2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ah ah ikisi birden çok zorluyordur. Erken yatıyor ama sabaha kadar birkaç kere uyanıp evin içinde dolaşmaya çıkıyor benmki.
Öğlen yediği köft dışında bir şey yok bizde de

Canım biraz genetikle de alakalı olabilir senin ve eşinin boyu kaç

Ben 1.72
Eşim 1.85
Doğal olarak kızlarımda uzun
Haklisin benim boyum 1.68 ancak vardir
Esim 1.72
Benim sorunum kisa olmasi degil 45 gunlukken yogun bakima yatti sonra emzirmeyle ilgili sorunlar yasadik falan mama icmedi sonrasinda ben yapamadim ben buyutemedim diyorum o yuzden

Esim 1.72
Benim sorunum kisa olmasi degil 45 gunlukken yogun bakima yatti sonra emzirmeyle ilgili sorunlar yasadik falan mama icmedi sonrasinda ben yapamadim ben buyutemedim diyorum o yuzden
Canım bence hiç üzülme, bende anne sütü veremedim diye çok üzüldüm ama değişen bir şey yok, hep mama aldı 2 aylıktan sonrada alerji maması kullandık tadı çok kötüydü yavrum hiç kilo alamadı

Ah ah ikisi birden çok zorluyordur. Erken yatıyor ama sabaha kadar birkaç kere uyanıp evin içinde dolaşmaya çıkıyor benmki.
Öğlen yediği köft dışında bir şey yok bizde de
Hem nasıl ya uyku ya da yemeknii olsa ıkiside kötü bizde çok bunaliyorum artık bağırıyorum bu seferde vicdan azabı çekiyorum

Şekerin tadını aldığı için hep o tarz şeyler istiyor ozaman birazda evdeki yenen içilen şeyler çok etkiliyor bizde öyle mesela ama kızım alışmasın diye dikkat etmeye çalışıyoruz yoksa o minikler çok fena
sağlıkları olsun da üzme sen canını elbet yiyecek
Esim 1.72
Kendinize haksızlık etmeyi lütfen her anne evladı için elinden geleni yapar bnim kızım emiyor en başından beri güzel gün içinde beslenmesine dikkat ediyorum ama yapı olarak minyon çünkü bende kısayım kaldı ki eşim 1.83 ama demekki yapısı bana benzeyecek
Sağlıkları yerinde ise gerisi önemli değil

Yanit veren arkadaslar cok teskekurler gercekten cok bunalmistim hem cabuk hastalaniyor hem yemiyor diye ama beni bir nebze de olsun rahatlattiniz.

Anne baba boyu kac sizin? Ben beseleyemedim emizrdim mama vermedim diye kendime kiziyorum. Simdide mama veriyorum istemiyor. Hele yemek hic yemiyor.
Benim biyum da kisa 150 baba boyu 170 ben biraz da buna bagliyoelrum. Ben ilk dogdugu gunden beri emziriyorum son 2 aydir mama da veriyorum alerji mamasi. Ama bizim sut yumurta bugday alerjimiz var malesef...

Ayyyyyy nolacak çocukların bu yememeleri
Sosyal medyada doktorların iştahsızlıj ile ilgili gönderilerine bakıyorım. Altlarında bir sürü bizim durumumuzda olan anne var İlerde düzelir nasıl olsa
Hem nasıl ya uyku ya da yemeknii olsa ıkiside kötü bizde çok bunaliyorum artık bağırıyorum bu seferde vicdan azabı çekiyorum
Ah ah insanız sonuçta oluyor öylr şeyler.

Dün gece uyuturken mama vermedim ilk defa. Gündüz de içmemişti. Bakalım nasıl olacak bugün de vermeyeceğim gündüz.

Büyük kızım 13 yaşında daha yemesi düzelmedi
Tavuk makarna pilav patates hazır gıdalar arasında dönüp duruyoruz

Öhm öğlenbir tabak çorba içti üzerine çok az daha ilave yaptık hatta

dün minik minik köfteler yapıp atmıştım dolaba. Ekşili sulu köfte yaptım bugün onlarla Severek yedi bu sefer

Kabızlık için ne yapmalıyım. Kızlar cokkotü entrogermina Kids aldım o ishal eder mi kullanan var mı
Canım kabızlık için ben kuru inciri pişirdim robottan geçridim yedirdim çok iyi geldi
Geçen gün kabız olmuştu kızım korktu şimdi kabız değil fakat tuvaleti gelince yapmak istemiyor ağlıyor korkuyor

Benim oglum gecen haftadan beri hicbir sey yemiyor. Yani gercekten abartmiyorum mesela bugun bu saate kadar 4 tane makarna yedi. Yarim cay bardagi sut icti. 7.30da kalkti saat 16.30a geliyor kalktigi 9 saat olmus. Benim gibi olan var mi? Neler denedim hic birini yediremedim

Canım benim kızım da zorlamasam kesinlikle yemiyor ya oynuyorum ya gezdiriyorum o şekilde yiyor ancak

Kabızlık için ne yapmalıyım. Kızlar cokkotü entrogermina Kids aldım o ishal eder mi kullanan var mı
İshal etmiyor canım probiyotik sadece o. Biz de düzenli kullanıyoruz bir süredir ama kabızlığı tam olarak geçmedi. Arttığı dönemlerde kakasını yumuşatan şuruplardan kullanıyoruz.
kendimce bez değiştirirken poposuna saf zeytinyağı sürüyorum kaka yaparken çok zorlanmaması için. İşe yarıyor mudur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…