2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İyi geceler, nasılsınız?
Yemek yememesinden yakındığım kızım bugün önüne ne koysak “çok güzelmiiişş” diye diye yedi ya aklıma geldikçe gülüyorum
Çok güzelmiş diyo ama öyle doyurucu bir şekilde yine yemiyo
Oturmaktan sıkılıp kalkıyor
Çok daha fazla sağa sola çarpmaya, düşmeye başldı. Sayamıyorumm artık ‍♀

Bende artık kahvaltı tabağı hazırlıyorum bir dilim kasar blaz labne bir yumurta zar zor kavga dövüş yediriyorum ekmek yemiyor belki bir iki ısırık yemek yemeyen çocuk bakımı ne kadar zor ha hoş yiyen çocuk bakmadım ama en azından yemeğini yediği için insanın kafası rahat oluyordur

Canım ben iki günde bir kuru kayısı yediriyorum 3-4 adet olacak şekilde. Kabizlik çekmedi şimdiye kadar. Bir de bol su tüketiyor sanırım onun da etkisi var. 300 ml sulugu günde 6-7 kere dolduruyorum minimum.
Yani ortalama 2litre su mu veriyorsun

Benim kızlardan biride şuna öyle ama köpek dişi çıkıyor ben ona bağlıyorum seninkininde dış olabilirmi

Zorlamamaya çalışıyorum canım ben ters tepiyor iyice. Bugün eşim izin vermedi masasından kalkmasına o kadar ağladı ki içim parçalandı
Ekmek delisi benimki verirsem kuru kuru onu yiyor (gezerek) sağlıklı beslensin istiyorum biraz ben de.
Yemek saatlerini kaygıyla beklşyorum artık

Kızlar merhaba ,oğlum 10 eylül doğumlu 20 aylık 3 gündür sol ayağını sekerek yürüyor ayağının üzerine tam basmıyor. Ama öyle keyifsizde değil koşturuyor koltuğa çıkıyor ağlamadan. Hastanede çalısıyorum ama götürmekte istemiyorum pandemi hastanesindyim. Genelde bu yaşlarda oluyor deniliyor başınız gelen vr mı diye yazmak istedim

Merhaba sakın panik olmayın derim. Geçen hafta benim oğlumda vardı. Bir ayaginin parmak uçlarina basip yuruyordu. Cok korktum. Sonra fark ettim dizinin yaninda ufak bir morluk vardi. Bir de o iyilestilten sonra da devam etti. Megerse oyunmuş. Düzgun yürü dedigimde düzeltiyor kendini. Keşfediyorlarmış. Bakiyordum cocuk kosuyor koltuga cikiyor. Aglamiyor . Oyundur dedim. Ve gercekten de oyleymis.

Hemen hemen içiyor. Çok su tüketiyor zaten meyve suyu falan vermiyorum yemeklerde yanında hep su tüketiyor.
Maşallah şifa olsun bende biberonda ellerine veriyorum bir kaç yudum içtikten sonra suyu ellerine ayaklarına kafalarına döküp ıslatıyorlar bazen bi oyuncağın içine dokup ordan içiyorlar bende mümkün oldukça vermemeye çalışıyorum ellerine yemek ogunlerdinde suyu veriyorum bide yarım çay vardagi kadar gece anca içiyorlar

selam kızlar nasılsınız :) ben bugün makarna yapacağım çocuğa da içine ne koysam siye düşünüyorum. ton başlığı hiç verdiniz mi? ben vermedim henüz bi zararı var mıdır bebeklere bilemedim

Pek önermiyorlar canım öle biliyorum ben tabi makarnayı genelde yoğurtlu veriyorum ven tavuk suyunda pişirip

Selam kızlar öğe yemeğini kaçta veriyorsunuz ne kadar surede yiyorlar oğlum 1 saatte 2 küçük litreyi zor yedi ağzında tuta tuta sınır ediyor beni hemen sıkılıyor mama sandalyesinde mi yediryirsunuz altenatif çözümü olab var mı bu yemek işi hala sifir

ben kahvaltıdan sonra genelde eline bir elmayı soyup veriyorum. dolaşa dolaşa onu yiyor. öğleden sonra da çorba yediriyorum. bazen mama sandalyesinde bazen balkonda bazen tüm odaları dolaşarak

Biz denemiştik ama bir ya da iki kere sadece. Pek önerilmiyor
makarnayı da tereyağlı, yoğurtlu peynirli, kıymalı yoğurtlu, sebzeli, tavuklu döndürüyorum.
Bizim belli bir saatimiz yok
Mama sandalyesinde ve diğer her yerde otrmaktan hemen sıkıldıığı için fazla uzun da sürmüyor. Bugün iki kaşıktan sonra sıkılıp kalktı. Biraz dolandı tekrar oturttum birlaç dakika sonra yine kalkto biraz da salonda tv karşısında denedim şansmı taneli şeyler olursa veriyorum tabağı eline o geze geze yiyor bazen.

Bizimde öle canım ne uyuma ne yeme saati hiç bisey yok kaçta yatyor peki oğlum çok geç yatıyor 11 bazen 11.30

ben kahvaltıdan sonra genelde eline bir elmayı soyup veriyorum. dolaşa dolaşa onu yiyor. öğleden sonra da çorba yediriyorum. bazen mama sandalyesinde bazen balkonda bazen tüm odaları dolaşarak
Hep aynı yani bunlar ne kadar sikilganlar ya peki uyuma rutininiz var mı canım kaçta yatyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…