiyor, iştah sıfır, kahvaltıyı suyun başında zorla yedırıyorum her yerini ıslatıyor, oglene dogru yine balkonda bir muz yedırıp yatırıyorum 1 de, kalkınca 4 4.30 ta yerse yogurt, 7 gibi de yemek 9 da yatma vakti, 10.5 kilo
Boyu kac cm acaba? Birde oglan cocugu mu? Kiz mi?

Benim kızımda bugünlerde hiç birşey yemek istemiyor kuru ekmek zeytin ve evde yapılmış dut şerbeti sadece bunları yiyor diğerleri zorla😩😩😩

Hergün ısrar etmeyeceğim diyorum ama yok yine dayanamıyorum🤪🤪🤪

Kilo alımı iyi gibi ama yerse daha sağlıklı olur👍👍👍

Benim kızımda bugünlerde hiç birşey yemek istemiyor kuru ekmek zeytin ve evde yapılmış dut şerbeti sadece bunları yiyor diğerleri zorla😩😩😩

Boyu kac cm kizinizin?

Yedi buçukta uyku sinyalleri vermeye başlıyor, yatırsam uyur ama oyalıyorum ben onu biraz sekiz buçuk ile on arasında yatırıyorum. Eşimin de çalışma düzenine göre akşam yemek saatleri onun uyku saati değişkenlik gösteriyor bizde. Ama erken yatıp erken kalkanlardan benmki😅 o uyku saatini kaçırırsak geç saatlere kadar oturuyor
Ne güzel canım.benimkide geç yatıp erken kalkanlardan 11 de zorla ağlaya ağlaya uyuyo her gece bunaltıyor beni yemek.desen yok hele bugün sinirden ağladım.artik hiç bisey yemedi zeytin yoğurt başka yok kuru üzüm.bide deliriyor artık beni

Benimki hala yemiyor canım kilo da düSuk bizim bi tane zeytin. 3 4 kaşık.yogurt kurunuzum.yedi sadece bu saate kadar he bide çok az tavukmkoftedi 1 tane bile değil

en erken 10 canım bazen 12-1. bebekliğinden beri böyle. tek uykuya geçtiğinde daha yeni yaşına girmişti. öğlen bir buçuk saat falan uyuyor. tam bir uyku düşmanı kendisi :) gece de en az 4 5 kere emiyor. 20 aydır uyumuyorum :KK53:
Of aynı ya 11 11.30 ta hergun ağlayarak uyuyor resmen uyumak istemiyor kafayı yiyorum her akşam yemek işi zaten doğduğundan beri sıkıntılı benim gbi.kriz geçiren var minacaba

Of aynı ya 11 11.30 ta hergun ağlayarak uyuyor resmen uyumak istemiyor kafayı yiyorum her akşam yemek işi zaten doğduğundan beri sıkıntılı benim gbi.kriz geçiren var minacaba
Canım yemek konusunda belkide ısrar ettiğin için yemek istemiyor olabilir kendi yemesine müsade et peşinden koşma aç kalacak değiller ya döke saça yesin illaki sevdiği bişyler vardır gün işinde tabağa koy önüne meyve ceviz salatalık vs gidip gelip yesin

Canım yemek konusunda belkide ısrar ettiğin için yemek istemiyor olabilir kendi yemesine müsade et peşinden koşma aç kalacak değiller ya döke saça yesin illaki sevdiği bişyler vardır gün işinde tabağa koy önüne meyve ceviz salatalık vs gidip gelip yesin
Canim iste sikinti orda kendi hele hic yemek istemiyor o kadar çok yol denedim ki tabaga koydugul salatlaik meyve onlari bile benim yedrmemo istiyor sevdufi seyler genelde tatlilar sutlac falan yemek sevmiyor hele köfte gnu kati şeyleri hiç yemek istemiyor idrarda etmiyorum sürekli buzdolabına götür biseyler ister kıyameti koparır vermeyince yemek yemez ama hep ağzında bisyeler olsun ister meyve yoğurt küfür üzüm falan arada danone veriyorum öle yani

Anne baba boyu kac sizin? Ben beseleyemedim emizrdim mama vermedim diye kendime kiziyorum. Simdide mama veriyorum istemiyor. Hele yemek hic yemiyor.
Canım biraz genetikle de alakalı olabilir senin ve eşinin boyu kaç

Ben 1.72
Eşim 1.85
Doğal olarak kızlarımda uzun👍👍👍

Back