- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #54.001
20 ay canimbenimkiler de ikiz ve benimkilerde 1 ay erken geldiler canim. Ben de kizima 3 ay sagdim. Peki 83 cm geldiginde hangi aydiniz? Yani 19 mu 20 mi?
benim oglum kizimdan daha kisa canim 2 cm var aralarinda
Kilo b3nim de o civarlarda
Bende artık kahvaltı tabağı hazırlıyorum bir dilim kasar blaz labne bir yumurta zar zor kavga dövüş yediriyorum ekmek yemiyor belki bir iki ısırık yemek yemeyen çocuk bakımı ne kadar zor ha hoş yiyen çocuk bakmadım ama en azından yemeğini yediği için insanın kafası rahat oluyordurBen de unuturum diye böyle ekran görüntüsü alıyprım internette denemek istediğim tarifleri
Aslında bu köfte tarifini aldıığım annenin başka tariflerini de denedim güzel oluyor ama sanırım sayfasının ismini veremem yasak.
Brokolili tavuklu bir çorbasını denedim o sayede brokoli (az da olsa) yemişti.
Beslenme konusunda eşim benden daha evhamlı
ben saldım kısmen de olsa
Kahvaltısından bir iki çatal peynir aldı yarısını da tükürdü. Bakalım ne zaman yemek isteyecek
Muzu kestin mi eminim her yolu denemissindir canım ama ben corbalarina zeytin yağı kullandigimda kakalarini daah sıvı yapıyorlarRica ederim canım
Ya ilaç aldım armut sıcak su filan öyle yapıyor
Yani ortalama 2litre su mu veriyorsunCanım ben iki günde bir kuru kayısı yediriyorum 3-4 adet olacak şekilde. Kabizlik çekmedi şimdiye kadar. Bir de bol su tüketiyor sanırım onun da etkisi var. 300 ml sulugu günde 6-7 kere dolduruyorum minimum.
Benim kızlardan biride şuna öyle ama köpek dişi çıkıyor ben ona bağlıyorum seninkininde dış olabilirmiCanım ya bugünlerde hiç birşey yemiyor foğal olarak kakası kuruyor kuru kayısı kuru erik hoşafını yaptım içiyor suyu benim kızımda çok içiyor sabaha kadar 300 ml lik su tüketiyor gündüz de aynı 7 defa filan dolduruyorumdur ama bir kere korktu yapmaktan şimdi gelse bile ittiriyor
Hiçbirşey yediremiyorum ya sabah kahvaltıda yarım rafadan yumurta yedi akşama kadar yemez daha
Hemen hemen içiyor. Çok su tüketiyor zaten meyve suyu falan vermiyorum yemeklerde yanında hep su tüketiyor.Yani ortalama 2litre su mu veriyorsun
Zorlamamaya çalışıyorum canım ben ters tepiyor iyice. Bugün eşim izin vermedi masasından kalkmasına o kadar ağladı ki içim parçalandıBende artık kahvaltı tabağı hazırlıyorum bir dilim kasar blaz labne bir yumurta zar zor kavga dövüş yediriyorum ekmek yemiyor belki bir iki ısırık yemek yemeyen çocuk bakımı ne kadar zor ha hoş yiyen çocuk bakmadım ama en azından yemeğini yediği için insanın kafası rahat oluyordur
Merhaba sakın panik olmayın derim. Geçen hafta benim oğlumda vardı. Bir ayaginin parmak uçlarina basip yuruyordu. Cok korktum. Sonra fark ettim dizinin yaninda ufak bir morluk vardi. Bir de o iyilestilten sonra da devam etti. Megerse oyunmuş. Düzgun yürü dedigimde düzeltiyor kendini. Keşfediyorlarmış. Bakiyordum cocuk kosuyor koltuga cikiyor. Aglamiyor . Oyundur dedim. Ve gercekten de oyleymis.Kızlar merhaba ,oğlum 10 eylül doğumlu 20 aylık 3 gündür sol ayağını sekerek yürüyor ayağının üzerine tam basmıyor. Ama öyle keyifsizde değil koşturuyor koltuğa çıkıyor ağlamadan. Hastanede çalısıyorum ama götürmekte istemiyorum pandemi hastanesindyim. Genelde bu yaşlarda oluyor deniliyor başınız gelen vr mı diye yazmak istedim
Ben farkli bir doktora goturdum gecen ay 80 cm demisti baska bir doktor. Bu ay ise 82.5 cm olctu. Hata payi da vardir. Yani 1 ayda 2.5 cm artamaz herhalde. 19.5 aylikken bu arada.20 ay canim
Maşallah şifa olsun bende biberonda ellerine veriyorum bir kaç yudum içtikten sonra suyu ellerine ayaklarına kafalarına döküp ıslatıyorlar bazen bi oyuncağın içine dokup ordan içiyorlarHemen hemen içiyor. Çok su tüketiyor zaten meyve suyu falan vermiyorum yemeklerde yanında hep su tüketiyor.
Pek önermiyorlar canım öle biliyorum ben tabi makarnayı genelde yoğurtlu veriyorum ven tavuk suyunda pişiripselam kızlar nasılsınız :) ben bugün makarna yapacağım çocuğa da içine ne koysam siye düşünüyorum. ton başlığı hiç verdiniz mi? ben vermedim henüz bi zararı var mıdır bebeklere bilemedim
ben de sebzeli yapayım en iyisiPek önermiyorlar canım öle biliyorum ben tabi makarnayı genelde yoğurtlu veriyorum ven tavuk suyunda pişirip
ben kahvaltıdan sonra genelde eline bir elmayı soyup veriyorum. dolaşa dolaşa onu yiyor. öğleden sonra da çorba yediriyorum. bazen mama sandalyesinde bazen balkonda bazen tüm odaları dolaşarakSelam kızlar öğe yemeğini kaçta veriyorsunuz ne kadar surede yiyorlar oğlum 1 saatte 2 küçük litreyi zor yedi ağzında tuta tuta sınır ediyor beni hemen sıkılıyor mama sandalyesinde mi yediryirsunuz altenatif çözümü olab var mı bu yemek işi hala sifir
Biz denemiştik ama bir ya da iki kere sadece. Pek önerilmiyorselam kızlar nasılsınız :) ben bugün makarna yapacağım çocuğa da içine ne koysam siye düşünüyorum. ton başlığı hiç verdiniz mi? ben vermedim henüz bi zararı var mıdır bebeklere bilemedim
Bizim belli bir saatimiz yokSelam kızlar öğe yemeğini kaçta veriyorsunuz ne kadar surede yiyorlar oğlum 1 saatte 2 küçük litreyi zor yedi ağzında tuta tuta sınır ediyor beni hemen sıkılıyor mama sandalyesinde mi yediryirsunuz altenatif çözümü olab var mı bu yemek işi hala sifir
Bizimde öle canım ne uyuma ne yeme saati hiç bisey yok kaçta yatyor peki oğlum çok geç yatıyor 11 bazen 11.30Biz denemiştik ama bir ya da iki kere sadece. Pek önerilmiyor
makarnayı da tereyağlı, yoğurtlu peynirli, kıymalı yoğurtlu, sebzeli, tavuklu döndürüyorum.
Bizim belli bir saatimiz yok
Mama sandalyesinde ve diğer her yerde otrmaktan hemen sıkıldıığı için fazla uzun da sürmüyor. Bugün iki kaşıktan sonra sıkılıp kalktı. Biraz dolandı tekrar oturttum birlaç dakika sonra yine kalktobiraz da salonda tv karşısında denedim şansmı taneli şeyler olursa veriyorum tabağı eline o geze geze yiyor bazen.
Hep aynı yani bunlar ne kadar sikilganlar ya peki uyuma rutininiz var mı canım kaçta yatyorben kahvaltıdan sonra genelde eline bir elmayı soyup veriyorum. dolaşa dolaşa onu yiyor. öğleden sonra da çorba yediriyorum. bazen mama sandalyesinde bazen balkonda bazen tüm odaları dolaşarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?